Ако търсите бюджетно, но максимално ефективно решение за видеонаблюдение, спокойно можете да закупите изгодна мини камера с детектор за движение. Цените на миниатюрните видеокамери са изключително ниски, а в същото време технологиите напреднаха дотолкова, че едва ли сте предполагали колко много възможности може да предложи едно толкова компактно приспособление.

Защо мини камера?

мини камера с детектор за движение Мини камерите най-често се използват за скрито наблюдение, с цел събиране на доказателства за нечии неправомерни действия. Разбира се, тези доказателства няма да могат да послужат в съда, освен ако не са събрани по надлежния ред – най-малкото със съдебна заповед, като тя дава пълномощия само на разследващите органи, а не на редовите потребители.

На вас, като обикновен човек, шпионската камера ще ви послужи, като ви даде своевременна информация за престъпно или некоректно деяние. Мини камерите се използват най-често за наблюдение на наети лица или за защита на личното имущество. Използват ги хора, които искат да наблюдават служителите си в офиса или работниците в предприятието, както и лица, наети да се грижат за дома или живущите в него – най-често чистачки, бавачки или болногледачи.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Защо с детектор за движение?

Шпионските камери обикновено са цифрови камери със собствено захранване и вградена карта за съхранение на записите. Micro SD картите памет, с които разполага почти всяка мини камера с детектор за движение имат определен капацитет на паметта – обикновено до 32 или 64GB. При ограничен капацитет на паметта, едва ли бихте искали камерата да записва постоянно?

Тук идва най-удачното решение – камерата се включва в режим запис, само при детекция за движение в обекта. По този начин записаният материал ще съдържа единствено реални действия, проведени в помещението, в което е поставена камерата. Това позволява да се спести не само допълнително пространство на картата памет, но и вашето собствено време. Няма да ви се налага да гледате запис, в който не се случва нищо, а само реални действия, независимо дали са в разрез със закона и моралните норми или са напълно почтени.

Добрата новина е, че модерната мини камера с детектор за движение има голям брой възможности. За скромната цена, на която се предлагат дори най-ефективните решения, вие ще можете да получите картина с висока резолюция, а също и аудио запис с отлично качество. Повечето цифрови мини камери позволяват отдалечено наблюдение през мобилен телефон или друго мобилно устройство. Можете да извършвате допълнителни настройки от голямо разстояние, както и да получавате e-mail известие за движение в обекта, а също и да наблюдавате случващото се в реално време.