мини шпионски камери Продажбите на мини шпионски камери се увеличават с всяка изминала година. От една страна, това се дължи на желанието на все по-голям брой хора да уличат конкретни лица в неправомерни действия или пък да се уверят в тяхната лоялност. От друга страна, интересът към шпионските камери се повишава, заради все по-достъпните им цени и свободна продажба. Днес всеки може да закупи по интернет камера за скрито видеонаблюдение – изгодно и напълно анонимно.

Как да изберем подходящ модел?

При избора на мини шпионски камери трябва да се ръководим основно от техните възможности и способност да отговорят на нашите нужди, и едва след това от тяхната цена. Болшинството купувачи на шпионска техника се подвеждат по ниските цени на различните устройства, след което споделят своето разочарование от крайния резултат, а именно лошото качество на записа. Когато купувате скрита мини камера, трябва да се уверите, че тя разполага с:

Детектор за движение

Тъй като голяма част от шпионските камери съхраняват записите на външна карта памет е добре да ограничите количеството на празните записи, т.е. кадрите, на които не е случва нищо. Камерата с детектор за движение има предимството да се самоактивира в режим на запис при наличие на движение в обсега на обектива. Някои модели разполагат с функция e-mail известие, така че при нужда камерата не само ще започне да записва, но и ще ви сигнализира за присъствието на нарушител.

Възможност за заснемане в нощен режим

Ако искате да заснемете кражба или неправомерно проникване в своя обект е добре да се подсигурите с възможност за нощно заснемане, тъй като повечето престъпления се извършват в тъмната част на денонощието. С малък бюджет  можете да закупите качествен модел шпионска камера с нощен режим на работа, който ще ви предложи добро качество на изображението при лошо или никакво осветление. Опцията за аудиозапис е нещо, за което също трябва да помислите, когато избирате скрита камера.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Дистанционно видеонаблюдение

IP скритите камери ви дават огромното предимство да наблюдавате и контролирате записите изцяло по интернет, като за целта е необходимо наличие на безжична WAN/LAN мрежа в обекта, в който се използват. За да наблюдавате и управлявате от дистанция този тип мини шпионски камери, ще трябва да използвате специално Android приложение за мобилен телефон или уеб браузер. Записите могат да се съхраняват на вградена външна памет, на записващо устройство или на компютър.