Антивзлом обков за дограма

Антивзлом или секюрити обков за дограма от нисък клас предлага механизми, гарантиращи базова защита и сигурност на вашия дом. Това е обков, осигуряващ евтино и естествено невисоко ниво на защита за дома.

Бюджетен секюрити обков за дограма

high-security-obkov-dogramaБюджетните антивзлом механизми предлагат най-ниското ниво на сигурност за вашето жилище и офис. Това е задължителната преграда, която дели крадците от вашето имущество и спокойствие. Но тази преграда не винаги е напълно ефективна, именно заради своята ниска цена и функционалност.

Методите и похватите на съвремените обирджии стават все по-иновативни и технологични, така че при монтажа на бюджетен клас антивзлом защита, вие поемате известен риск. Ако желаете безкомпромисна защита се насочете към хай секюрити обкова за ПВЦ и алуминиева дограма, предлаган от нас.

Предлагаме продажба и монтаж на брави, разработена специално за заключване както на PVC така и на алуминиева дограма. Те предоставят възможност крилото да остане заключено дори при кипнато /горно или двуплоскостно отваряне/ крило. Бравата е подходяща за монтаж в дома и офиса, но най-голямо приложение намира при хотелите, понеже не позволява цялостно отваряне на прозореца.
Бюджетни решения за антивзлом дограма

Този тип антивзлом брави се заключват със секретен ключ, който управлява автоматичен палец. Ключът за бравата може да бъде произведен както в мастър система, така и с еднаква секретност.

Дръжки със заключване чрез бутон или ключ. Използването на този тип дръжки намира приложение при изграждане на секюрити обков. Когато дръжката е заключена и блокирана, не позволява отключването й при достигане от вън до заключващите механизми. Дръжките намират приложение в дограми, разположени на горните етажи и осигурява защита от деца.

Извършваме монтаж и ремонт на антивзлом секюрити обков за ПВЦ дограма, за да гарантираме сигурността на вас и вашите любими хора във всеки един момент.

Част от нашите доволни клиенти


Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

Защо не бива да подценявате нуждата от сигурен и надежден антивзлом?

След въвеждане в експлоатация на различни по вид и функции системи за сигурност, сградите – частни, обществени и търговски станаха много по-сигурни и защитени срещу набезите на крадците. Входните врати на жилищни блокове, частни домове, търговски и производствени помещения станаха недостъпни за недоброжелателите, което ги насочи директно към прозорците на тези сгради.

Проникването с взлом през прозорците насочи производителите на системи за сигурност към създаване на по-качествена защита на тези компоненти, за да може проникването през тях да стане невъзможно или поне максимално трудно. Предназначението на един секюрити обков за пвц или алуминиева дограма е да осигури заключване, с което крадците не биха могли да се справят.

Ето защо не бива да подценявате тази важна част от модерните антивзлом системи за сигурност при осигуряване на защита на вашия обект срещу нежелано проникване. Видовете антивзлом обкови, с които ние от V-MAX Protect работим варират като технически характеристики, цена и степен на защита, като сме се постарали да изберем продукти с най-високо качество не само при скъпите системи, но и при бюджетните решения.

Защо вашите прозорци трябва да разполагат с качествен секюрити обков?

антивзлом обков за дограмаОсновната функция на един обков е да осигури здрава и стабилна връзка между крилата на прозорците и касата. Всички работни опции на прозореца са напълно зависими от обкова, а от неговото качество зависи дали те ще се изпълняват с лекота или с времето крилата ще провиснат, ще се получат луфтове и ще се намали шумо, термо и прахоизолацията на дограмата.

Фабрично създадените обкови с ниско качество намаляват не само нивото на вашата защита, но и живота на вашата дограма. С монтажа на добър секюрити обков, вие си гарантирате по-дълга и лесна експлоатация на прозорците. Функциите затваряне, отваряне и заключване при антивзлом обковите, особено при тези, изработени по високи стандарти създават допълнително удобство на потребителите в ежедневието и разбира се – много по-осезаемо усещане за сигурност.

С внедрен качествен секюрити обков вашият прозорец става:

  • По-лесно управляем от вас
  • По-труден за отваряне от крадци
  • По-сигурен срещу отваряне от вътре – система, задължителна за семейства с малки деца, особено ако жилището се намира на голяма височина.

Каква е разликата между един обикновен и един антивзлом обков?

Основната разлика между обикновените и секюрити обковите е, че при вторите има добавени допълнителни точки на заключване и по-сигурни и здрави насрещници. Антивзлом системите при дограмите обикновено включват и специални секюрити дръжки, проектирани така, че да направят нежеланото отключване дори от вътре практически невъзможно – това дава допълнителна сигурност на семейства с малки деца.

Секюрити дръжките се различават от обикновените по това, че в основата им е поставено зъбно колело с пружини и стопорна пластина, което не позволява превъртане на дръжката при силен механичен натиск върху обковатова е основният трик, към който крадците първо се насочват. Производителите на антивзлом системи за дограми постоянно разработват нови технологии и механизми за защита, тъй като с времето по-евтините решения стават неефективни.

Защо да се доверите на нас за монтажа?

V-MAX Protect  предлага отлични решения при всички ценови класове секюрити обкови за PVC и алуминиеви дограми. На нас можете да се доверите напълно при монтажа на избраната от вас система, защото ние ще го извършим качествено, благодарение на високата компетентност на специалистите от нашия екип.

Ние извършваме монтаж на място на всички видове пвц и алуминиеви профили, като използваме системи от най-висок клас с от 4 до 14 точки на заключване. Характерно при антивзлом обковите, монтирани от нас е, че прозорците остават заключени на няколко места, без никаква възможност да бъдат отключени отвън, дори когато са оставени отворени на двуосов механизъм.

Нашата професионална намеса при монтаж на секюрити обков ви дава 100% сигурност срещу проникване и по-висока функционалност на вашата дограма.

Направи запитване

Искате ефективно решение за сигурност в дома и офиса чрез обков за дограма?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

Направи запитване

 

Антивзлом обков за дограма – бюджетно решение
4.3 (86.67%) 3 оценки