Монтаж на охранителни камери

Какви услуги ви предлага V-MAX Protect?

Като фирма, специализирана в изграждане и поддръжка на системи за сигурност, ние отделяме особено внимание на камерите за видеонаблюдение, тъй като на тях разчитат все повече наши клиенти. Наличието на видео камери, само по себе си не е предпоставка за добра охрана и контрол на важните за вас места. Правилно изградената система за видеонаблюдение е единствената гаранция, че ще имате качествено и ефективно видеонаблюдение.
Монтаж на камери за охрана

Ние от V-MAX Protect осигуряваме цялостно изграждане на системи за видеонаблюдение, като това включва:

 • Оглед на място и анализ на индивидуалните особености и потребности на всеки обект
 • Изготвяне на план за изграждане на системата
 • Монтаж на всички камери и свързаните с тяхната работа допълнителни устойства
 • Поддръжка и ремонт на изградената от нас система

Защо ви е необходима система за видеонаблюдение?

Системите за видеонаблюдение са част от все повече аспекти, касаещи нашия живот. Те служат за наблюдение на открити пространства и закрити помещения, като навсякъде осигуряват максимална защита и спокойствие. Камерите за видеонаблюдение, монтирани от нас са отлично решение при охраната на:

 • Частни домове
 • Търговски помещения
 • Увеселителни заведения – барове, ресторанти и др.
 • Големи търговски обекти – молове и търговски комплекси
 • Бизнес и административни сгради
 • Паркинги, складове, цехове
 • Училища, болници, детски градини, спортни площадки и др.

С помощта на системите за видеонаблюдение, вие ще можете да съчетаете опазването на своята собственост с контрола над наетия от вас персонал на работното му място. Ползите от добре изградените системи за видеонаблюдение са:installation-camera

 • Драстично намаляване на кражбите и посегателствата
 • Наличето на камери за наблюдение отблъсква и разколебава нарушителите
 • Бързо разкриване на престъпления, чрез индентификация на нарушителите
 • Предотвратяване на посегателства и нарушения от страна на служителите на работното им място
 • Постоянен контрол от всяка точка на света, чрез мобилни приложения

Добре изградената система за видеонаблюдение изисква точна преценка и отличен избор на техниката, която ще бъде използвана, а това изисква добри експертни познания. Нашият екип е съставен от най-добрите специалисти в областта на охранителната техника. Те разполагат не само с познания, но и с дългогодишен опит, който им позволява да изградят всяка система по най-правилния начин и с това да гарантират максималната ефективност на вашата система за наблюдение.

Част от нашите доволни клиенти


Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

 

Кои са предимствата на професионално проектираните и внедрени охранителни системи?

При охранителните и особено при системите за видеонаблюдение, професионалният отпечатък при изграждане и монтаж си личи. Той води до цялостна функционалност на системата и не на последно място – пести много средства. За разлика от повечето битови уреди, професионалните системи за наблюдение не могат да бъдат изградени от всеки домашен майстор.

Всяка система има своите специфични особености, на които може да се обърне внимание само при професионален монтаж на камери за видеонаблюдение, като поставянето на устройствата е предхождано от експертно проектиране, съобразено с нуждите и характеристиките на всеки обект. Ето част от предимствата на професионалния монтаж:

Бързина на изграждане на системата

Времето е ключов фактор при охраната на някои обекти, а непрофесионалните действия при монтиране на видео камерите могат значително да забавят цялата операция. Експертите, каквито са хората от екипа на V-MAX Protect действат експедитивно, защото познават в детайли характеристиките на всеки тип оборудване, така че монтажът ще приключи в рамките на броени часове.

Висока продуктивност на оборудването

монтаж на камериДори най-скъпите охранителни камери не могат да ви гарантират правилна и ефективна работа, ако не са окомплектовани с подходящите допълнителни технически компоненти. Дори устройства с най-високи технически показатели няма да ви предоставят картина с добро изображение, в случай, че видеорекордерът е несъвместим или неподходящ за конкретната система.

Окабеляването на камерите е важна част от изграждането на една видео охранителна система. Подходящите кабелни системи могат да се изберат от специалист, който ще съобрази типа и модела на захранващия кабел с функциите и характеристиките на обекта, а не само с вида и модела на записващите устройства. В случай, че извършвате външно наблюдение, трябва да вземете предвид атмосферните условия, които ще оказват постоянно въздействие на окабеляването.

Правилно разположение на камерите

За да бъде ефективна една система за наблюдение е от значение не само какъв тип и колко камери ще бъдат използвани, но и къде и как ще бъдат монтирани. Монтажът на отделните камери за охрана трябва да се извърши след задълбочен анализ на терена, така че да се покрие възможно най-голям периметър от охраняваната зона.

Добре разположените и окомплектовани системи за видео охрана ви дават гаранция както за ефективността на системата, така и за нейната дългогодишна работа. Изграждането на една модерна охранителна система трябва да бъде извършено професионално, в противен случай рискувате да ремонтирате и подменяте често отделни компоненти от оборудването.

Доверявайки се на нас, вие можете спокойно да се заемете с по-важните дейности от своето ежедневие. Оставете сложните задачи на професионалистите, защото професионалното поставяне на камери за видеонаблюдение е изключително сложна и отговорна задача.

Монтаж, Проектиране & Внедряване
5 (100%) 1 оценки