За нас

Фирмено представяне

V-MAX Protect Ltd. е малка компания, създадена със самостоятелен капитал и успяла да се докаже на българския пазар. Разполагаме с добре обучени монтажни екипи, подготвени и оборудвани със съвременна техника за работа и придвижване, за да могат да реагират бързо, квалифицирано и ефективно, според нуждите на всеки клиент.

Стремим се да работим с доказани марки на пазара като Mobotix, Level One, Samsung, Sony, G-U, BKS, EVVA, Fiam, Commax, Cardin, Hikvision, Beninca, E-key и много други. В момента имаме различни клиенти – както корпоративни, така и частни лица, на които предлагаме най-добрите персонални решения. Едни от нашите големи корпоративни клиенти в България са http://www.allianz.bg, http://www.ece.com, Telenor и др.

Част от клиентите, които ни се довериха

Във V-MAX Protect Ltd. наблягаме най-много на качеството на продуктите и услугите, които предлагаме, като се стремим да станем една от водещите фирми в бранша за България.

Мисия, визия и ценности

Стратегията и философията на V-MAX Protect Ltd. са изцяло оформени от ценностите, които ни ръководят и са фокусирани върху обслужването на нашите клиенти, грижата за тяхната сигурност и спокойствие и моралната и физическа подкрепа на всички наши служители.

Нашата визия:

С всеки един клиент, избрал да се довери на V-MAX Protect Ltd., ние правим света около нас по-сигурно място!

Нашата мисия и ценности:

• Да ни разпознават като едни от най-добрите в сферата на системите за сигурност.
• Да ценим нашите клиенти, да намерим и да им предложим иновативни и сигурни решения в сферата на сигурността.
• Да сме позитивни и точни, открити и почтени.
• Да разкриваме, развиваме и реализираме потенциала на нашите служители и да им предоставим забавна и подкрепяща атмосфера, благоприятстваща икономическия растеж и успех.

Тези основни ценности и цели са наистина важни и ние се стремим да се придържаме към тях. Те са в основата, върху която работим и са обещание към нашите клиенти и служители.

Корпоративна социална отговорност

V-MAX Protect Ltd. признава своите корпоративни социални отговорности (КСО), отвъд законовите си задължения и помага за постигане на икономически, социални и екологични ползи за всички заинтересовани страни, както клиенти и служители, така и държавни и местни неправителствени организации. В центъра на нашето внимание са:

Връзка с клиента

Първата наша отговорност (както и на всеки бизнес) е икономическото въздействие. За V-MAX Protect Ltd. това означава да се фокусираме върху изграждането на здрави и дългосрочни връзки с нашите клиенти, които са изградени върху внимателно и задълбочено познание и разбиране на техните изисквания. Клиентите се допитват до нас относно широка гама от въпроси за сигурността си и се доверяват на нашата компетентност да им осигурим добре обмислени и целесъобразни напътствия. Това изисква да сме винаги максимално коректни и благонадеждни.

Инвестиция в хората ни

Екипна работа, ефективно ръководство и личностно развитие са някои от нашите ценности (виж Мисия, визия и ценности). Ние вярваме, че не можем да предоставим на клиентите си професионални и висококачествени услуги, без да инвестираме в благополучието и усъвършенстването на служителите ни. Ръководството на V-MAX Protect Ltd. работи усърдно за създаването на работна среда, която да насърчава справедливостта, разнообразието и уважението.

Здраве и безопасност

Политика на компанията е да контролира всички въпроси за здравето и безопасността, произтичащи от работната ни дейност. Това е не само основна характеристика на нашата ефективна работа, но също така е гражданско и законово задължение.

Екология

Помагаме в опазването на околната среда – чрез синхронизация на нашите системи за контрол на достъп и система за управление на сградата може да изключите ненужното осветление или отопление, което води до намаляване сметките за енергия, а оттам и отделянето на вредни въглеродни емисии.

Защо да изберете V-MAX Protect Ltd.?

Разполагаме с лицензирани специалисти в областта на сигурността.
Грижим се за клиентите си с усмивка, като отговорно помагаме за всеки един проблем или въпрос, които имат.
Ще разполагате с личен професионален консултант, който ще ви направи най-подходящата и уместна оферта, съобразена с вашите изисквания.
Предлагаме бърз и качествен монтаж и въвеждане в експлоатация.
Всички наши продукти имат поне едногодишна гаранция.
С гордост предлагаме на нашите клиенти най-иновативните технологии и надеждни решения за максималната им сигурност.
Предоставяме ви най-висококачествените продукти на достъпна цена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Монтаж на камери за видеонаблюдение