Това видео представлява тест на SMART IR функцията при DAHUA IPC-HFW8232E-Z . Тестът показва защо е винаги по-добре да избираме по-големи сензори. 1 / 1.8 “е почти два пъти по-голям от 1 / 2.8” – при моделът, послужил за сравнение, поради което имаме по-добро представяне при слаба осветеност, както и WDR. Към този модел трябва да се насочите, ако ви е нужна камера за комерсиални/бизнес цели, тъй като е идеален за наблюдение на големи открити пространства, а също и за големи по-площ затворени помещения.

При обекти с активен мониторинг, Dahua Starlight IPC-HFW8232E-Z предлага по-добро време на реакция, като същевременно може да покрие по-голяма площ на наблюдение, а това означава по-малко камери и съответно – по-малки разходи за мониторинг. Този модел използва 1/1.9” 2MP progressive scan Sony Exmor (IMX185) CMOS сензор и 4.1mm~16.4mm моторизирана леща с 4-кратно оптическо увеличение (4x Zoom) и 80°~32° HFOV.

Това, на което трябва да спрем своето внимание е разбира се SMART IR функцията. Камерата преминава автоматично в дневен/нощен режим на работа или Auto(ICR) / Color / B/W, спрямо степента на осветеност към конкретния момент, като IR LED светодиодите (4 на брой) се включват автоматично при степен на осветеност 0Lux/F1.53. Разбира се, налична е и опция за ръчно регулиране, както и ръчен баланс на бялото. Не можем да не отбележим, че този модел е с вандалоустойчив метален корпус със степен на защита IK10.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване