DualCurtain Outdoor

Модулната система за сигурност на AJAX се разширява с още едно plug and play устройство. Системата Grade 2 предлага максимално количество защита, което е възможно да се постигне от безжична система. Тя е надградена с известия за блокиране на сигнал, откриване на покритие и както Ethernet, така и SMS, използвани за изпращане на сигнали.

Модулният и безжичен характер на системите AJAX прави невероятно лесно предлагането на пълно покритие за почти всяко проникване в частна собственост. А нощният режим, който позволява да се активират или деактивират отделни сензори, ги прави невероятно популярни за домашна употреба.

Такива иновативни допълнения като новата DualCurtain се очаква да станат изключително популярни, тъй като те могат да се използват за наблюдение на няколко входни точки, без да се смущават хората, които се движат вътре в имота при нормална домашна употреба.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Би било доста трудно да се убеди потенциален клиент да изключва алармената система всеки път, когато трябва да отиде до тоалетната, например. Нещо толкова незначително би създало проблем за стандартните детектори за движение. Ето защо, изграждането на охранителна система, която ежедневно работи в синхрон с потребителя е жизнено необходимо.

По отношение на търговската употреба Ajax Keypad Plus е пуснат заедно с RFID AJAX етикети или карти, които могат да се използват за активиране/дезактивиране на множество системи, с използване на един и същ AJAX етикет.

Възможност за управление на няколко обекта едновременно

контрол на достъпаВ разговор с продуктовия мениджър на CCTVDirect.co.uk (един от най-големите дистрибутори на AJAX в Обединеното кралство) Алекс О’Рурк казва: „Тази разработка е невероятно лесна за настройка с помощта на QR кода на всеки продукт и отнема секунди, за да добавяне на всяко устройство.

Тъй като всичко е в облака, системата може да бъде дистанционно управлявана и настроена, без да е необходимо да се връщате в обекта, за да промените настройките на системата. Тя е много надеждна и лесна за използване, което я прави най-добрата алармена система от клас 2 на пазара. Можете да получите насочено известие за по-малко от секунда от възникването на събитие или предупреждение, което незабавно уведомява потребителя за нарушител.

Модулната система за сигурност на AJAXДиректорът Стюарт Нормингтън изразява същото възхищение: „Почти целият екип на CCTVdirect вече има инсталирани алармени системи AJAX у дома, заменяйки своите традиционни остарели алармени инсталации. Това е доказателство за самия продукт, който има фантастична стойност. Когато хората го видят, те го искат – той е нещо като Apple при алармените системи – добре проектиран, надежден и със страхотен потребителски интерфейс.

Възможността да управлявате вашата алармена система от просто интуитивно приложение е от огромна полза за продажбите, а известията за аларми се доставят незабавно, което означава, че всеки със система AJAX може да бъде уверен, че собствеността му е защитена.

Вградената one click интеграция с IP камери Uniview и последните разработки за мултисистемен мониторинг допринасят за напредъка, който AJAX поема в търговския сектор и очакваме този растеж на продажбите да продължи през следващите няколко тримесечия“.

Ajax се превърна в бестселър за CCTV direct с модулната си алармена система, която се оказа невероятно популярна не само за домашни инсталации. Поради функциите си на ниска мощност и невероятно големия си безжичен обхват, тя достигна и до някои огромни търговски проекти.