Системи за видеонаблюдение на работното място и за дома

Системи за видеонаблюдение в София цени

Необходимостта от видеонаблюдение вече присъства във всеки частен, административен и фирмен обект. Изборът на достатъчно полезна и устойчива система за видеонаблюдение изисква определени познания и не е лек процес за неспециалисти в областта. Фирма V MAXProtect може да ви предостави най-важните сведения относно всички модерни проследяващи устройства на съвременният пазар, както и да предложи подходящата конфигурация, с подбрани лично от нас устройства за записване на събития.

Доскорошен разпространен мит гласеше, че видеокамерите са луксозна охранителна техника, а нормалната за изграждане на системи за видеонаблюдение цена е достъпна само за потребители с големи финансови възможности. Съвременният свят показва, че наблюдението върху частен имот, офис или фирмен обект е жизнена необходимост.

След все по-засиленото му присъствие в бита и работните процеси стана ясно, че стойността на охранителната услуга далеч не е непосилна. Освен това, последното десетилетие отбеляза прогресивно намаление в обичайните за  системи за видеонаблюдение цени, което е допълнителен стимул за инсталирането и използването на техниката в всички аспекти от живота.

Какво предлагаме?

Екипът ни извършва проектиране, монтаж и поддръжка на завършени системи за видеонаблюдение. Ние сме на мнение, че присъствието им носи със себе си изключителна сигурност, по-висока работоспособност спокойствие в напрегнатите дни. Осигуряваме проследяването на:

 • Магазини и търговски помещения;
 • Работен персонал в офис и/или магазин;
 • Промишлени обекти и складове ;
 • Паркоместа в нощно време;
 • Дискотеки, барове и увеселителни заведения;.
 • Училища;

видеонаблюдениеСпециалистите ни отсяват най-ефикасните конфигурации и качество на техника, които спестяват невероятно много време и ресурси. Присъствието им променя изцяло атмосферата във всяка сграда – присъствието на високотехнологични записващи устройства вдъхва спокойствие и прави излишно присъствието на физическа охрана.  Затова, ефективното изграждане на видеонаблюдение е услуга, от която не бива да се спестява, тъй като тя възвръща стойността си многократно.

Възможно ли е самостоятелното изграждане на системи за домашно видеонаблюдение? Изборът и монтажът на една или няколко видеокамери може да се извърши от всеки. Въпросът е – компетентни ли сте да определите точните локации, които те трябва да заемат и наясно ли сте с моделите, които са подходящи за вашият обект? Наблюдава се изключително висок брой процент потребители, които се стремят да го постигнат, но след кратка експлоатация установяват пропуските в качеството й.Окончателното решение отново е услуга от охранителна фирма, която трябва да се заеме със задачата от самите й основи.

Извършването й е задължително, ако желаете професионално наблюдение и защита на терен. Всеки частен дом и вила, офис, фирмен обект или административна сграда не може да бъде защитена достатъчно ефикасно, освен чрез качествено проектирана охранителна мрежа от видеокамери. Избирайки опитни специалисти, вие предотвратявате възможността от всякакъв тип неприятни изненади, които биха засегнали спокойствието и ценностите ви.

Защо да изберете нас за проектиране и монтаж на видео наблюдение

 

видеонаблюдение за дома

За разработването на видеонаблюдение за дома, търговският обект, офис етаж от сграда или административна институция се използва еднакво ефективна и високофункционална техника. Начинът на конфигуриране и инсталацията й обаче е не по-малко важен от компонентите й. Нашата фирма предлага не само компоненти за заснемане и проследяване на събитията, но и цялостна система за видеонаблюдение с цена, изгодна за всеки бюджет.

Специалистите ни извършват  първоначален оглед, по време на който отчитат особеностите на терена и впоследствие изграждат най-подходящите за нея конфигурации. Освен компетентността си, те предлагат и висок професионализъм при инсталация. Качественият монтаж осигурява максимално използване на ресурсите на модерните записващи устройства, част от които не биха се проявили при поставяне в погрешни области.

Част от нашите доволни клиенти

фирми за видео наблюдениеПравилното изпълнение на услугата гарантира най-висока степен на защита за обекта и имуществото ви, както и на първо място – за здравето и живота на близките ви хора. Предварителният оглед е възможност, която не бива да се пренебрегва. Тя ни осигурява пространствената информация, без която не бихме постигнали толкова ефективен резултат сред всички останали фирми за видеонаблюдение.

Съобразно събраните данни подбираме вид апаратура, модел на видеокамерите, брой и точки на локализацията им. Само така структурираната конфигурация предоставя цялостен поглед върху откритото или закрито пространство, и движението около него.

Фирмата ни предлага не само практическо изграждане и монтаж на завършена система, но и последващата й поддръжка. Ние предлагаме комплексна услуга, която реализира най-добрите резултати от функциите на камерите и устройствата за запис и съхранение. Това със сигурност ще донесе желаните във всеки обект сигурност и спокойствие.

Екипът ни предоставя бърза и лесна комуникация, лоялност и коректност към поетите задачи, както и най-ефикасната поддръжка на видеонаблюдение с цени, по-изгодни от тези на повечето фирми в сферата. Всеки един етап от създаването на охранителна мрежа с камери е важна, а ние ви предлагаме всички тях.

Ние работим с качествената техника за видеонаблюдение Dahua

система за видеонаблюдениеКъм какъв тип обекти ориентираме вниманието си? Ние осигуряваме проследяване на:

 • Открити и закрити територии през нощта;
 • Търговски обекти и обществени заведения;
 • Видеонаблюдение на работното място;
 • Съмнителни лица около вашият имот и собственост;
 • Жилищни, административни и офис сгради;
 • Производствени складове, паркинги, халета и гаражи;

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Какво търси съвременният потребител

  Компанията ни е дългогодишен експерт в изграждане и поддръжка на охранителни системи на всякакъв тип сгради. Постоянната ни комуникация с различни клиенти оформя представата ни за потребителското търсене. В продължение на няколко години сме установили голяма част от стремежите на хората.

  Повечето заявяват точни изисквания, тъй като търсят наблюдение на определени зони от обект. Друга част се ориентира към закупуване и монтаж на готова система за цялостно проследяване на терена. Ето и основните тенденции в търсенето:

  Възможност за онлайн наблюдение

  онлайн видеонаблюдение

  Взирането в монитори, които проследяват движението в различни зони от обект, изглежда отива към своят край. Този тип наблюдение все още е актуален в обект с ежедневен интензивен човекопоток  – летища, гари, търговски и увеселителни центрове, както и големи обществени сгради. Методът обаче не е достатъчно целесъобразен при домашно видеонаблюдение, проследяване на малки фирмени обекти, паркинги и др.

  Съвременният потребител има невероятно широк достъп до мобилни технологии. Това го кара да се ориентира към начин за проследяване на мрежата от камери у дома или в магазина си през смартфон или таблет, така че да е в крак с всички събития, когато отсъства.

  Такава опция предлагат модерните мрежови IP камери, които печелят все по-сериозни позиции сред устройствата за видеоохрана. Те разполагат и с друго огромно предимство. Тези камери елиминират “празните“ записи и необходимостта от преглеждане на огромно количество заснет материал, сред който се търси обектът, установяващ наличие или липса на нарушение.

  Работа при минусови и при много високи температури

  външно видеонаблюдениеЗаписващите устройства се монтират в открити и закрити пространства. Всички те са изложени на променящи се температури, които въздействат върху материалът на корпуса и лещите на обектива. Основно потребителско изискване при търсене на видеокамери е издръжливост и пълноценна работа при много широки температурни амплитуди.

  То е валидно както за устройствата с външен монтаж, така и за монтираните в закрити пространства – те също са подложени на стрес и конденз от големи градусови разлики.

  Клиентите ни склонни да вложат повече финансови ресурси в камера, ако тя предоставя отлична работа при в рамките на диапазон от -30 до +50˚С. Това е най-сериозната гаранция за дългосрочна експлоатация, както и постоянен контрол над обекта им.

  Наблюдението се изгражда с цел охранителна дейност през всички сезони, затова устойчивостта е толкова търсено условие – в противен случай е необходим ремонт или подмяна на устройствата при всяка сезонна проява на лоши климатични условия.

  Интелигентност на системата

  Кои технологии и устройства наричаме “интелигентни”? Виждаме ги навсякъде, тъй като те са изключително  широко застъпени във всички аспекти на съвременния живот. Свръхмодерните функции на мобилните телефони с говорещи асистенти, лаптопи и компютри с вградени датчици променят атмосферата около нас.

  В този смисъл, търсенето на мобилна подкрепа при проектиране на видеопроследяваща мрежа е повече от логично. Пазарът действително може да предложи много, и статистиката с процент закупени интелигентни камери за определен период показва, че те са най-предпочитаното средство за наблюдение на вътрешни и външни зони.

  Интелигентите видеокамери добавят ефективност към охраната на всеки обект.  Вградените датчици за движение или преместване на мрежовите IP устройства предоставя светкавично откриване на нужният кадър, без необходимост от ровене из продължаващ часове запис. Тази нова функционалност при анализът на видеосъдържание (Video Content Analytics) дава силен тласък и ефективност на цялата система, най-вече когато е приложена на ниво камери или софтуерно приложение.

  Нашите опитни специалисти са на мнение, че мултифункционалните PTZ камери за проследяване са едни от най-качествените помощници за проследяване на периметър. С многобройните си качества успяват да заместят успешно дори патрулиращите функции на физическите охранители. Съответно, тези им умения значително повишават стойността им над нормалната за  видеонаблюдение цена.

  Този модел е предпочитан за охрана на пространства, където не се извършват постоянни движения. Вграден датчик в устройството, активизира камерата в режим на активно проследяване при всяко засичане на движещ се обект или звук. Тя съответно задейства записващото устройство, като осигурява запечатване на конкретното събитие или обект. Ако човекопотокът в обекта е засилен, тези камери трябва да са със значително повишена бройка.

  Вандалоустойчиви устройства за заснемане

  изграждане на видеонаблюдениеКорпусите, монтирани в открити зони, стават обект на умишлени и неволни механични удари и повреждане много по-бързо, отколкото ни се иска. Изискваният за устойчивост на материала са първото качество, към което са отправени запитвания при покупка. Вандалоустойчивите устройства за наблюдение са предпазени от всякакво умишлено/случайно повреждане,  чрез издръжливост на огромна тежест. Повечето потребители, изграждащи система с такъв тип камери, се стремят към продукти за комбинирано проследяване (дневно и нощно).

  Камерите за нощна детекция задължително са с инфрачервена подсветка, особено при охрана на открити обекти – паркинги, жилищни входове, кооперативни складове и промишлени заводи. Този тип пространства са изложени на най-голям риск именно в по-тъмните часове от денонощието, а той не се предотвратява от присъствието на физическа охрана.

  Нашата фирма за видеонаблюдение в София ви предлага партньорство за конфигуриране и монтаж на завършена видеоохранителна мрежа, или за наблюдение на определен участък от вашият дом, фирмен или бизнес обект. Достъпните цени, доказаната компетентност и перефктното качество на всички технически компоненти ни прави предпочитани от големи институции и търговски фирми при внедряване на различни по мащаб и принцип на работа охранителни системи.

  Съществена част от дейността на нашата компания включва проектиране, продажба и изграждане на системи за видеонаблюдение. Нашите услуги и продукти са достъпни както за корпоративни, така и за частни клиенти. Интегрирането на система за видеонаблюдение включва разработване на софтуер, подбор на камери за видеонаблюдение и избор на място за тяхното инсталиране, така че да се покрие максимален периметър от охранявания обект.

  Системите, предлагани от нас са под формата на пълен набор от технически компоненти, включващи различен брой камери, видеорекордер и допълнително оборудване за съответната CCTV конфигурация. След внедряване на вашата система за сигурност, по ваше желание, ние ще поемем и нейната експлоатационна поддръжка, за да гарантираме непрекъснатата ѝ работа и ефективност.

  ✅ Защо да инвестираме средства в изграждане на система за видеонаблюдение❓

  Камерите за видеонаблюдение, монтирани открито, са ефективна превантивна мярка срещу престъпления – те възпират извършителите на криминални деяния от извършване на нарушения. Влагайки средства в осигуряване на превенция, вие пестите пари в периода на експлоатация на своята видеосистема, ограничавайки кражбите във вашия частен или бизнес имот.

  ✅ Мога ли да получа достъп до камерите, когато отсъствам от дома❓

  V-Max Protect има огромен брой изградени мрежови системи за видеонаблюдение. Те позволяват на потребителя да се свърже към камерите инсталирани в неговите съоръжения от всяка точка на света по всяко време. Можете да свържете неограничен брой камери и да гледате какво се случва онлайн от вашия компютър, лаптоп, таблет и дори мобилен телефон.

  ✅ На какво се базира изборът на камери за видеонаблюдение❓

  Изборът на камерите зависи от множество фактори, включително от определения за целта бюджет. Взема се предвид и тяхното местоположение (на открито или в затворено помещение), както и времето за наблюдение – през деня или денонощно. В зависимост от това каква детайлност на картината се търси, се избират устройства с по-качествен обектив. За търговските обекти са разработени камери с множество допълнителни функции – броене на хора, HeatMap и др.