IP камери за видеонаблюдение

Цифрови камери – важен компонент от системите за видеонаблюдение

ip камера dahua
IP камерите дават една значителна гъвкавост при изграждане на системи за видеонаблюдение. Този вид камери за наблюдение, както става ясно и от тяхното име, са свързани директно към компютърната мрежа на охранявания от вас обект.

Най-голямото предимство на системата за видеонаблюдение с IP камери е, че с нея можете да извършвате видеонаблюдение на охранявания обект от всяка точка на планетата.

Охраняване на вашия обект с IP камери за видеонаблюдение на топ цени

V-MAX Protect осигурява проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение с IP камери както на частни обекти – жилища, офиси, търговски обекти, така и на обществени сгради – търговски и производствени помещения, административни сгради, бизнес и офис сгради, болници, училища, спортни съорежения, хотели и др. Изградените от нас системи могат да бъдат както на открито, така и в закрити помещения, като навсякъде ще осигурят отлично наблюдение, контрол и максимална защита на ниски цени.

Част от възможните решения за наблюдение с IP камери

IP Fisheye камера 12 МPixel IPC-EBW81200

IP Fisheye камера 12 МPixel IPC-EBW81200

IP система за видеонаблюдение

IP система за видеонаблюдение

IP куполна камера 8 МPixel

IP куполна камера 8 МPixel

IP водоустойчива камера 8 МPixel

IP водоустойчива камера 8 МPixel

IP куполна камера 2 МPixel

IP куполна камера 2 МPixel

HDCVI булет камера 1.3 МPixel

HDCVI булет камера 1.3 МPixel

Видео на 360 градусова камера Dahua

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

 

Какво е предимството на мрежовите устройства пред аналоговите?

Ip базираните камери за видеонаблюдение са на малко по-висока цена от морално и технологично остарелите CCTV решения в областта на охранителната техника, но те дават възможност за много по-качествена и ефективна охрана. Като професионалисти в областта на изграждане на охранителни системи, ние все по-често се сблъскваме с желанието на потребителите да получат най-доброто, а именно високотехнологичните цифрови камери за видеонаблюдение.

Предимството на този тип устройства пред аналоговите модели не подлежи на съмнение. Те са създадени, за да задоволят нуждата от по-качествено наблюдение в охраняваните обекти, както и да намалят разхода на ценните ресурси – време и финанси, при охраната на частни и обществени обекти. Ето някои от предимствата на мрежовите камери.

Интелект на устройствата

горещи зониПоследните решения при камерите за наблюдение дават възможност за използване на много удобни новаторски решения. Отличен пример за интелигентни цифрови камери  са PTZ моделите, познати още като Pan, Tilt, Zoom устройства, извършващи движение по вертикал и хоризонтал с голям радиус и способни да приближат до няколко пъти наблюдавания обект, при регистриране на движение.

Този тип устройства за наблюдение дават възможност за бърз анализ на заснетите събития. За разлика от старите аналогови модели, PTZ обективите задействат системата за запис само при нужда. Така не се налага постоянно наблюдение на мониторите или преглеждане на огромно количество запис, събрано в хард диска на видеорекордера.

Автономност на захранването

Окабеляването на една система за видео наблюдение изисква не малко време, средства и усилия. При мрежовите устройства тези фактори са сведени до минимум, благодарение на възможността да се захранят по PoE ( мрежовия кабел), което им дава не малка автономност и независимост, като едновременно с това се пестят средства за кабелни системи и човешки труд.

Мрежовите камери предлагат Input/Output портове, чрез които се свързват към системи за видеонаблюдение с подходяща платформа за видео управление, като например Milestone Systems – The Open Platform IP Video Software или Gentec – Omnicast. По този начин системата може да се интегрира съвместно с други системи като ОВК (отопление, вентилация, климатизация), осветление, контрол на достъпа, банкомати, портални системи и др.

По-висока разделителна способностultrahd

IP базираната мрежова система предлага качество на видеосъдържанието, което може много по-лесно да се запази, тъй като изображенията се цифровизират веднъж, така че не е необходимо последващо конвертиране.

Друго предимство е, че, докато аналоговата камера може да предложи изображение с резолюция до 0,4 мегапиксела, цифровите модели предоставят картина с 16 и повече пъти по-висока резолюция и покриват по-широк периметър на заснемане. Това осигурява значително увеличаване броя на заснетите детайли, както и по-лесна идентификация на лица, влезли в кадър.

С помощта на HDTV стандарта при ip камерите, предлагани на малко по-висока цена се подобрява в пъти качеството на изображението, като се осигурява до пет пъти по-висока резолюция в сравнение със стандартните аналогови решения. Чрез прогресивното сканиране мрежовите камери с HDTV технология предлагат огромна цветова прецизност и точност на изображението, особено при движещи се субекти.

Възможност за наблюдение от всяка точка

Това е със сигурност основната причина, поради която клиентите предпочитат модерните цифрови камери за наблюдение при охрана на дома или друга ценна собственост. Възможността, чрез подходящо мобилно приложение да следят на екрана на телефона случващото се в техния имот по всяко време и от всяка точка на света създава спокойствие, от което модерния човек има огромна нужда.

Част от нашите доволни клиенти

IP Камери
5 (100%) 2 оценки