Контрол на достъпа и работното време

контрол на работното време

Перфектна организация на работния процес чрез системите за отчитане на работно време

Фирма V MAXProtect ви предлага разнообразна гама от актуални системи за контрол на работното време. Присъствието им не само повлиява пряко производствената продуктивност, но и заедно с това оптимизира организацията на работните процеси. Те са подходящ метод за наблюдение на дейността в търговски обекти, индустриални заводи, административни и банкови учреждения, болници и др. Такива системи представляват оптималният вариант за подробен анализ на индивидуалната работа на всеки един служител в организация. Освен, че са систематични, сведенията, предоставени от тези системи, са доказали достоверността си. Няма вариант те да се подправят.

Какво ви предлагаме ние

Фирмата ни разчита на модерни и високотехнологични разработки. Огромен процент от тях са резултат на задълбочени научни изследвания и изобретения. Каталогът ни разполага с най-добрите механизми за контролиране на достъпа и работни процеси. Те осъществяват пропуск на основата на биометрията – индивидуалните телесни данни, които не могат да бъдат имитирани или подправени. При желание от потребителите ни, предоставяме стопроцентово достоверните биометрични методи на идентификация, комбинирани с картови четци и въвеждане на парола. Използването на биометрия за проследяване на работни графици се отличава с ярки предимства:софтуер за контрол на работно време

  • Висока способност на разпознаване – до 50 000 лица;
  • Различен капацитет на четците според изискванията на обекта – до 100 000 карти;
  • Разнообразен обем на паметта;
  • Работа при голяма температурна амплитуда, с вариращи стойности според конкретната биометрична система;
  • Висока скорост на верификация;
  • Инфра-червена оптична мрежа, служеща за идентификация в тъмна среда или през нощта;

Най-често прилаганите биометрични устройства за мониторинг на работно време са терминалите с пръстов отпечатък. Сред тях, както и сред останалите механизми за биометрични данни, разполагаме с устройства със солидни корпуси и високофункционални параметри. Предлагаме и по-малки, компактни терминали, подходящи за фирмени обекти с по-ограничено поле на дейност, които се стремят и към по-достъпни ценови решения.

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

контролер с четец за контрол на достъпа и работното времеБиометричният терминал за работно време се състои от: специално разработен софтуер, който отговаря за управление, организация, отчет на работна дейност и генериране на справки при нужда. Ние не предлагаме само продажба на високотехнологична биометрична матрица за контролиран достъп и работен график. Екипът ни се заема с монтаж и експлоатационна поддръжка на всички поръчани от потребител продукти.

Компетентното и квалифицирано проектиране на отчетна система на коректността на служителите, е единственият шанс за достатъчно ефективното й функциониране. Екипът ни държи предимно на тези две условия, спирайки вниманието си върху дребните детайли при проектиране и монтаж, за да осигури максимален процент сигурност на клиентите си.

Част от нашите доволни клиенти