Електронно заключване на входни врати

Сигурност и спокойствие с електронни брави на топ цени от V-MAX Protectelektromagnitna-brava-tip-bolt

Пробивът в защитата на една сграда винаги идва от недостатъчно добре осигуреното заключване на входните
врати. Това наложи създаването на широк диапазон от антивзлом системи и в частност на механизми за електронно заключване, създаващи максимална сигурност и спокойствие на хората,
гарантирайки непристъпност на техния дом, офис или търговско помещение.

V-MAX Protect ви предлага една унифицирана и цялостна услуга под формата на: продажба, монтаж и поддръжка на всякакви видове охранителни системи, в това число и продукти, предотвратяващи неправомерното проникване на недобросъвестни лица в частна, корпоративна или обществена собственост. Нашите анти-взлом системи включват различни, като вид и принцип на работа механизми за електронно заключване на входни врати, вариращи в широк ценови диапазон, така че да можем да отговорим на нуждите на хора с различни потребности и бюджет.

Какви системи за заключване ви предлага V-MAX Protect?

Ние работим с продукти на утвърдени и доказани марки в сферата на сигурността и охраната на сгради и съоръжения. Като част от категорията ‘’Антивзлом системи’’, ние предлагаме на своите клиенти различни иновативни и високотехнологични решения под формата на:

 • Електромагнитни и електрически брави за врати с висока степен на сигурност чрез системи за електронно заключване на входни врати
 • Електронни брави тип Болт, изработени от неръждаема стомана
 • Автомати за врати от всякакъв тип и материал
 • Електромагнитен насрещник
 • Заключващи механизми за стъклени врати и витрини и др.

Electro-magnetic-locksПредимството на електромагнитните брави за заключване на врати, предоставени от нас се състои в широкия ценови диапазон, което ги прави достъпни за всички наши клиенти. Качеството на всеки един продукт, предоставен от нас е отлично, към което ние добавяме професионален монтаж, така че да гарантираме както пълната надеждност и ефективност на системата, така и нейната дългогодишна и пълноценна експлоатация.
V-MAX Protect ви предлага не просто продажба на продукт, а цялостна, професионално поднесена услуга, включваща експертна консултация, която ще ви позволи да изберете най-подходящото за вашите нужди и бюджет заключване с електронна брава. Освен своето компетентно мнение, ние предлагаме също бърз, но изключително прецизен монтаж на избраната от вас система, както и професионална поддръжка и ремонт, в случай че възникне такава необходимост в периода на експлоатация.

Здраво заключената врата е най-добрата предпоставка да се почувствате максимално защитени и напълно убедени, че никой не може да посегне на вашия дом, имущество и близки хора. Работата с нас ви го гарантира.

Част от нашите доволни клиенти

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

Сигурни антивзлом решения от V-MAX Protect

Вашият дом може да бъде вашата непревземаема крепост, стига да се доверите на нашата експертна преценка при избор и монтаж на различните системи за заключване на входни врати. Спасението от дръзките и изобретателни крадци е напълно възможно, благодарение на иновативните технологии, с които съвременните анти взлом заключвания оперират.

V-MAX Protect ви предлага:

Електрически и електромагнитни брави на отлични цени от водещи производителиелектромагнитен насрещник

Доверявайки се на нашите експерти при избор и монтаж на различните електронни брави за входни врати и
врати на тераси и витрини, вие си гарантирате максимална сигурност и спокойствие. Когато е правилно въведена в експлоатация, една такава система ще спре дори най-мотивираните недоброжелатели.

Нашите системи за електронно заключване включват:

 • електронна централа
 • електромагнитна брава – аварийно безопасна
 • дистанционно управление с код
 • захранване 12V/ 2Аh,
 • подробна документация за монтаж и експлоатация.

Защита от проникване с електромагнитен насрещник от най-високо качество

Избирайки да защитите своя дом с електрически брави за врати, вие ще осигурите отлична защита срещу нежелано проникване в своя дом, офис, търговски обект, обществена сграда, складово или производствено помещение.  Моделите, с които сме избрали да работим са с най-високо качество и най-висока степен на защита.

Всички електронни брави с електрически или електромагнитен насрещник, предлагани и монтирани от нас повишават с няколко степени нивото на сигурност в цялата сграда, независимо от нейната площ и това, дали тя се охранява и с друг вид охранителна система.

Основните характеристики, които нашите насрещници покриват са:

 • Отваряне:единичен импулс или продължително натискане на бутона
 • Размери:челна планка, тяло на ел. насрещника
 • Цвят на челната планка – видима част
 • Постоянно отворен: Механично (ръчно) задвижван механизъм, позволяващ на насрещника да остане постоянно отворен, в случай на нужда
 • Регулируем език на електрическия насрещник: Да / Не
 • Нормално или радиално отваряне (RF) на подвижния език
 • Подавано напрежение: 12V / 24V
 • Променлив или прав ток: ( AC / DC )
 • Тип: FAIL SAFE или FAIL SECURE – дали бравата остава постоянно отключена или постоянно заключена при спиране на тока.

Параметрите на всеки модел се избират на база индивидуалните нужди и особености на всеки обект и предпочитанията на клиента.

Електронни заключвания
4.3 (86.67%) 3 оценки