Булет камерата HAC-HFW1100SL-0360B

HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100SL-0360BБулет камерата HAC-HFW1100SL-0360B от серията HDCVI на Dahua е пригодена за безпроблемна работа на открито при неблагоприятни атмосферни условия. Тя разполага с олекотен PVC корпус и IP67 сертификат за защита срещу прах и вода. Камерата може да работи отлично в температурна амплитуда от -40 до +60˚С, а също и да предложи детайлно цветно/черно-бяло изображение в режим ден/нощ.

Тази булет камера за външен монтаж разполага с 1/3” CMOS progressive сензор, а също и с функциите AWB (корекция на нереалистични цветове), AGC ( усилване на видеосигнала), BLC (изясняване на картината при силна осветеност) и 2D-NDR (дигитално филтриране на шума), с помощта на които ще имате гарантирано добро изображение при всякакви условия. Настройките се избират през HCVR рекордера от OSD менюто на камерата.

Най-голямото предимство на булет камера HAC-HFW1100SL-0360B е интелигентната IR система и IR cut филтъра, благодарение на които камерата преминава автоматично на нощен режим при слаба или никаква осветеност. Камерата има капацитет за 25 FPS (кадъра в секунда) и може да предложи наблюдение в реално време или да запазва записи на DVR-a за по-късен преглед.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):