Мини камери за наблюдение

Какви възможности ни дават?

hdcvi мини камераВ свят, в който престъпленията и посегателствата над обществена и частна собственост са ежедневие, видеонаблюдението става все по-необходимо, а качеството на използваната апаратура – изключително високо. Днес всеки може да изгради система за видеонаблюдение на изгодна цена, с която да наблюдава своя дом, офис, производствено или търговско помещение и по този начин да си гарантира максимална сигурност и спокойствие.

Системите за видеонаблюдение варират като вид и принцип на действие, а също и като и като размер. Ако някои модели служат както за охрана, така и за предупреждение, че обектът се наблюдава непрекъснато, то други имат за цел да останат скрити от погледа на случайните посетители, тъй като тяхното предназначение е да заснемат и докажат недобросъвестни действия.

Мини камери за видеонаблюдение се използват основно, като ‘’скрити камери’’ . Те намират огромно приложение в съвременния живот, осигурявайки най-добрата възможност да се индентифицират и заловят нарушители. Като модел и принцип на работа, има няколко вида мини камера:

 • Безжичнискрита мини камера
 • Водоустойчиви
 • CMOS
 • HD
 • С инфрачервена подсветка за нощно наблюдение
 • С възможност за аудио запис
 • За скрит монтаж
 • Със собствена стойка и др.

Мини скрити камери за наблюдение на топ цени – гаранция за максимална ефективност

миниатюрна камераКато фирма, занимаваща се с проектиране, изграждане и поддръжка на най-модерните, високотехнологични системи за сигурност, V –MAX Protect е най-подходящият партньор за всеки, който търси перфектно функционираща система за видеонаблюдение с мини скрити камери. Нашият екип ще ви консултира и насочва по време на всеки етап от въвеждането в експлоатация на вашата охранителна система.

От избора на апаратура до нейния монтаж и поддръжка – ние сме на ваше разположение, за да ви осигурим правилно и ефективно използване на прецизната и сложна техника, така че да извлечете максимални ползи от нейната работа. Ние познаваме в детайли най-новите технологии, което ни позволява да ви гарантираме отличната работа на вашата апаратура и пълна възвръщаемост на вложените от вас средства. Перфектен екип от специалисти, коректна работа и високо качество на изградените от нас системи за наблюдение с мини камери – V-MAX Protect е най-правилното решение.

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

   

  Какви видове шпионски устройства предлага пазарът?

  Голям дял от пазара на апаратура за видеонаблюдение заемат скритите мини камери, които са на достъпни цени и имат голямо приложение при различни обстоятелства. Тяхната функция е да останат скрити, а това означава, че наблюдаваният субект не бива да подозира, че е обект на наблюдение.

  Скрити устройства за наблюдение се използват почти винаги при едни и същи обстоятелства – при нужда да се докажат нечии престъпни действия, независимо дали става въпрос за съпружеска вярност, за коректност от страна на наети служители или за посегателство над ценна собственост. Тези шпионски устройства се предлагат в широк спектър от функции и ние ще ви посочим какви видове скрити камери за видеонаблюдение предлага пазарът днес.

  Устройства с детектор за движениемини камера dahua

  Удобството на този тип скрити камери за наблюдение се състои в това, че се задействат при регистриране на движение в обсега на обектива. Те са подходящи за помещения, в които принципно няма наличие на хора и други движещи се субекти или за заснемане в обекти, в които не би трябвало да има хора през дадения времеви цикъл.

  При регистрация на движение, камерата с детектор се активира в режим на запис, без това да става известно на лицата, подлежащи на заснемане. Предимството на тези модели е в това, че спестяват нуждата да се преглеждат огромно количество празни файлове. С помощта на детектора се осигуряват само файлове със заснети действия в картата памет на устройството. Този вид шпионски джаджи могат да се монтират в химикалки, часовници, дистанционни и части от обзавеждането.

  Устройства с инфрачервена подсветка

  Отново отлично решение при миниатюрните устройства за наблюдение. Използването на мини камера за нощно виждане са добро решение при охраната на частна собственост и могат да се използват дори на открито, стига да бъдат монтирани на подходящо място. Някои от моделите с инфрачервени диоди се предлагат монтирани в будилник и са комбинирани с детектор за движение.

  Характерно за този вид устройства е, че записват файловете върху допълнителна карта памет. Обикновено тя се предлага в комплект с устройството, заедно с издръжлива батерия, която да ви гарантира продължително време на запис, в случай че обстоятелствата го налагат.

  Шпионски обективи за онлайн наблюдение

  наблюдение онлайнВъзможността за видеонаблюдение през глобалната мрежа създава невероятни удобства. Този тип устройства са предимно мини камери за наблюдение , монтирани в различни части от интериора или в преносими предмети, като часовници, плюшени играчки и други. Този тип шпионски устройства за наблюдение осигуряват запис на поставена в тях външна памет, на записващо устройство или директно на компютъра.

  Техен най-голям плюс е възможността за управление изцяло по интернет, като за целта е необходимо в помещението да има достъп до безжична мрежа. По този начин, чрез подходящо приложение за мобилния телефон или през уеб браузер може да се осъществи пълен контрол над функциите на камерата. Този тип скрити обективи разполагат с опция да изпращат снимки директно на посочен имейл адрес и могат да заснемат при детекция за движение.

  Особеното при тези мини камери за видеонаблюдение е, че те рядко се нуждаят от професионална намеса при монтажа. Всеки съвременен потребител може да се възползва от възможността да извърши скрито наблюдение, като за целта съветваме да използвате нашите компетентни съвети при избора на модел, за да си гарантирате максимално добри резултати.

  Част от нашите доволни клиенти