Видеото показва как се справя термалната булет камера Dahua – TPC-BF5600T при отдалечено наблюдение на открито. Ясно се вижда, че камерата измерва както околната температура, така и тази на движещия се обект, отразявайки промените в топлината спрямо отдалечаване и приближаване. Този модел е с 35 мм обектив, с обхват на наблюдение до 330 м, VGA разделителна способност и с автоматично покачване на цветовете.

Термалната мрежова булет камера използва 640×512 VOx uncooled термална сензорна технология и атермализиран обектив без фокусиране. Предлага се в различни вариации на обектива – 9/13/19/25/35mm и с micro SD памет за съхранение на запис. Интересното при термалните камери на Dahua е поддръжката на температурно измерване на околната среда, както и детекция на пожар и алармено известяване.

Корпусът на камера Dahua – TPC-BF5600T е водоустойчив метален със степен на защита IP67, пригоден за работа при неблагоприятни условия, каквото е и основното предимство на всички модели от серията термални. Работните условия, при които този модел се справя отлично са -40°C ~ +60°C (-40°F ~ +140°F) и относителна влажност, по-малка от 95% RH И тук е налична детекция за движение, както и възможност за наблюдение през Android, Ios мобилни устройства.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Термо мрежовата камера създава изображения въз основа на топлината, каквато всеки обект излъчва постоянно – хора, топлокръвни животни и превозни средства. Термо камерата на Dahua е по-малко чувствителна към проблеми със светлинните условия, като сенки, задно осветяване, тъмнина и дори скрити обекти. Този модел предоставя изображения, които позволяват бърза и адекватна реакция, когато е налице подозрителна дейност при охраняване на големи по площ зони.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване