дахуаКомпанията Dahua Technology заема огромен пазарен дял в областта на охранителните системи и по-конкретно в производството на системи за видеонаблюдение. С името на тази марка ще срещнете голям брой решения за охрана и видеонаблюдение за малки и големи по площ обекти под формата на камери, видеорекордери и софтуер.

Китайският производител е притежател на над 500 патента, намиращи приложение в сферата на видеонаблюдението и системите за контрол на достъпа. Днес Dahua предлага безброй гъвкави нискобюджетни възможности за ъпгрейд на остарялата аналогова техника. За много собственици на малки обекти и жилища, решенията на Дахуа дават възможност за частична подмяна на апаратурата, така че да се постигнат изключително големи подобрения в качеството на изображението.

HD и Full HD камерите на Dahua са единствена бюджетна алтернатива на цифровите IP камери по отношение на висока резолюция на изображението. До скоро, камери, предлагащи такова качество на картината можеха да се намерят на значително по-висока цена и дума не можеше да става за аналогови решения, които да предложат същите възможности. Тази реалност се промени драстично в момента, в който компанията представи новата си разработка – HD CVI технологията.

Кои са предимствата на HD-CVI камерите на Дахуа?

Камерите на Dahua от типа HD-CVI от всяка категория намират огромно приложение в обекти с различно предназначение. Компанията предлага модели за външен монтаж, сертифицирани по стандарт IP67, показващ че камерите са устойчиви на влага, прах, удар и атмосферни влияния. Най-интересни са варифокалните камери с моторизиран обектив, улесняващи значително настройките при различни условия на наблюдение.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Настройките на HDCVI камерите с моторизиран варифокален обектив вече могат да се извършат от менюто на DVR записващото устройство, включително фокуса и разстоянието. Този модел камери на Dahua имат автоматичен фокус, който се самонастройва спрямо степента на приближаване – Zoom. При камерите от този тип можете да настроите също заснемането спрямо степента на осветеност, за да получите отлично качество на изображението при всякакви условия.