Системи за видеонаблюдение на работното място и дома

Системи за видеонаблюдение в София цени

Ролята и нуждата от ефективни системи за видеонаблюдение все повече засилват значението и ползваемостта си в нашия бит. Специалистите ни ще Ви консултират за избора на най-подходящата за вас система.

Видеонаблюдението доскоро беше смятано за скъпо и недосегаемо удоволствие. Да наблюдаваш дома си, офиса или магазина вече се превърна в нужда и услугата навлиза все по-масово в живота на съвременния човек. Намаляващите цени на компонентите, необходими за изграждане на системи за видеонаблюдение, ни доведе до мисълта да направим по-достъпно използването на тази техника в живота ни.

Какво предлагаме?

Изграждане и поддръжка на готови системи за видеонаблюдение на:видеонаблюдение в училище

 • Магазини и търговски обекти;
 • Служители в офис и/или магазин;
 • Промишлени обекти и складове ;
 • Паркомясто през нощта;
 • Дискотеки, барове и увеселителни заведения.
 • Училища

Внедряването на системи за видеонаблюдение предизвикват ефект на по-голяма сигурност, ефективност от работата и повече спокойствие в напрегнатите дни.

Специалистите по сигурност от V-MAXProtect ще се постараят да предложат на всеки клиент най-ефективното решение, като спестят ценни средства и време, защото всеки би могъл да се опита да изгради система за видеонаблюдение на дома, магазина или офиса. Но дали ще бъде ефективна?

Лесно би се спестил някой лев, чрез самостоятелно изграждане на системи за домашно видеонаблюдение, но то не отговаря на очакванията за качество и впоследствие се налага да се плащат допълнителни средства за специалисти, които да преправят основно цялата система.

Да закупиш и монтираш една камера за видеонаблюдение вече не е нито скъпо, нито особено сложно, но това съвсем не ви гарантира, че по този начин ще имате ефективна охранителна система.

За да имате наистина добро наблюдение над обекта, който представлява изключителна важност за вас, било то вашият дом, офис, търговски обект или обществена сграда е необходимо да имате отлично изградена система за видеонаблюдение.

Защо да изберете V-MAXProtect за изграждане на вашата система за видео наблюдение?Инсталиране и монтаж на системи за видеонаблюдение

Ако сте решили да оборудвате своя дом, търговски обект или офис със система за наблюдение е важно не само каква техника ще използвате, но и как ще бъде изградената самата тя. Ние от V-MAX Protect не предлагаме само охранителна техника, а цялостно изграждане на готови системи за видеонаблюдение на изгодни цени, предлагайки индивидуални решения, съобразени с особеностите на всеки обект или дейност.

Ние разполагаме не само с най-прецизната и модерна техника, но и с най-опитния и компетентен екип, който може да я монтира по най-добрия начин. Това означава, че ще можете да използвате пълноценно ресурсите, в които сте вложили не малко средства, а това пък ви гарантира максимална защита на вашето имущество и пълна сигурност за здравето и живота на важните за вас хора.

Част от нашите доволни клиенти


Ние ви предлагаме предварителна консултация, която ще ни даде възможност да преценим на място, какви са особеностите на вашия обект и съответно да определим коя система ще отговори най-добре на вашите нужди. Предварителният оглед на място ще ни позволи да изградим план за изграждане й, включващ вид на апаратурата, позициониране на видео камерите и техния брой, така че да имате цялостен поглед върху обекта и хората, които влизат в него.

Ние работим с качествената техника за видеонаблюдение Dahua

Ние ви предлагаме дългосрочно партньорство, тъй като, освен изграждане осигуряваме и поддръжка на готови системи за видеонаблюдение. Това ви гарантира перфектна работа на камерите и устройствата за
запис и съхранение, а това несъмнено ще ви създаде усещане за повече сигурност и спокойствие.

С наша помощ вие ще имате:видеонаблюдение в магазин

 • Нощно наблюдение на открити и закрити пространства;
 • Наблюдение на търговски обекти и обществени заведения;
 • Видеонаблюдение на вашите служители на работното им място;
 • Наблюдение на съмнителни лица, имащи достъп до вашата собственост;
 • Наблюдение на жилищни и обществени сгради;
 • Наблюдение на складове, паркинги, халета и гаражи.

Ние ви гарантираме отлична комуникация, коректно отношение и професионално изграждане и поддръжка на вашите готови системи за видеонаблюдение на едни от най-изгодните цени в тази сфера.

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

 

Какво търси съвременният потребител?

Като експерти в областта на изграждане и поддръжка на различните системи за сигурност, ние от V-MAX Protect се срещаме ежедневно с голям брой потенциални нови клиенти. Това ни позволява да разберем от какво точно се нуждаят потребителите и какво очакват от своята система за видеонаблюдение, независимо от нейната цена и качество.

Ето и основните тенденции в търсенето:

Възможност за онлайн наблюдениеонлайн видеонаблюдение

Времето на следенето на случващото се в охранявания обект на монитори е към своя край. Този начин на проследяване на събитията може да е все още ефективен в големите обществени сгради или на места, като гари, летища и търговски обекти, но той е напълно неудобен при охраняване на по-малки частни имоти – жилища, търговски обекти, паркинги и др.

Съвременният потребител иска да има възможност за видеонаблюдение на дома през мобилния телефон, така че да следи за нередности, когато отсъства. Модерните мрежови ip камери са все по-предпочитани при изграждане на системи за видеонаблюдение именно по тази причина, а и защото елиминират нуждата да се проследява огромно количество запис, за да се установи наличие или липса на престъпно деяние.

Работа при всякакви температури

Тенденцията при търсенето на камери и готови системи за видеонаблюдение е апаратурата да бъде напълно ефективна при различни температурни амплитуди. Това се отнася не само за обективите, монтирани на открито, но и за камерите, които се използват в закрити помещения, тъй като те също често са подложени на голям температурен стрес.

Нашето собствено проучване показва, че клиентите са склонни да заплатят малко по-висока цена, за да разполагат с камери, които осигуряват перфектна работа при температурен диапазон от -30 до +50˚С. Това им гарантира постоянен контрол над обекта, който наблюдават през всички сезони, така че да не се налага често ремонтиране или подмяна на камери поради неблагоприятни за работа климатични условия.

Интелигентност на системата

Интелигентните технологии са широко застъпени в съвременния живот – виждаме ги при мобилните телефони, при компютрите и е съвсем логично да ги търсим при изграждане на система за видеонаблюдение на дома, магазина или офиса. В това отношение пазарът има какво да предложи и потреблението на интелигентни камери доказва, че те са предпочитаното средство за наблюдение.

Интелигентите устройства за наблюдение правят охраната на обектите много по-ефективна. Възможностите на съвременните мрежови камери да регистрират движение или преместване на обект спестява нуждата да се преглеждат дълги часове запис. Тази функционалност, позволяваща анализ на видеосъдържанието (Video Content Analytics), когато е вградена на ниво камери или на ниво софтуерно приложение може да повиши драстично мощта и потенциала на цялата система.

За нас, като специалисти в тази област е напълно логично повишеното потребление на PTZ камери за наблюдение, извършващи, така наречената патрулираща функция. Те са предпочитани при охрана на помещения, в които няма постоянно движение, защото при поява на движещ се обект или звук, камерата се включва в режим активно проследяване, като задейства записващото устройство, осигурявайки запис на конкретното събитие.