EZVIZ домашни системи за сигурностАко трябва да посочим един сериозен проблем на Smart Home технологиите, то това е нуждата от толкова много различни приложения, за да се управляват устройства на различни производители. Теоретично въвеждането на Matter ще помогне много за това, но новият протокол за интелигентен дом е все още далеч.

Лесното решение е да се придържате към един производител и да използвате само едно приложение, за да управлявате всичките си устройства. Ето защо, ако планирате да закупите интелигентни охранителни камери или звънец за врата, си струва да разгледате какво може да ви  предложи EZVIZ.

Защо си струва да се запознаете с EZVIZ?

Изкушаващо е да играете на сигурно и да избирате само устройствата на най-големите брандове, но въпреки че може да не сте много запознати с EZVIZ, има много причини, поради които трябва да сте. EZVIZ е компания, специализирана в разработката на интелигентни охранителни камери и звънци. Тя предлага широка гама продукти, които ще подхождат на всички видове домове.

Независимо дали имате голяма къща, която се нуждае от цялостна система за сигурност или просто ви е нужна допълнителна защита за вашия градски апартамент, EZVIZ предлага подходящи вътрешни и външни устройства, включително модели с батерии за зони без основно захранване.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Всъщност ето три добри причини да изберете охранителна камера или звънец на EZVIZ:

  1. Функциите не са заключени

EZVIZ видеонаблюдениеМоже да е доста обезсърчаващо да похарчите сериозни пари за даден продукт, само за да откриете, че не можете да използвате някои от най-добрите му функции, освен ако не похарчите още повече. Това е особено вярно за интелигентните устройства за сигурност, при които например звънецът на вратата Ring няма да записва видео, освен ако не платите абонаментната такса.

Ако пропуснете посетител, не можете да проверите по-късно, за да видите кой е бил. С EZVIZ винаги има опция за запис на видео на карта с памет. Картите с памет са евтини за закупуване, а някои камери EZVIZ се предлагат с вградено устройство за съхранение. Разбира се, ако искате да имате видеодоказателства, съхранявани в облака, където те не могат да бъдат откраднати, EZVIZ предлага и тази опция.

Таксуването за съхранение в облак е напълно разумна стъпка, тъй като видеото заема много място. Но много марки също така заключват важни специални функции зад абонаментите, като откриване на човек, превозно средство или пакет. EZVIZ не прави това: вие сте платили за продукта и всички разширени функции са там, за да ги използвате.

  1. Страхотно качество

EZVIZ качествоЛоша идея е да избирате всеки продукт само по спецификации. И това е особено вярно за качеството на видеото. Точно както 4K телевизорите не предлагат еднакво качество на картината, същото е валидно и за камерите за видеонаблюдение. Добрата новина е, че камерите EZIVZ предлагат видео с отлично качество, характерно за цялата гама продукти на марката.

Разбира се, можете да изберете камера с опции с най-висока разделителна способност, до 3K, но дори 1080p моделите предоставят контрастни, детайлни кадри – нещо, което не може да се каже за конкурентните камери. И не забравяйте да вземете предвид качеството на видеото през нощта. Някои от камерите на EZVIZ имат невероятно цветно нощно виждане, което ви позволява да виждате детайли дори в тъмното.

  1. Всичките ви нужди за домашна охрана са покрити

EZVIZ видеодомофонЕдна от наистина силните страни на EZVIZ е броят на устройствата в един и същ диапазон. Марката предлага вътрешни и външни камери с AI smarts технология, включително модели с батерии, които могат да се зареждат от слънчеви панели.

Компанията предлага не по-малък избор от интелигентни звънци за врати, както кабелни, така и безжични, в зависимост от вашите нужди. Може да се изненадате и от техните цени: те са по-достъпни, отколкото може би очаквате.

Камери, които ще променят представите ви за функционалност

Камерата C6 на EZVIZ е идеална за наблюдение на вашите домашни любимци, когато не сте у дома. „On-board AI detection” означава, че ще получавате само важни сигнали и тъй като камерата може да се върти на 360°, тя може да проследява движение, където и да отиде котката или кучето ви в стаята.

Видеото се записва в ярка 2K разделителна способност и благодарение на вградения микрофон и високоговорител можете да чувате, както и да виждате какво се случва в дома ви, когато отсъствате, както и да говорите с вашия домашен любимец или човек от разстояние.

За наблюдение на открито камерите с батерии са страхотно решение, тъй като могат да се монтират почти навсякъде – не е необходимо да са близо до контакт. Могат без проблем да се използват и на закрито. BC1C издържа месеци между зарежданията, но за най-добрата инсталация на открито можете да закупите пакет, включващ слънчев панел, който ще презарежда батерията.

Това означава, че вероятно никога няма да се наложи да зареждате камерата изобщо. И двете опции (със и без соларен панел) са водоустойчиви, така че не се притеснявайте от дъжда. Нещо повече, BC1C има LED прожектори, които се включват автоматично при детекция на хора. Те ще ви помогнат да виждате пътя си в тъмното, както и лицата на натрапниците. Има дори вградена сирена, която може да ги изплаши.