Ако сте любопитни дали с помощта на Starlight камерите на Dahua e възможно да се улови светлината от звездите, то видео-тестът, който съдържа този клип ще ви докаже, че това е напълно възможно. С малко игра по отношение на настройките, камера Starlight HFW8232 предоставя невероятно ясна картина на нощното небе, улавяйки повече, отколкото човешкото око е способно да регистрира.

Защо Starlight HFW8232 се справя толкова добре при заснемане в нощен режим?

Характерно за всички модели от Starlight серията на Dahua е комбинацията от перфектен сензор и Smart IR функция, която автоматично коригира фокуса спрямо моментната степен на осветление и допълнителните, усложняващи наблюдението фактори – външно осветление, отблясъци от фарове на автомобили и т.н.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Starlight HFW8232  използва 1/1.9” 2MP progressive scan Sony Exmor (IMX185) CMOS сензор и 4.1mm~16.4mm моторизирана леща с 4-кратно оптическо увеличение (4x Zoom), както и 80°~32° HFOV, но тук като че ли е най-впечатляваща SMART IR функцията. Камерата преминава автоматично в дневен/нощен режим на работа или Auto(ICR) / Color / B/W, спрямо степента на осветеност към конкретния момент, като IR LED светодиодите (4 на брой) се включват автоматично при степен на осветеност 0Lux/F1.53. Разбира се, налична е и опция за ръчно регулиране инфрачервената функция, както и ръчен баланс на бялото.

Нещо повече – камерите Starlight поддържат функциите – преброяване на хора и топлинна карта – „Heat Map”. Топлинните карти позволяват на потребителя да идентифицира горещите точки и мъртвите зони при ниска осветеност. Що се отнася до PTZ Dome камерите от серията, те поддържат автоматично проследяване, което може да се активира ръчно или по предварително зададен график.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване