Заключващи системи за входни врати

 

Заключващи системи за входни вратиНежеланото проникване в сграда е резултат от неефективни заключващи системи за входни врати. Многобройните инциденти станаха причина за разработване на подобрени антивзлом системи, сред които изключително популярни станаха електронните системи в многото им разнообразни варианти. Те се отличават с изключително висока степен на сигурност, и разбиването им от нежелани посетители е почти невъзможно.

Фирма V MAXProtect разполага с най-модерните заключващи механизми на пазара, които доставя заедно с изпълнение на всички допълнителни процедури по цялостната защита на един обект. Тя са заема с консултация, инсталиране и експлоатационна поддръжка на голямо разнообразие от охранителни системи.

Сред тях са и обезопасените антивзлом предложения, които слагат край на риска от неоторизирано влизане в дом, частна вила, офис или административна сграда. Селекция от разнообразни по вид и конструкция устройства, електронните заключвания за външни врати не са непостижимо скъпи – средностатистическият бюджет е напълно достатъчен за покупка на такива .

Видове заключващи системи

В каталога ни се намират електронни заключващи механизми на известни съвременни производители в сферата на сигурността и охрана на сгради и съоръжения. Тъй като са продукт на интелигентна инженерна мисъл, устройствата са напълно неподатливи на груба физическа сила. Това са:

 • Електромагнитни и електрически брави за врати интегрирани към електронно заключване на входни врати
 • Електронни брави Болт от неръждаема стомана
 • Автомати за врата
 • Електромагнитен насрещник
 • Заключващо устройство за стъклени врати, витрини и др.

Заключващи системи за входни вратиЕлектромагнитните брави за външни врати са не само изключително устойчиви, но и на изключително разнообразни цени, за потребностите на всеки клиент. Първокласният дизайн на продуктите ни съчетаваме с експертен монтаж, чрез който лично гарантираме абсолютната сигурност и непробиваемост на заключващото устройство, както и дългогодишният експлоатационен живот.

Фирмата ни излиза извън рамките на обикновеният цикъл продажба-монтаж, а поема грижата за изграждане на ефективна система за контрол на достъпа. Началото винаги включва консултация, която предоставя съвет за подходящото електронно заключване за вашият обект. Поддръжката при всякакъв тип проблеми след монтаж, също е включена в цялостната услуга.

Не забравяйте, че солидната и правилно обезопасена врата е единственият съвременен метод за сигурност и спокойствие, без значение дали тя е поставена при входната зона на вашият дом, офис кабинет или вилна къща. Нашите електронни брави и ключалки ви предоставят възможността за пълна защита от всякакви външни опасности.

Част от нашите доволни клиенти

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Най-ефективните антивзлом решения

  Електронни заключванияДа превърнете дома си в крепост не е невъзможно. Достатъчно е да се консултирате с нашите специалисти, които ще изберат и инсталират точното електронно заключване на врати, от което се нуждаете. Крадците нямат никакъв шанс пред комплексът от модерни механизми, които ще поставим във входната зона на обекта ви. Ние работим с най-съвременните проекти на антивзлом заключващи системи, комбинация от корпусна здравина и умен инженерен дизайн.

  Екипът ни от специалисти ще ви предостави най-ефективните решения за особеностите на външната и балконска врата, или стъклената витрина на магазина ви. Те ще се погрижат за пълното ви спокойствие по всяко време на денонощието.

  Умелият избор и експлоатация, успешно противодейства и на най-новите отключващи и разбиващи инструменти. Пример за подобна система са електрическите и електромагнитни брави с невероятно качество. Такъв продукт се предлага като комплект от аварийно обезопасена електромагнитна брава, електронна централа, дистанционно управление с код, захранване 12V/ 2Аh и пълен набор документи за монтаж и експлоатация.

  Антивзлом защита с електромагнитен насрещник

  Антивзлом защита с електромагнитен насрещникЕлектронните брави от каталога ни осигуряват невероятно висока степен на защита от нападатели. Причината е, че работим единствено с първокласно изработени продукти, които се адаптират успешно към всеки апартамент, офис, търговски обект, административна сграда и индустриален завод. Качествените заключващи брави обаче не могат да засенчат качествата на добре познатият електрически или електромагнитен насрещник, който е включен към механизма на бравата, но се предлага и като самостоятелен механизъм.

  Присъствието му със сигурност издига защитата на обекта с няколко нива, независимо от площта й, интегрираният контрол на достъп или присъствието на охранители. Насрещниците са с няколко типа задвижване и размери, с опция за постоянно оставане в отворена позиция при необходимост. Заключващият език се отваря напречно и радиално, а най-търсените модели са с регулируема функция.

  Необходимото напрежение за включване е 12V / 24V, чрез променлив или прав ток, а различните модели се срещат във вариант FAIL SAFE, когато спиране на електрозахранването оставя механизмът отключен, или FAIL SECURE, когато той при същите условия, той остава заключен. Сред богатството от параметри лесно ще изберем подходящите за вас, след като уговорим оглед на обекта ви.

  Богата гама защитни и заключващи устройства ще направят вашия дом и бизнес обект максимално сигурен и устойчив на набезите на крадците. Компанията ни разполага с внушителен асортимент от електронния заключвания за входни врати. Дейността ни съвсем не се ограничава с продажба на същите. Тя включва: консултация, инсталиране и експлоатационна поддръжка на внедрените заключващи механизми.

  Електронните ни брави са представени от широк спектър технически решения с електронно и електрическо управление като: електромагнитни и електрически брави, електромагнитни насрещници, Болт механизми, заключващи устройства за стъклени врати и витрини. Предвид богатия асортимент от съвременни електронни заключвания, изборът на брава е непосилна задача за редовия потребител. Част от нашата работа е да ви насочим към технологията, отговаряща на вашите нужди и бюджет.

  ✅ Какви са предимствата на електронното заключване в сравнение с механичните брави❓

  В системите за електронно заключване няма отвор за ключа – той е напълно невидим за околните. За престъпника е напълно непонятно как да манипулира такава ключалка, което говори за висока степен на защита срещу кражби. Собственикът управлява заключването дистанционно с помощта на електронен ключ тип ключодържател.

  ✅ Как се захранва електронното заключване и какво се случва при прекъсване на електроподаването❓

  Захранването на електронната брава се осигурява от резервен източник на енергия (батерия). Средно автономният източник на захранване е проектиран да работи от 7 до 40 дни в зависимост от модела на бравата. След възстановяване на захранването, заключването ще се върне към нормална работа.

  ✅ Ще остане ли в отворено положение ключалката при пълен разряд на батерията❓

  Състоянието на бравата в отключено/заключено положение не зависи от захранването, освен ако ако не е активиран специален режим на автоматично отваряне, когато батерията е критично разредена. Тоест бравата ще остане в последната предварително зададена позиция, докато не бъде получена следващата отдалечена команда чрез keyfob-електронния ключ.