Този видеоклип беше направен с цел да се покаже разликата между висок клас Full HD камера на друга марка и Starlight сензора, използван от Dahua Technology. И при двете камери са зададени същите параметри: Скорост на затвора 1/25; DNR – 50% WDR – изключен; Битрейт 8Mbps.

Едва ли е нужно да поясняваме, че моделът на Dahua и по-конкретно STARLIGHT – IPC-HFW8232E-Z се представи повече от блестящо при слаба осветеност, предвид супер мощния си IR сензор с обхват до 50 м. Това не е нискобюджетна камера, но предвид безупречното си представяне, тя е една разумна инвестиция за бизнес локации, които се нуждаят от добра денонощна охрана. И за да не бъдем голословни и обвинени в пристрастност, ще посочим основната техническа информация за този модел.

Dahua Starlight – IPC-HFW8232E-Z използва 1/1.9” 2Megapixel progressive scan CMOS сензор с ефективни пиксели 1920(H)x1080(V). Моделът използва прогресивна сканираща система с минимално осветяване 0.002Lux/F1.53( в цветен режим), 0Lux/F1.53(при включен IR сензор ). За да осигури отлично качество на изображението в нощен режим, тази камера използва 4 IR LED светлини, като контролът върху тях може да бъде изпълнен ръчно или автоматично.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Не се заблуждавайте от 16 милиметровата оптика на този модел. Въпреки по-големия размер на сензора, който е много близък във FOV до 1 / 2.8 “@ 12 мм, тази камера няма да се справи по-добре със зумирането, от модела Eco Starlights. Като цяло конкуренция между Starlight IPC-HFW8232E-Z може да има само с други модели на Dahua от същия клас.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване