Системи за контрол на работно време

 

контрол на работното времеПерфектна организация на работния процес чрез системите за контрол и отчитане на работното време

V-MAX Protect ви предлага различни като вид и принцип на работа системи за контрол на работното време. Тези системи са идеално решение за повишаване продуктивността на служителите и подобряване организацията на работа в много фирми, производствени помещения, административни сгради, болници, банки и др.

Системите за контрол на достъпа и работното време дават чудесна възможност за проследяване и анализ на дейността на всеки служител в една организация и най-важното – данните, получени чрез тези системи са абсолютно достоверни. Те не могат да бъдат подправени.

Какви системи за контрол на работно време ви предлага V-MAX Protect?

Ние залагаме на последните разработки в областта на технологиите, като голяма част от тях се базират и на сериозни научни изследвания. Ние предлагаме отлични биометрични системи за контрол на достъпа и отчитане на работното време, като в зависимост от желанието на нашите клиенти те могат, също така да използват комбинирани методи на разпознаване, например: лицево разпознаване, наред с картови четци и въвеждане на парола.

Предимствата на биометричните системи за контрол на работното време са:софтуер за работно време

  • Капацитет на разпознаване според нуждите на клиента – до 50 000 лица;
  • Капацитет на четците според изискванията на обекта – до 100 000 карти;
  • Капацитет на паметта също може да варира значително;
  • Широки граници на работната температура според конкретната биометрична система;
  • Висока скорост на верификация;
  • Инфра-червена оптична система, позволяваща идентификация на потребители, дори в тъмна среда;

Друг вид биометрични системи за контрол на работното време са терминалите, извършващи индентификация чрез пръстов отпечатък.

Ние предлагаме както масивни, високотехнологични терминали, така и компактни устройства, подходящи за клиенти с по-малък капацитет на дейност, търсещи по-достъпни ценови решения.

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

контролер с четецНашите биометрични терминали за отчитане на работното време са снабдени със софтуер за управление, организация, отчитане на работното време и генериране на справки.

Наред с предлаганите перфектни високотехнологични системи за биометричен контрол, V-MAXProtect предоставя на своите клиенти и партньори и допълнителни услуги като  монтаж и поддръжка на избраните от тях продукти.

Ключово е да споменем и това, че единствено компетентното и професионално изграждане на една система за сигурност и контрол на работно време дава пълна гаранция за правилното и функциониране и дълъг експлоатационен живот. Именно това е една невероятно добра причина да се доверите на V-MAXProtect, за да сте сигурни, че всичко е подготвено, проектирано и изпълнено с висок професионализъм и внимание към детайлите.

 

Част от нашите доволни клиенти

Контрол на работно време
4 (80%) 4 оценки