Антивзлом обков за дограма и прозорци

Прозоречният секюрити обков, познат още като антивзлом система от нисък клас представлява специфичен механизъм, благодарение на който всеки дом може да получи основна защита срещу нежелани посетители. Той е конструкция с прилично ниво на сигурност, което обаче в никакъв случай не може да се определи като високоефективно. Въпросният обков просто е най-елементарният базов предпазител за вратата или прозореца на жилище, което е достъпно за всеки клиент.

Бюджетен продукт

high-security-obkov-dograma

Бюджетното устройство срещу взлом осигурява минимално равнище на сигурност за апартамент, вила или офис. То, както и външната врата, са естествената бариера между крадецът и вашият покой. Недостатъчната функционалност на този механизъм може да се определи още при информиране за цената му. Евтините механични препятствия никога не могат да се сравняват с функциите на устройствата с по-висока цена – те винаги са и от по-горен клас.

Днешните крадци са обирджии са доста изобретателни и самите те разполагат с модерни и скъпи отключващи устройства. Поставянето на бюджетен обков за дограма представлява недостатъчно ефективно предпазване на ценните ви вещи и близките ви. Висококачествените механизми представляват устройства от ранга на висока степен на защита (High Security), който фирмата ни предлага във вариант за алуминиев и PVC материал.

Бюджетни решения за антивзлом дограма

Фирмата ни осигурява и придружаващ монтаж при покупка, а модерните ни продукти са брави, проектирани за заключване на двата вида прозоречни профили. Благодарение на модерният обков за ПВЦ и алуминиева дограма, крилото на всяка врата може да остане здраво затворено и при кипнато /горно или двуплоскостно отваряне.

Този тип брава е еднакво актуална за дом, офис или вила, а особен ефект от него се усеща в хотелски комплекси, заради половинчатото отваряне на прозореца, върху който е монтирано. Моделът се затваря чрез секретен ключ, който задвижва ключалка, представляваща автоматичен палец. Заключващите елементи са производни на мастър ключ или механизми с една и съща секретност.

Част от нашите доволни клиенти


Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

Дръжка, задвижвана от копче или клавиш

Специалните дръжки за брава, предпочитани при създаване на защитен обков, се характеризират с високата си степен на сигурност. Здраво затворената дръжка не може се отваря от външна страна и е обичаен избор за типове дограми, инсталирани по високи етажи на кооперации. Тя е напълно защитена от действията на малки деца.

Фирмата ни се занимава с инсталация и поправка на антивзлом механизми, влагайки целият си опит и рутина. Присъствието им върху вратата ви трябва да осигури защита и спокойствие през целият им период на експлоатация. Достъпната цена, която споменахме, е съществено качество, което клиентите ни не пренебрегват.

Значението на качественият механизъм

антивзлом обков за дограмаВратите на жилищни кооперации, затворени комплекси, търговски и развлекателни центрове, хотелски комплекси и цехове, са оборудвани с изключително ефективни заключващи системи, през които крадците трудно проникват. Тази беше причината те да концентрират уменията си върху прозорците на съответните сгради, а последните трябваше да бъдат спешно променени.

Проектираните системи за сигурност трябваше да бъдат изключително бързо и ефективно подсигурени, за да могат да затруднят нежеланите посетители колкото се може повече. Така се създава специалният прозоречен обков, замислен като труден за преодоляване заключващ механизъм. Той е заключващ елемент, чието значение е огромно. Фирмата ни работи с продукти, различаващи се по капацитет на дейност и цени, но е подбрала единствено такива с високо ниво на сигурност.

Необходимост ли е антивзлом обковът

Механичният компонент предоставя устойчиво и неделимо свързване между крило и каса на прозорец. Нещо повече – всяко движение на прозрачната преграда е контролирано от него. Изработката му определя лесното задвижване и продължителната експлоатация. Висококачествените варианти предпазват двете крила от образуване на луфт, както и от пробиви в шумо, термо и прахоизолацията им.

Затова, бюджетните антивзлом обковите са в състояние да се отразят не само върху сигурността на обект, но и върху продължителността на експлоатация на дограмата. Изборът на правилен заключващ детайл ще позволи по-дълго и по-ефективно възползване от функциите на всеки прозорец.

Въпросните механизми действат чрез няколко функции – отваряне, затваряне и залостване. Качественият секюрити дизайн гарантира много по-висока степен на защита, придружена от лесна експлоатация, каквато предлага всеки висок стандарт.

Благодарение на високофункционалният тип обков за PVC и алуминиева дограма, прозорците се преобразуват в сигурни, но и лесни за контролиране елементи. Идеално подсигуреният механизъм възпрепятства лесното отваряне отвътре навън, а взломът от външна страна е невъзможен.

Отличителни характеристики

Защитният антивзлом обков за pvc дограма и алуминиеви профили се отличава с добавен солиден насрещник и многоточкова система на заключване. Дръжките с характерен дизайн са другият белег на високозащитеният механизъм – лесни за управление, те се отварят чрез определени движения, които предотвратяват нежеланото отключване.

Стабилното заключване става чрез пружинно зъбно колело и стоперен елемент. Тази комбинация предотвратява нежелано освобождаване на езика, дори и при много упорит напор върху обкова. Механизмите са невероятно устойчиви на груба сила и различни отключващи устройства, но усъвършенстването им не спира.

Как ще ви улесним

Фирма V-MAX Protect е подбрала само висококачествени антивзлом обкови, дори и при моделите от по-ниската ценова листа. Освен качествен заключващ продукт обаче, ние предлагаме и качествен монтаж, заедно с последваща експлоатационна поддръжка.

Инсталацията се извършва на място. Фирмата осигурява обкови за всички типове PVC и алуминиева дограма, повечето от които са високофункционални варианти, достигащи 14 точки на заключване. Така залостването в много позиции предотвратява разбиване и влизане отвън, включително и в полуотворена позиция. Ние можем да ви предложим близо 100 % сигурност, както и по-лесен контрол върху дограмата.

Направи запитване

Искате ефективно решение за сигурност в дома и офиса чрез обков за дограма?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

Направи запитване