Заключващи механизми за всякакъв тип врати от V MAXProtect

Незаконното влизане в частен имот, офис, търговски обект, административна или бизнес сграда обикновен винаги започва чрез въздействие върху първата и най-външна врата на обекта, наричана още входна. Ако й липсва обезопасяване, и то с актуални предпазни разработки и заключващи системи, пространството и присъстващите вътре са уязвими от изненадващите действия на неправомерни влезли лица, чиито намерения винаги са зложелателни.

V-MAX Protect разполага с широка гама от предпазни механизми за максимална защита на вашият дом, работен персонал, ценни вещи и близки хора. Фирмата ни предоставя  най-добрите сред модерните противовзломни решения, част от които са ефективните заключващи механизми за врати. Устройства с първокласно качество, те са подходящи за почти всякакъв тип врати – входни, интериорни и екстериорни. Крехките вътрешни стъклени врати и витрини на бутици в търговски центрове, офис и бизнес сгради, също са отлично обезопасени с тяхна помощ.

Каталогът ни разполага с устройства за вграждане, подходящи за:

механични заключващи механизми

  • Магазин
  • Обществена сграда
  • Хотелски или развлекателен комплекс
  • Вътрешни и външни офис зони
  • Еднофамилни вили
  • Апартаменти, кооперации, затворени комплекси

Ние предлагаме завършени системи за механично заключване, разработени според новите изисквания за сигурност. Стойността им се отличава с разнообразие – то позволява закупуването им от абсолютно всеки гражданин, който да се погрижи за предпазването на имуществото и близките си хора.

Този тип механизми осигуряват висока степен на сигурност, като напълно ограничават влизането в съответният терен на всяко лице, което не притежава покана или право на достъп. Заключването все още е основният тип преграда срещу нападатели и крадци, която предпазва не само от материални загуби, но и от множество други неприятни ситуации.

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

Заключващите устройства като тип продукт и услуга

mech-locks .

Нашата компания е популярна и търсена от най-големите бизнес конгломерати в страната, тъй като предлага комбинация от ефикасна охрана и консултация относно адекватният й избор и приложение. Ние изграждаме цялостна система за контрол на достъп, включваща всички необходими защитни ключалки и устройства за наблюдение. Освен съвет относно подходящата за конкретният обект, екипът ни се заема и с монтажът й. Услугата спестява много допълнителни разходи, похарчени за специалисти, които да я инсталират и поддържат по време на експлоатация.

Професионалното ни мнение е базирано на дългогодишен опит в справянето с редица критични ситуации. Затова консултацията с нашият екип не е излишна – тя ще ви помогне в правилният избор на заключваща система и ще ви запознае с много полезни подробности относно най-новите разработки в сферата. Служителите ни посещават обекта ви за първоначален оглед, и след като преценят особеностите и местоположението на терена, предлагат подходящо устройство с висока степен на безопасност, съобразявайки се напълно и с бюджетните ви граници.

Фирмата ни е изградена от опитни специалисти. Инсталацията, поддръжката и поправката на съответните заключващи механизми е изцяло наша грижа, което ще обезпечи качеството им на работа и продължителността на експлоатация. Името ни е създадено и работи с единствена цел обезопасяването и грижата за всеки компонент, от който зависи сигурността на сградата. В случая, клиентите ни могат да се уверят, че механичното заключване съвсем не е старомодно, снабдявайки се с някоя от модерните ни разработки.

Част от нашите доволни клиенти