Заключващи механизми за всякакъв тип врати от V MAXProtect

Незаконното влизане в частен имот, офис, търговски обект, административна или бизнес сграда обикновен винаги започва чрез въздействие върху първата и най-външна врата на обекта, наричана още входна. Ако й липсва обезопасяване, и то с актуални предпазни разработки и заключващи системи, пространството и присъстващите вътре са уязвими от изненадващите действия на неправомерни влезли лица, чиито намерения винаги са зложелателни.

V-MAX Protect разполага с широка гама от предпазни механизми за максимална защита на вашият дом, работен персонал, ценни вещи и близки хора. Фирмата ни предоставя  най-добрите сред модерните противовзломни решения, част от които са ефективните заключващи механизми за врати. Устройства с първокласно качество, те са подходящи за почти всякакъв тип врати – входни, интериорни и екстериорни. Крехките вътрешни стъклени врати и витрини на бутици в търговски центрове, офис и бизнес сгради, също са отлично обезопасени с тяхна помощ.

Каталогът ни разполага с устройства за вграждане, подходящи за:

механични заключващи механизми

 • Магазин
 • Обществена сграда
 • Хотелски или развлекателен комплекс
 • Вътрешни и външни офис зони
 • Еднофамилни вили
 • Апартаменти, кооперации, затворени комплекси

Ние предлагаме завършени системи за механично заключване, разработени според новите изисквания за сигурност. Стойността им се отличава с разнообразие – то позволява закупуването им от абсолютно всеки гражданин, който да се погрижи за предпазването на имуществото и близките си хора.

Този тип механизми осигуряват висока степен на сигурност, като напълно ограничават влизането в съответният терен на всяко лице, което не притежава покана или право на достъп. Заключването все още е основният тип преграда срещу нападатели и крадци, която предпазва не само от материални загуби, но и от множество други неприятни ситуации.

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Заключващите устройства като тип продукт и услуга

  mech-locks .

  Нашата компания е популярна и търсена от най-големите бизнес конгломерати в страната, тъй като предлага комбинация от ефикасна охрана и консултация относно адекватният й избор и приложение. Ние изграждаме цялостна система за контрол на достъп, включваща всички необходими защитни ключалки и устройства за наблюдение. Освен съвет относно подходящата за конкретният обект, екипът ни се заема и с монтажът й. Услугата спестява много допълнителни разходи, похарчени за специалисти, които да я инсталират и поддържат по време на експлоатация.

  Професионалното ни мнение е базирано на дългогодишен опит в справянето с редица критични ситуации. Затова консултацията с нашият екип не е излишна – тя ще ви помогне в правилният избор на заключваща система и ще ви запознае с много полезни подробности относно най-новите разработки в сферата. Служителите ни посещават обекта ви за първоначален оглед, и след като преценят особеностите и местоположението на терена, предлагат подходящо устройство с висока степен на безопасност, съобразявайки се напълно и с бюджетните ви граници.

  Фирмата ни е изградена от опитни специалисти. Инсталацията, поддръжката и поправката на съответните заключващи механизми е изцяло наша грижа, което ще обезпечи качеството им на работа и продължителността на експлоатация. Името ни е създадено и работи с единствена цел обезопасяването и грижата за всеки компонент, от който зависи сигурността на сградата. В случая, клиентите ни могат да се уверят, че механичното заключване съвсем не е старомодно, снабдявайки се с някоя от модерните ни разработки.

  Механичното заключване на входна врата си остава златен стандарт в защитата на жилища. То има предимствата да е максимално компактно и лесно за ежедневно използване, но въпреки че е базирано на класическа технология , устройството на съвременните брави е много по-сложно, отколкото очаквате. Ето защо е от значение е на кого ще бъде поверена инсталацията на една модерна механична брава с висока степен на защита.

  Нашата компания използва в своята работа най-сигурните и надеждни механични заключвания, дело на световноизвестни производители. От начина на тяхното инсталиране зависи не само сигурността, но и комфорта на ползвателя при ежедневното му преминаване през входно-изходната точка на неговия дом или търговски обект. Поради тази причина, монтажът е задължително да бъде поверен на квалифицирани експерти с дългогодишен опит, каквито са всички монтажисти в нашия екип.

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ Единствено заключващ хардуер ли предлагате❓

  Предимство на нашата компания е, че ние не предлагаме просто технически компоненти, а набор от продукти и услуги. Механичните противовзломни заключвания, предоставени и монтирани от нас, не са излишен разход – напротив. Те ви пестят пари за други методи на защита, както и за поддръжка на внедрения механизъм през целия експлоатационен период.

  ✅ Има ли изисквания относно вида на вратата при монтаж на анти-взлом механично заключване❓

  Механизмите за заключване, с които работим могат да се монтират на почти всяка входна врата – метална, стоманена, блиндирана или дървена. В продуктовия ни асортимент има много модификации, подходящи за най-разнообразни приложения. Бравите ни могат да се монтират както в обекти с напълно завършен ремонт, така и в обекти, които са на етап „сухо строителство”.

  ✅ Кои са особеностите на механичното анти-взлом заключване❓

  На съвременния пазар се срещат два вида заключващи механизми – с пластина и с цилиндър. Пластинните се използват много преди цилиндровите брави. Те представляват специфична комбинация от специално подбрани пластини, които имат фигурални прорези. При използване на правилния ключ, щифтът на напречната греда преминава по прорезите и вратата се отваря, но ако ключът е неправилен, системата се блокира от нивелиращия лост.
  Цилиндричните анти-взлом брави, пък са сдвоени с цилиндров механизъм. Именно механизмът на цилиндъра задвижва заключващите болтове и изпълнява секретна функция.