Видеото показва кратък тест на Starlight Bullet камера HFW8232. Скорост на затвора 1/250, експонация 50%, HLC 50%. Този модел е идеалното решение за нощно наблюдение на открито, преминавайки автоматично в Day/Night режим на работа спрямо степента на осветеност в конкретния момент. Както при останалите камери от серията Starlight, и при тази е наличен IR Cut филтър, който ограничава работата на инфрачервените светодиоди при нормална до силна светлина.

Булет камерата HFW8232 използва 1/1.9” 2-мегапикселов progressive scan CMOS сензор и 4.1mm ~16.4mm моторизиран обектив. Максималната дистанция на IR LED осветлението е 50 м, като контролът върху него може да бъде ръчен или автоматичен. Моделът предлага 4-кратно оптично увеличение с диапазон на Pan/Tilt/Rotation функцията, съответно: Pan:0˚~360˚; Tilt:0˚~90˚; Rotation:0˚~360˚.

Сред интелигентни функции на тази булет камера откриваме детекция при нарушение на периметъра, Tripwire, изоставени/ липсващи предмети, наред с по-съвършените функции като разпознаване на лица, броене на хора и топлинна карта (Heat Map). Това определено не е нискобюджетна камера за видеонаблюдение, но тя помага за намаляване на разходите, изземайки функцията на няколко камери с по-слаби характеристики.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Starlight технологията на Dahua

Серията камери Starlight се отличават с изключителна производителност при лоши условия, особено по отношение на осветлението. Моделите от звездната серия са идеалното решение за видеонаблюдение при ниски нива на осветеност със своята  0.005Lux / F1.65 (цветна) светлинна илюминация.

Стандартната камера от този клас разполага с 2-мегапикселов, 1 / 1.9-инчов сензор CMOS за прогресивни изображения и заснемане на пълноцветни изображения, като същевременно поддържа кодиране от максимум 50 / 60fps @ 1080p. Широкият динамичен диапазон (WDR) е 120dB, осигурявайки висока производителност в изключително ярки и тъмни области или  при наличие на задно осветяване.

Не можем да не обърнем специално внимание на интелигентните функции, характерни за камерите от серия Starlight. Те залагат на широк кръг интелигентни детекции, включително откриване на опити за манипулация и фалшификация (опит за обезвреждане на камерата), наличие на прекъснати проводници и нарушаване на периметъра.

Интелигентният видео анализ, наред с броенето на хората, преминали през контролна точка, е идеално средство за по-добро менажиране на големи търговски обекти. Топлинната карта, от своя страна помага да се идентифицират горещите точки и мъртвите зони при ниска степен на осветеност.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване