Охранителни камери безжичниДнес, при нужда можем да намерим огромно разнообразие от охранителни камери – безжични, свързани към централното захранване, за външен монтаж или в закрити помещения, с IR светодиоди за нощно наблюдение и дори с алармено известяване при детекция на движение. Камерите за видеонаблюдение от типа Wi-Fi се ползват с голям успех в последните години, ето защо, тук ще разгледаме плюсовете, които ги правят толкова предпочитани.

Достъпна цена

Цената на охранителните безжични камери, дори при най-добрите разработки е достъпна за повечето български потребители. Това е причината точно този тип камери да се използват за охрана не само на търговски и офис помещения, но и на частни жилища – на закрито и открито. Ако искате да постигнете максимално надеждна охрана на своя имот с минимални средства, то охранителните камери от типа безжични са едно от най-удачните решения.

Добро качество на изображението

Разбира се, тази характеристика на Wi-Fi видеокамерите не е гарантирана при всички модели, но ако изберете модел с достатъчно висока резолюция, ще можете да си гарантирате много добро качество на изображението дори при слаба осветеност или при пълен мрак, стига камерата да е оборудвана с оптималния брой инфрачервени светодиоди.

Възможност за аудиозапис

В много случаи само картината не е достатъчна, за да се уловят нечии престъпни или неморални действия, затова почти всяка охранителна безжична камера е с двупосочен аудио сигнал, като качеството на звука е различно при различните модели. Използвайки една такава камера, можете да чуете и запишете разговори, което ви позволява да реагирате своевременно и предотвратите евентуално престъпление или неправомерни действия.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Отдалечено наблюдение

Съвременните охранителни камери от типа безжични са предпочитани поради факта, че дават възможност за отдалечено наблюдение през Adroid и  iOS мобилни устройства. Тенденцията е тази възможност да залегне при всички видове камери за видеонаблюдение, защото собствениците на търговски или частни обекти държат на опцията да могат да получават ясна карина и кристален звук в реално време, независимо дали се намират в обекта или на голямо разстояние от него. Възможността камерата да изпраща алармено известие при засичане на движение в зоната на наблюдение е още едно предимство на модерните разработки.

Вградена карта памет за съхранение на записите

Охранителните безжични камери от ново поколение спестяват нуждата да се добавя видеорекордер. Записите се съхраняват на micro SD карта памет, с каквато някои камери са предварително окомплектовани, а други дават възможност на ползвателя сам да избере капацитета на паметта, купувайки картата отделно. Цените на картите памет са напълно разумни и много по-достъпни от тези на видеорекордерите, а това е още един плюс по отношение на цената при тези разработки.