Видеото представя изображение, направено от новата камера на Dahua IPC-PFW8800-A180, използваща 4x 1 / 2.8 “сензор Starvis в панорама от 180 °. Записът е направен през нощта с настройки по подразбиране. Основното свойство на този модел е да покрива много широк периметър на наблюдение. За да идентифицирате лица и разгледате детайли в подобна сцена обаче, ще ви е необходима 240 мегапикселова камера.

Това е причината да съществуват камери за цялостен поглед върху голям периметър и камери за идентификация на лица и обекти. Другият вариант е свързване на PTZ към панорамната камера, така че при активиране на аларма от видео-аналитичната функция на панорамната камера, PTZ ще се приближи автоматично до проблемния сектор.

Характеристики на Dahua IPC-PFW8800-A180

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Тази мултисензорна камера осигурява допълнителна гъвкавост при наблюдение на широк периметър от охраняваната зона. Този модел използва четири 2-мегапикселови сензора, работещи в тандем, за да предоставят 180-градусов преглед на зоната, тип панорама. Този модел може да замени няколко камери с един сензор, предоставяйки отлична възвръщаемост на направената инвестиция. IPC-PFW8800-A180 предлага контраст, компенсация на фоновото осветление, баланс на бялото и контрол на резолюцията, създавайки кристално чисто изображение дори при при най-сложните условия на осветеност.

Intelligent Video System (IVS)

И при този модел на Dahua имаме широко застъпени интелигентни функции, познати още като IVS. Камерата IPC-PFW8800-A180 е оборудвана с вграден интелигентен алгоритъм за анализ,
базиран на заснетото видео, който може да реализира интелигентни функции като Tripwire, нарушение на периметър, изоставени/липсващи предмети и т.н., за бърза и точна реакция при събития от в конкретна точка на наблюдение.

Тя може да подобри значително ефективността на мониторинга, тъй като в допълнение поддържа интелигентна детекция на опити за манипулиране на камерата, генерирайки предупредително съобщение чрез откриване на драматична промяна в наблюдаваната сцена, с което гарантира не само максимално ефективно видеонаблюдение, но и защита от непозволени опити за прекъсване на наблюдението.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване