Антивзлом обков за дограма и прозорци

Прозоречният секюрити обков, познат още като антивзлом система от нисък клас представлява специфичен механизъм, благодарение на който всеки дом може да получи основна защита срещу нежелани посетители. Той е конструкция с прилично ниво на сигурност, което обаче в никакъв случай не може да се определи като високоефективно. Въпросният обков просто е най-елементарният базов предпазител за вратата или прозореца на жилище, което е достъпно за всеки клиент.

Бюджетен продукт

high-security-obkov-dograma

Бюджетното устройство срещу взлом осигурява минимално равнище на сигурност за апартамент, вила или офис. То, както и външната врата, са естествената бариера между крадецът и вашият покой. Недостатъчната функционалност на този механизъм може да се определи още при информиране за цената му. Евтините механични препятствия никога не могат да се сравняват с функциите на устройствата с по-висока цена – те винаги са и от по-горен клас.

Днешните крадци са обирджии са доста изобретателни и самите те разполагат с модерни и скъпи отключващи устройства. Поставянето на бюджетен обков за дограма представлява недостатъчно ефективно предпазване на ценните ви вещи и близките ви. Висококачествените механизми представляват устройства от ранга на висока степен на защита (High Security), който фирмата ни предлага във вариант за алуминиев и PVC материал.

Бюджетни решения за антивзлом дограма

Фирмата ни осигурява и придружаващ монтаж при покупка, а модерните ни продукти са брави, проектирани за заключване на двата вида прозоречни профили. Благодарение на модерният обков за ПВЦ и алуминиева дограма, крилото на всяка врата може да остане здраво затворено и при кипнато /горно или двуплоскостно отваряне.

Този тип брава е еднакво актуална за дом, офис или вила, а особен ефект от него се усеща в хотелски комплекси, заради половинчатото отваряне на прозореца, върху който е монтирано. Моделът се затваря чрез секретен ключ, който задвижва ключалка, представляваща автоматичен палец. Заключващите елементи са производни на мастър ключ или механизми с една и съща секретност.

Част от нашите доволни клиенти

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Дръжка, задвижвана от копче или клавиш

  Специалните дръжки за брава, предпочитани при създаване на защитен обков, се характеризират с високата си степен на сигурност. Здраво затворената дръжка не може се отваря от външна страна и е обичаен избор за типове дограми, инсталирани по високи етажи на кооперации. Тя е напълно защитена от действията на малки деца.

  Фирмата ни се занимава с инсталация и поправка на антивзлом механизми, влагайки целият си опит и рутина. Присъствието им върху вратата ви трябва да осигури защита и спокойствие през целият им период на експлоатация. Достъпната цена, която споменахме, е съществено качество, което клиентите ни не пренебрегват.

  Значението на качественият механизъм

  антивзлом обков за дограмаВратите на жилищни кооперации, затворени комплекси, търговски и развлекателни центрове, хотелски комплекси и цехове, са оборудвани с изключително ефективни заключващи системи, през които крадците трудно проникват. Тази беше причината те да концентрират уменията си върху прозорците на съответните сгради, а последните трябваше да бъдат спешно променени.

  Проектираните системи за сигурност трябваше да бъдат изключително бързо и ефективно подсигурени, за да могат да затруднят нежеланите посетители колкото се може повече. Така се създава специалният прозоречен обков, замислен като труден за преодоляване заключващ механизъм. Той е заключващ елемент, чието значение е огромно. Фирмата ни работи с продукти, различаващи се по капацитет на дейност и цени, но е подбрала единствено такива с високо ниво на сигурност.

  Необходимост ли е антивзлом обковът

  Механичният компонент предоставя устойчиво и неделимо свързване между крило и каса на прозорец. Нещо повече – всяко движение на прозрачната преграда е контролирано от него. Изработката му определя лесното задвижване и продължителната експлоатация. Висококачествените варианти предпазват двете крила от образуване на луфт, както и от пробиви в шумо, термо и прахоизолацията им.

  Затова, бюджетните антивзлом обковите са в състояние да се отразят не само върху сигурността на обект, но и върху продължителността на експлоатация на дограмата. Изборът на правилен заключващ детайл ще позволи по-дълго и по-ефективно възползване от функциите на всеки прозорец.

  Въпросните механизми действат чрез няколко функции – отваряне, затваряне и залостване. Качественият секюрити дизайн гарантира много по-висока степен на защита, придружена от лесна експлоатация, каквато предлага всеки висок стандарт.

  Благодарение на високофункционалният тип обков за PVC и алуминиева дограма, прозорците се преобразуват в сигурни, но и лесни за контролиране елементи. Идеално подсигуреният механизъм възпрепятства лесното отваряне отвътре навън, а взломът от външна страна е невъзможен.

  Отличителни характеристики

  Защитният антивзлом обков за pvc дограма и алуминиеви профили се отличава с добавен солиден насрещник и многоточкова система на заключване. Дръжките с характерен дизайн са другият белег на високозащитеният механизъм – лесни за управление, те се отварят чрез определени движения, които предотвратяват нежеланото отключване.

  Стабилното заключване става чрез пружинно зъбно колело и стоперен елемент. Тази комбинация предотвратява нежелано освобождаване на езика, дори и при много упорит напор върху обкова. Механизмите са невероятно устойчиви на груба сила и различни отключващи устройства, но усъвършенстването им не спира.

  Как ще ви улесним

  Фирма V-MAX Protect е подбрала само висококачествени антивзлом обкови, дори и при моделите от по-ниската ценова листа. Освен качествен заключващ продукт обаче, ние предлагаме и качествен монтаж, заедно с последваща експлоатационна поддръжка.

  Инсталацията се извършва на място. Фирмата осигурява обкови за всички типове PVC и алуминиева дограма, повечето от които са високофункционални варианти, достигащи 14 точки на заключване. Така залостването в много позиции предотвратява разбиване и влизане отвън, включително и в полуотворена позиция. Ние можем да ви предложим близо 100 % сигурност, както и по-лесен контрол върху дограмата.

  С едно бюджетно решение, какъвто е прозоречният антивзлом обков за дограма, собствениците на жилища и търговски обекти могат да си спестят много тревоги и притеснения. Механизмите за заключване на прозорци, монтирани от нашата компания, са с отлично качество и представляват базова защита срещу неправомерно проникване.

  Дейността ни включва преди всичко професионален монтаж на въпросните приспособления, за да се гарантира ефективната им работа през целия период на експлоатация. Важно е да се знае, че от монтажа на такова устройство зависи в голяма степен дали то ще изпълни на 100% първоначалното си предназначение. Монтажните ни екипи инсталират бързо и прецизно всеки секюрити обков за дограма по начин, съобразен с вида на съответния прозоречен профил.

  Направи запитване

  Искате ефективно решение за сигурност в дома и офиса чрез обков за дограма?

  Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

  Направи запитване

  ✅ Колко и какви защитни елементи трябва да бъдат допълнително инсталирани, за да се гарантира, че прозорецът в наклонено положение отговаря на изискванията на клас на взломоустойчивост RC 2❓

  За наклонено отварящи се прозорци трябва да бъдат монтирани три допълнителни защитни ударни планки. Те се използват в комбинация с елементи с доказани характеристики за безопасност: стандартни противовзломни планки, заключващи резета, заключваща се дръжка 100 Nm и елемент против пробиване. Стоманените противовзломни планки се закрепват с помощта на специални винтове, които след затягане вече не могат да се развият. Това обстоятелство също допринася за дългосрочен защитен ефект. Тук, разбира се, трябва да се има предвид, че цялото тяло на прозореца, което се състои от профил, фитинги и стъкло, отговаря на съответните условия.

  ✅ Може ли да се постави обков за дограма на остъклени врати и тераси❓

  Диаграмата за използване на противовзломен обков за вентилация в режим на накланяне включва крила с височина на сгъване не повече от 2800 мм и ширина на сгъване не повече от 1400 мм. По този начин е възможно да се обезопасят люлеещо отварящи се пластмасови остъклени врати с крила с тегло до 130 и 150 кг, съответстващи на класовете на устойчивост на счупване RC 2N и RC 2.

  ✅ Как обковът за дограма гарантира безопасността на малките деца в жилището❓

  Блокиращите системи, инсталирани в дръжките на прозорците, както и специалният хардуер, заключващ се с ключ, са най-простото, но в същото време ефективно решение, което гарантира обезопасяване на прозорците. Отварянето на такъв прозорец изисква известно умение и физически усилия. За да се отвори прозореца, трябва да се координират две стъпки – завъртане на дръжката на прозореца и в същото време силно натискане на специалното капаче или завъртане ключа в ключалката, който трябва да се съхранява само при възрастни. Този тип защита е достатъчна, за да попречи на малките деца сами да отварят прозореца. Такъв заключващ хардуер стана традиционен за оборудването на прозорци в детски градини, училища и други институции за деца. Той допълнително предотвратява счупване на прозорци, тъй като увеличава броя на напречните ленти по периметъра на рамката.