Препоръки от доволни клиенти

Препоръките, мненията и референциите са това, което доказва качеството на нашата работа при осигуряване на вашата сигурност. Винаги се стараем да предоставим MAX-имално качество на нашите клиенти и партньори, както при осигуряване на сигурността им, така и при контрол на достъпа и отчитане на работното време, защото знаем, че най-добрата реклама е тази от уста на уста, от доволен клиент на доволен клиент, от приятел на приятел.

Част от нашите доволни клиенти

По-долу ще откриете малка част от препоръките, които сме получили през времето за нашата работа от добре познати в София и страната организации и компании, защото за нас е важно доверието, което градим в отношенията с нашите клиенти.

Като управител на голяма компания с много служители е важно да осигуря неприкосновеност на базата данни, която използваме. Избрахме система за контрол на достъпа, осигурена от v-maxprotect и останахме наистина доволни. Отлично изграждане на охранителната система, перфектна поддръжка и бърза реакция от страна на екипа по всяко време на денонощието. Препоръчвам!
Петър Стефанов, София
Искам да изкажа специални благодарности от мое и от името на всички съседи в блок 371 в Люлин за бързо и ефективно извършената услуга за нашия вход. С радост ще препоръчаме услугите ви и ще работим с вас и занапред!
Даниела Божилова, домоуправител
Нашият търговски обект се охранява чрез камери за видеонаблюдение осигурени от v-maxprotect. Изключително сме доволни от цените на фирмата, които за качеството, което получихме са невероятно изгодни. Имаме перфектно изградена система и безупречна поддръжка на съоръженията. Това е фирмата!
Атанас Димитров, София
Ако трябва да препоръчам на свои близки и познати доставчик на охранителни системи, това определено ще бъде v-maxprotect. Работим с компанията от няколко години и постепенно изградихме невероятно доверие помежду си. Ползваме няколко техни продукта във всички наши обекти. Не бихме заменили тази фирма с никоя друга.
Илиян Тихомиров, управител на търговска верига