Видеотестът показва възможностите за оптическо увеличение на термалната камера Dahua – TPC-PT8620B. Моделът използва Ultra Zoom функция посредством обектив с 62x оптично зумиране – 12.5 ~ 500mо. Разполагайки с двоен обектив, Pan / Tilt / Zoom (PTZ) камерата от  тази серия осигурява решение “всичко в едно” при нужда от видеонаблюдение на дълги разстояния – особено на открито.

Заедно с технологиите Thermal и Starlight, камерата е идеалното решение за приложения, в които е необходимо продължително наблюдение при лоши условия и слаба осветеност. Серията съчетава една термокамера за наблюдение при пълна тъмнина и една визуална камера с функция Starlight и моторизирана леща за фокусиране на детайли.

Функции:

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Сред многобройните професионални функции на Dahua – TPC-PT8620B са:

Uncooled Vox технология:

Термокамерите Dahua използват неохладена Vox сензорна технология. Поради малкия им размер и по-добро представяне, те са рентабилно решение за термична охрана.

Висока чувствителност:

Високата термична чувствителност (<40mK) позволява на камерите да заснемат повече изображения, да показват детайли и информация за температурната разлика в зоната на наблюдение.

Пожароизвестяване и аларма:

С вградена функция за детекция на пожари, камерата има възможност да открие наличие на огън на голямо разстояние. Благодарение на високата термо-чувствителност на термичните камери, точността при установяване на пожар ще бъде по-висока от тази на визуалните камери. Конкретната камера би била особено полезна за предотвратяване на горски пожари.

Измерване на температурата:

Dahua термокамерите могат да се използва за отдалечен температурен мониторинг с възможност за задаване на температурни аларми.  Те могат да измерят температурата на обектите както през деня, така и през нощта. Този модел е идеален за дистанционен мониторинг на съоръжения за производство на електроенергия, тъй като могат да задействат аларма, когато температура надхвърли предварително зададен праг. Температурният обхват на Dahua TPC-PT8620B е между -40 ° C и 550 ° F° C (-40 ° F до 1022 ° F).

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване