Видеодомофони и домофонни системи

домофони за дома
Ние предлагаме видеодомофони и домофонни системи с камера на уникални цени! След оглед и консултация ще ви препоръчаме най-подходящия домофон с камера за вашия дом. Освен самия продукт, ние ще ви осигурим и бърз монтаж, както и гаранция за вашата сигурност.

Домофон с камера – 100% сигурност за вашия дом

Нашето предимство е, че не се ограничаваме до определен производител на домофони. Ние предоставяме на
нашите клиенти изключително широка гама решения на преференциални цени на водещи производители на видеодомофони и домофонни системи.

Специалистите, работещи във V-MaxProtect постоянно внедряват иновативни, доказани и високоефективни технологии, които да ви гарантират сигурност и безопасност, удобство и уют.

Защо видеодомофон?

домофони с камераВидеодомофонните системи изпълняват проста, но важна функция – позволяват да се комуникира сигурно и безопасно с посетителите, без да е необходимо физическо взаимодействие с тях.

На пазара се предлага голямо разнообразие от видеодомофони, като техният ценови диапазон е в съответствие с функциите, които имат.

Предлагаме ви кратък списък с най-важните им характеристики за сигурност, т.к. тя е от първостепенно значение.

 • Външната кутия и камерата трябва да бъдат 100% водоустойчиви;
 • Добре е камерата да бъде с инфрачервена подсветка. Тази функция ви дава възможност за разпознаване на посетителите в лоши условия на осветеност;
 • Външната кутия и гнездото на камерата е хубаво да са вандалоустойчиви;
 • Уверете се, че обектива на камерата е защитен с прозрачна преграда – не искате графити спрей например да уврежда оптиката на чувствителните камери;
 • Уверете се, че системата позволява и аудио комуникация, т.к. не всички марки и модели видеодомофон имат тази опция;
 • Добре е да знаете колко е фокусното разстояние на обектива (в мм), т.к от това се определя ъгълът на видимост или площта на наблюдаваната област. Колкото по-малко е фокусното разстояние, толкова е по-голям ъгловият обхват и по-малка е детайлността на изображението.

 

Съвети за използване

видео домофон

След като видеодомофонът е инсталиран, е важно да придобиете нови навици за използването му:

 • Научете всички от вашето семейство, включително и децата си, ВИНАГИ да използват видео домофон, когато някой звъни на вратата – не забравяйте, че е там за ваша защита!
 • Уведомете евентуално детегледачката, чистачката или някой друг, участващ в поддръжката на Вашето домакинство, че сте инсталирали домофон и това е единственият начин за отваряне на вратата ви;
 • Ако някой почука на вратата ви, без да използва видеодомофона, при никакви обстоятелства не отваряйте. Външното тяло на видеодомофоните е достатъчно голямо, за да се вижда от всички и ако те не искат да го използват вероятно е крадец или натрапник;
 • Ако по време на разговор с обаждащия осъзнаете, че той крие нещо от погледа ви, помолете посетителя учтиво да ви покаже какво държи. Ако откаже – в никакъв случай не отваряйте вратата;
 • Инструктирайте и децата си да действат по същия начин.

Какво получавате при покупка:

 • Оглед на място и консултация от специалист в областта;
 • Изготвяне на индивидуални конфигурации и помощ при избора на видеодомофонна система спрямо вашите изисквания и бюджет;
 • Винаги актуална информация за предлаганите продукти;
 • Продажба и безплатна доставка на място;
 • Проектиране на инсталацията на системата;
 • Качествен монтаж на видеодомофон и спазване на пусковите срокове;
 • Гаранционно и следгаранционно обслужване и сервиз на видео домофони;
 • Резервни части и материали;
 • Преференциални цени на домофони и условия за фасилити мениджмънт компании.

Част от нашите доволни клиенти

Свържете се с нас!

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

 

Кои са най-новите разработки при този вид охранителни системи?

Както при всички останали видове охранителна техника и при последното поколение видеодомофонни системи производителите залагат на иновативните решения, които правят устройствата не само по-лесни за управление, но и значително по-ефективни при изпълнение на своето предназначение.

Най-новите модели при този тип устройства предлагат свързване към наличната Wi-Fi връзка и управление през компютър или мобилен телефон. Всеки ip или Wi-Fi видеодомофон дава възможност да наблюдавате входа на своя дом, дори когато отсъствате или нямате възможност да стигнете до контролния монитор на устройството. Удобството на потребителя е цел № 1 за всички производители на охранителни системи и при видео домофоните то е осигурено на 100%.

Какъв вариант е подходящ за вашия дом?

dahua видеодомофониПри избора на домофон с камера е важно да съобразите модела и работните функции на устройството с условията, при които то ще работи. Да, марката и цената също са решаващи, но първото, на което трябва да обърнете внимание е съответствие на апарата с характеристиките на вашето жилище. Това ви гарантира не само удобство, но и повече сигурност.

Предлаганите днес на пазара системи покриват широк периметър от технически показатели, като респективно – устройствата с по-малко или по-ниско качество са на много по-ниска цена, отколкото апаратите, използващи последните разработки в сферата на високите технологии.

Предлаганите видове видеодомофонни системи са много и различни, като например:

 • Аналогови
 • Цифрови
 • С цветна камера
 • С чернобяла камера
 • За еднофамилна къща
 • Многоабонатни системи с до 16 бутона
 • С вграден RIFD четец за електронно заключване и др.

Съвсем логично най-достъпни и широко разпространени са аналоговите модели с черно бяла камера. Те имат както своите предимства, така и безспорни минуси. Като плюс трябва да посочим по-ниската цена и по-лесният монтаж на този тип домофони, но негативите са за сметка на качеството на изображението и по-малкото работни функции.

Цифровите ip видеодомофони използват технология от ново поколение, а това винаги говори за повече удобство при използване. IP устройствата използват Wi-Fi мрежовата връзка в обекта, като много често домофонът работи съвместно с друг тип охранителна система – аларма или камери за видеонаблюдение.

Изборът между цветна и черно бяла камера също често се съобразява с цената на устройствата, въпреки че ние съветваме своите клиенти да заложат на по-доброто качество на картината, което дават моделите с цветна камера. Този тип домофони ви позволяват да виждате при много добро качество на изображението дребни детайли от облеклото на човека, стоящ пред вашата врата или данните от документа му за самоличност.

видеодомофонна система

Направи запитване

Искате модерен видеодомофон за повече сигурност и спокойствие в дома?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

Направи запитване

Следващата категория домофони с камера не ви оставят голям избор, тъй като той се подразбира от само себе  си. Устройствата, предназначени за еднофамилни къщи няма как да се внедрят в голяма жилищна сграда и обратно – едва ли бихте закупили скъпата многоабонатна система, в случай че ще я монтирате в еднофамилното си жилище.

Моделите с вграден RIFD четец са нещо, което избират живущите в нови и модерни жилищни кооперации. При тях всеки обитател на жилище може да управлява видеодомофонната система с RIFD карта, предназначена също да отключва бравата на входната врата или тази на собственото жилище, а в някои случай с такива карти се осигурява и достъп до асансьора в сградата.

Защо да заложите на професионалния монтаж?

Високотехнологичните видеодомофони, предлагани на малко по-висока цена се нуждаят от професионално монтиране, тъй като при тях се налага да се вземат предвид различни особености на обекта, така че да се покрият напълно желанието и нуждите на клиентите. Като цяло този тип системи се изграждат с помощта на двупроводна връзка и са изключително лесни за монтаж, но преди това се налага прецизен анализ на ситуацията и професионална подготовка.

Избирайки V-MAX Protect за монтаж на своята домофонна система, вие можете да бъдете сигурни, че тя ще ви служи дълго и ефективно.

Видеодомофони
4.4 (88.89%) 9 оценки