Видеодомофони и домофонни системи

домофони за дома
V MaxProtect е лидер в предлагане и инсталация на високофункционални видеодомофони и домофонни конфигурации с вградена камера, които можете да получите от нас на атрактивни цени! Екипът ни не се ограничава с продажбата на търговският продукт – свържете ли се с нас, получавате експертен съвет относно най-подходящият модел видеодомофонни системи, след проучване особеностите на вашият дом.

Разполагаме с актуални маркови разработки, съчетавайки предварителната услуга с професионален и ефективен монтаж, заедно с включена поддръжка по време на експлоатация. Вие получавате пълноценна охрана с най-добрите продукти на пазара!

Домофони с камера – най-добрата защита за вашият обект

видеодомофонна системаФирмата ни подбира охранителните си устройства съобразно съвременните изисквания на пазара. Затова ние работим с изключително богат асортимент  видео домофони, продукти на световноизвестни марки охранителна техника. Предлагаме разнообразие от продукти с много висока функционалност, така че в наше лице ще откриете най-подходящият избор на видеодомофон и цялостна конфигурация за достъп.до дома ви. Съчетание от качество и приемлива стойност, нашите видеодомофони с изгодни цени са дългогодишна инвестиция.

Фирмената ни политика се стреми към постоянно предлагане на най-добрите високотехнологични продукти на пазара. Целта ни е осигуряване на максимална безопасност, контрол и удобство за клиентите ни. Описваните устройства постигат тези цели веднага след монтаж.

Всеки видео домофон изпълнява функция, непостижима за стандартният модел. Те разполагат с компактен екран, върху който се проектира образът на посетителите на обекта. Така всеки потребител се радва на предварително проучване на лицата, които допуска във вътрешното пространство, защото звукът на гласа може да заблуди потребител достатъчно ефективно.

Съвременният пазар предлага достъп до много усъвършенствани модели видеодомофони с цена, изгодна за рамките на почти всеки бюджет. Стойността им варира според подобренията и свойствата, с които разполагат. С тях можете да се запознаете в долните редове.

Физически параметри

качествема видеодомофонна системаМатериалът на изработка е изключително важен и при тези съоръжения. В случая те вече са с включена камера, така че и корпусната кутия, и гнездото на камерата е нужно да притежават  висока степен на водоустойчивост, а и вандалоустойчивост, понеже механизмът е предназначен за външен монтаж.

Известните производители подсилват конструкцията с прозрачен филм върху обектива – той предпазва от химикали, цветни графити спрейове и всякакъв тип течности, с които уредът може да бъде умишлено повреден.

Фокусното разстояние на обектива (в мм.) ще ви ориентира относно възможната за заснемане площ, както и ъгълът на обхват. Малката цифра означава голям ъглов обхват, а той – по-ниска детайлност на картината.

Инфрачервената подсветка също е много важна опция, тъй като предоставя възможност за видимост в силно затъмнена среда. С нея различаването на лицата, влизащи в обекта е толкова ясно, колкото и денем. Модерният уред не пренебрегва аудио комуникацията – именно съчетанието от звуков и визуален контакт е причина за използването им като качествен контрол на достъпа. Някои производители обаче не предлагат такова съчетание, така че трябва да се уверите в присъствието му.

Начин на употреба

видео домофон

Правилният и бърз монтаж не е достатъчен. Потребителите трябва да са наясно как да боравят с него, за което понякога е нужно време. На първо място- той трябва да бъде употребяван ВИНАГИ, когато от входната врата на кооперацията се позвъни. Близките, роднините, съквартирантите ви, както и всички лица с помощни функции за домакинството (чистачка, бавачка, болногледачка) трябва да бъдат наясно с присъствието му, и да бъдат обучени за употребата му. Когато е монтиран в жилищна кооперация или вила, много е важно децата в семейството да се инструктират правилно.

Присъствието на видеодомофон е видимо за всички. Когато някой просто почука на вратата, без да го използва, което може да се случи при еднофамилни къщи, той вероятно просто не желае да използва устройството и е с користни цели. Не отваряйте!

Когато по време на видеовръзка видите посетителят да крие предмет в ръката, дрехата или зад гърба си, поискайте да узнаете какво е това и да го видите с очите си. В случай на отказ – просто не отваряйте вратата!

Какво получавате при покупка:

домофони с камераФирмата ни предоставя предварителен оглед на терена и консултация от експерт, относно най-подходящото съоръжение за обекта ви. Екипът оформя ефективни охранителни конфигурации на стойност, съобразена с възможностите на потребителите. Освен това, те получават и подробна информация за предлаганите устройства, както и за всички съвременни системи за контролиран достъп.

Екипът ни продава продуктите си с осигурена безплатна доставка до адресът за монтаж. Той се заема и с проектиране на особеностите в инсталацията, преди да пристъпят към същинският монтаж – процедура, която извършваме бързо и качествено, със спазване на всички пускови срокове. Клиентите ни получават видеодомофон на цена, в пъти по-ниска от предлаганата в други магазини за техника, заедно с гаранционно и следгаранционно обслужване и професионален сервиз за видео домофони.

Резервните части и компоненти за ремонт се осигуряват от нас. Затова сме най-доброто решение за сигурността ви, освен че предлагаме видеодомофонна система с цена, изключително ниска дори и за средностатистически потребител, включваща условия за фасилити мениджмънт компании.

Част от нашите доволни клиенти

Свържете се с нас!

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

   

  Кои са най-новите разработки при този вид охранителни системи?

  Охранителната техника се развива с главоломна скорост. Относно най-актуалните модели за момента можем да научим повече, разглеждайки разработки на известни производители. Те се ориентират към съчетание на лесно управление и повишена функционалност, което изглежда печелившо за всеки тип съоръжения за защита и контрол.

  Последните разработки представляват безжичен видеодомофон с възможност за връзка с Wi-Fi система. Контролирането им се извършва с помощта на десктоп компютър или мобилен телефон/смартфон. Модерният Wi-Fi или ip видеодомофон осигурява постоянно наблюдение на входа на обекта ви, дори и в часовете, които отсъствате. Старомодният монитор за наблюдение вече не ви е нужен за целта. Фирмите за охранителна техника са се погрижили да създадат много по-удобен и функционален вариант, който постоянно доказва ефективността си.

  Какъв вариант да предпочетем за дома си

  dahua видеодомофониКогато закупуваме домофон с камера, размерите, моделът и работните параметри трябва да бъдат съобразени с теренът, който ще охранява съоръжението. Производителят и стойността са второстепенни указатели, ако характеристиките не са подходящи за особеностите на вашата кооперация или къща. Така потребителите не успяват да постигнат търсената сигурност и именно затова е необходима консултацията с професионален екип.

  Актуалните продукти имат огромен набор от технически показатели, според които се оценяват. По-ниските възможности обикновено предполагат и видеодомофон с цени, по-изгодни от най-високофункционалните им “колеги“. Последните предпазват входните зони с изключително технологични свойства, функции и добавени компоненти.

  Предлаганите видеодомофонни системи са разнообразен асортимент. Те биват:

  • Аналогови
  • Цифрови
  • С черно-бяло устройство за снимане
  • С цветно устройство за снимане
  • За еднофамилна къща
  • Многоабонатни съоръжения с до 16 бутона
  •  RIFD четец за електронно заключване и др.

  Започваме от най-широко разпространените и достъпни като цена – аналоговите домофони – черно-бяла камера и лесният монтаж са причина за доста изгодната им сума. За сметка на това, качеството на изображението (резолюция, нюанси) може да се определи като посредствено, а самите устройства разполагат ограничен набор от работни функции, в сравнение с модерните разработки.

  Цифровият IP видеодомофон e стъпка над тях в технологията на производство. Благодарение на Wi-Fi мрежовата връзка и интегрирането към допълнителна охранителна конфигурация, той постепенно се превръща в самостоятелна система за контрол на достъп. Обикновено устройството е придружено от аларма или камери за видеонаблюдение.

  Дилемата “цветна или черно бяла камера” в крайна сметка също е свързана с цената на съоръженията. Разбира се, качеството на изображението винаги е за предпочитане – все пак то е основната функция, поради която видеодомофоните с камера печелят популярност. Цветната снимка/запис осигурява не само важната информация за нюансите в облеклото, косата и лицето, но и висока резолюция. Тя позволява различаване и на най-дребните детайли от визията, като по този начин ви предоставя 100 % сигурност.

  видеодомофонна система

  Направи запитване

  Искате модерен видеодомофон за повече сигурност и спокойствие в дома?

  Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

  Направи запитване

  Искате модерен видеодомофон за повече сигурност и спокойствие в дома

  Желанието ви ще осигури пълна защита на важните за вас пространства, а професионалният монтаж и консултация, които предлагаме, ще ви предоставят правилните модели. Фирмата ни предлага видеодомофони с камера, предназначени за много разнообразни типове обекти.

  Подходящият видеодомофон за къща обикновено е едноабонатно устройство – то е проектирано за използване само от семейството, живущо в съответният частен имот. Логично, той е неефективен при вграждане в кооперация с повече от 40 апартамента. Обратният процес също е невъзможен.

  Високите модерни кооперации поставят на входното пространство модел с интегриран RIFD четец. Така обитателите отключват самостоятелно видеодомофонната система, ако притежават синхронизиран с RIFD карта, жетон, етикет, таг, стикер и др. възможно е те да се комбинират така, че освен бравата на входната врата да отключват и тази на жилището. Много потребители организират и приложението му и към асансьора в сградата.

  Защо професионален монтаж

  Правилният при високотехнологичният  видеодомофон монтаж е съобразен с редица параметри. Затова извършването му се възлага на професионалисти, които единствено могат да го адаптират по оптимален начин – така че да предоставят необходимата за особеностите на обекта сигурност.

  Тези системи са конструкция от двупроводна връзка, която дава изключително лесен монтаж, но въпреки това, анализът на размерите и разположението на площта е необходим, както и монтажна апаратура, и цялостна професионална подготовка. Нашата фирма предлага оптимален монтаж и дългосрочна поддръжка при експлоатация.

  Развитието на технологиите засегна всички сфери на човешката дейност, така че видеодомофоните няма как да не бъдат важна част от нашето ежедневие. Нашата компания не просто ще ви предостави модерен и високотехнологичен видео домофон, но и ще го инсталира по начин, гарантиращ ефективната му и непрекъсната работа.

  Устройството служи не само за комуникация с посетители от разстояние, но и като камера, която се активира от сензор за движение. Така на малък екран можете да видите кой стои в близост до входната ви врата. Видеодомофонът е отлична мярка за сигурност, която се превърна в удобен инструмент, който не се ограничава само с отваряне на входни врати. Инсталацията на една мини система за достъп, каквато е домофонът, ще бъде перфектно изпълнена от монтажните ни екипи.

  ✅ Какво е допустимото разстояние между монитора и станцията за позвъняване, монтирана на входната врата❓

  Препоръчителното разстояние между монитора и домофонната станция е 30м, при условие че се използва стандартен 4 x 0,25 мм сигнален кабел. За разстояния, превишаващи препоръчителните, е необходимо да се използва отделен коаксиален кабел за видео сигнала (например RG6) и кабел с увеличено напречно сечение за аудио и мощност (напречното сечение зависи от разстоянието и вида на използвания кабел). За по-подробна информация, моля свържете се с нашия екип.

  ✅ Защо при работа на домофона в режим DVR на панела за позвъняване постоянно свети подсветка❓

  Видеодомофонът, в режим DVR, постоянно захранва панела, така че камерата да е винаги включена. Когато няма достатъчно осветление за камерата, панелът включва LED подсветка. Ако за вас това е проблем, по-удачно е да се използват панели с невидимо IR осветление, например Prime Black & Gold.

  ✅ Защо по време на разговор по видеодомофона се забелязва загуба на звука❓

  При някои модели видеодомофони се използва полудуплексна аудио комуникация, при която предаването се осъществява по един комуникационен канал в двете посоки, но с разделяне на времето (във всеки момент от време предаването се извършва само в една посока). Това означава, че когато говорите, в същия момент не можете да чуете звука от високоговорителя на панела или монитора, и обратно, за да чуете събеседника, трябва да спрете да говорите. При едновременно говорене, ще се чува човекът с по-силен глас.