Контрол на достъпа и работното време

контрол на работното време

Перфектна организация на работния процес чрез системите за отчитане на работно време

Фирма V MAXProtect ви предлага разнообразна гама от актуални системи за контрол на работното време. Присъствието им не само повлиява пряко производствената продуктивност, но и заедно с това оптимизира организацията на работните процеси. Те са подходящ метод за наблюдение на дейността в търговски обекти, индустриални заводи, административни и банкови учреждения, болници и др. Такива системи представляват оптималният вариант за подробен анализ на индивидуалната работа на всеки един служител в организация. Освен, че са систематични, сведенията, предоставени от тези системи, са доказали достоверността си. Няма вариант те да се подправят.

Какво ви предлагаме ние

Фирмата ни разчита на модерни и високотехнологични разработки. Огромен процент от тях са резултат на задълбочени научни изследвания и изобретения. Каталогът ни разполага с най-добрите механизми за контролиране на достъпа и работни процеси. Те осъществяват пропуск на основата на биометрията – индивидуалните телесни данни, които не могат да бъдат имитирани или подправени. При желание от потребителите ни, предоставяме стопроцентово достоверните биометрични методи на идентификация, комбинирани с картови четци и въвеждане на парола. Използването на биометрия за проследяване на работни графици се отличава с ярки предимства:софтуер за контрол на работно време

 • Висока способност на разпознаване – до 50 000 лица;
 • Различен капацитет на четците според изискванията на обекта – до 100 000 карти;
 • Разнообразен обем на паметта;
 • Работа при голяма температурна амплитуда, с вариращи стойности според конкретната биометрична система;
 • Висока скорост на верификация;
 • Инфра-червена оптична мрежа, служеща за идентификация в тъмна среда или през нощта;

Най-често прилаганите биометрични устройства за мониторинг на работно време са терминалите с пръстов отпечатък. Сред тях, както и сред останалите механизми за биометрични данни, разполагаме с устройства със солидни корпуси и високофункционални параметри. Предлагаме и по-малки, компактни терминали, подходящи за фирмени обекти с по-ограничено поле на дейност, които се стремят и към по-достъпни ценови решения.

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  контролер с четец за контрол на достъпа и работното времеБиометричният терминал за работно време се състои от: специално разработен софтуер, който отговаря за управление, организация, отчет на работна дейност и генериране на справки при нужда. Ние не предлагаме само продажба на високотехнологична биометрична матрица за контролиран достъп и работен график. Екипът ни се заема с монтаж и експлоатационна поддръжка на всички поръчани от потребител продукти.

  Компетентното и квалифицирано проектиране на отчетна система на коректността на служителите, е единственият шанс за достатъчно ефективното й функциониране. Екипът ни държи предимно на тези две условия, спирайки вниманието си върху дребните детайли при проектиране и монтаж, за да осигури максимален процент сигурност на клиентите си.

  С внедряването на интелигентни системи за контрол на достъп и работно време, управлението на производствени предприятия, бизнес учреждения и институции става по-ефективно и всеобхватно. Проектирането и изграждането на такава система може да се извърши правилно единствено от квалифициран специалист. Именно с това се занимава нашата компания, използвайки най-новите технологични разработки.

  Системите за контрол на работно време, внедрявани от нас, са изцяло съобразени с нуждите и изисквания на отделните предприятия. Кои функции ще бъдат налични, как ще става събирането и извличането на данни, по какъв начин мениджърският екип ще контролира процесите? Всичко това се взема по внимание от нашите експерти, така че системата да бъде проектирана по най-рентабилния за клиента начин.

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ Разумна инвестиция ли е внедряването на система за контрол на работното време в едно предприятие❓

  Не само според нашата компания, но и според самите потребители на тази услуга, инвестицията в система за контрол на работното време е повече от разумна. Внедряването на такава разработка гарантира намаляване на разходите чрез оптимизация на работните процеси, повишаване продуктивността на служителите и улесняване събирането на данни, касаещи отчетността и управлението.

  ✅ Навсякъде ли е възможно изграждането на система за достъп и контрол на работно време❓

  Независимо от условията, площта и дейността, която се развива в даден обект, внедряването на такава система е винаги възможно. Партньорството с нас ви гарантира максимална съвместимост на системата с вашите нужди и изисквания. Ние ще проектираме и изградим вашата система за контрол на работното време в конфигурацията, в която ще бъде най-ефективна и удобна за използване.

  ✅ Забавя ли се придвижването на служителите към и от работното им място заради процесите по идентификация❓

  По никакъв начин. Най-новите технологии, с които работим имат изключително висока скорост на верификация, независимо дали се използват биометрични данни, електронни карти или други чипови устройства. Единственият по-бавен метод е въвеждането на персонален код, предпочитан от компании с малък брой служители. Системите ни имат капацитет на отчитане до 100 000 карти и 50 000 лица/пръстови отпечатъци.