Безжичен дом RF

безжичен rf домТехнологията Умен дом е достъпна за всеки, дори за хората с вече построен, обзаведен и обитаван такъв. Безжичната система iNELS RF се отличава с по-голямата лекота и бързина на инсталиране. Освен това, тя подлежи на разширяване по всяко време, в зависимост от вашите нужди.

Предимства

Предимствата на безжичните автоматизирани домашни системи са значителни. На първо място с тях се избягват всякакви архитектурни и интериорни промени в процес на инсталацията. Не се пробиват отвори за окабеляване и липсват напълно оплетените кабели и проводници. Модерният дизайн на контролерите е напълно съобразен с актуалните тенденции в обзавеждането.

Безжичната система iNELS RF е едно супер гъвкаво решение. Огромно предимство е възможността за лесно преместване на безжичния суич. Така, в случай че решите да смените жилището, системата ще ви последва без никакъв проблем. На практика всяко жилище, което обитавате в даден момент ще се превърне в Умен дом, в който инфраструктурата се управлява от мобилен телефон, таблет, компютър.

Направи запитване

Търсите ефективно решение за изграждане на система за безжичен умен дом?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-подходящото решение!

Направи запитване

Мобилно приложение за смартфони и таблети

Мобилно приложение за безжичен умен домЕдна от основните идеи на технологията iNELS е да осигури пълен контрол над уредите и инсталациите във вашия дом. Чрез апликацията iHC се осъществява централизиран и отдалечен мониторинг на всички технически компоненти в жилището през таблет. Това включва както осветление, отопление, климатизация и задвижване на моторизирани завеси, така и светлинни сцени, видео камери, домофони, метеорологични станции и др.

С мобилното приложение за смартфони контролерът ще бъде винаги в ръката ви. С него ще можете от дистанция да управлявате умната безжична електрическа инсталация в дома си от всеки телефон с Touchscreen функция, независимо дали е iPhone или Android базирано устройство.

Елементите на системата се управляват посредством Smart RF Box от всякакво разстояние, включително отопление, ключове и контакти, входни и гаражни врати, напоителни системи, завеси, вентилатори и др. При наличност на видеокамери в жилището, е възможно да наблюдавате дома си, когато сте на работа или на почивка.

Стенни контролери с елегантен дизайн

Два, четири и осем ключа за осветлението в едно елегантно тяло – това са контролерите за стенен монтаж към безжичната домашна система iNELS. Благодарение на своите микро-бутони, стенно монтираните контролери предлагат много елегантно и лесно управление. Контролерите са с два или четири бутона, отговарящи на кратки и продължителни натискания, за да контролират цели серии от една и съща технология. С контролера можете да включвате и димирате осветлението, да спускате и повдигате щори и сенници, да създавате светлинни сцени и т.н.

стенни контролериИзползвайки вграден сензор, контролерът измерва и температурата в помещението. Всеки бутон има LED индикатори, показващи моментния статус на веригата.

Едно от невероятните предимства на безжичните контролери е лесната инсталация и възможност за промяна на тяхното местоположение. Поставят се директно върху избрана повърхност, без да е нужно свързване към електрическата мрежа. Захранването им е решено с батерии. Могат да се монтират хоризонтално или вертикално.

Мултифункционален TOUCH панел

Мултифункционалният тъч-панел iNELS подлежи на пълна конфигурация. Разполага с 3.5 инчов touchscreen с TFT дисплей и се предлага с разнообразен дизайн на рамката, така че да се впише перфектно към наличния интериор. От него можете да управлявате всички приложения в своя безжичен умен дом, включително мултимедия.

В зависимост от избраната конфигурация с него могат да се създават персонализирани сценарии за контрол над осветление, отопление, климатизация и аудио системи. Вграденият термостат ви дава възможност за краткосрочни корекции и настройки на температурата в отделните стаи, макар системата да управлява температурата в дома централно. Услугата безжичен умен дом се предлага заедно с пакет от технологични разработки.

Продуктите, които помагат за дистанционно и локално управление на системата iNELS включват: контролери, RF-комплекти, мониторингови и системни устройства, димери, компоненти за температурен контрол, аксесоари (детектори, сензори, антени) и RF-приложение за управление през смартфон.

Съвременната система за автоматизация „безжичен дом” е базирана на радиочестотна технология. Тя осигурява удобство при управление на жилищната инсталация и домашната техника, като с нея са напълно спестени усилията на техническия ни екип и гарантиран комфорта на клиента. При изграждане на безжичен дом, техниците ни не пробиват отвори в стените и не опъват кабели, които да натоварват излишно интериора.

Системите безжичен дом RF, изградени от нас, са функционално решение, съставено от висококачествени компоненти с атрактивен дизайн. Наред с бързи и точни монтажни действия, клиентът получава стенни контролери с елегантен дизайн, мултифункционален touch панел и мобилно приложение, чрез което техниката в дома може да се управлява от смартфон или таблет. Всеки проект се изпълнява в съответствие с набелязаните параметри между поръчител и изпълнител.