Контрол на достъпа и управление на паркинги

IF300 – безпроблемно интегриране на система за управление на паркинги, позволяваща паркирането на превозни средства да бъде ефективен, автоматичен и най-важното със свободни ръце процес.

Контрол на достъпа чрез IF 300

Автоматизирана система за управление на паркинги Запознайте се с един от обширната гама продукти, предлагани от V-MAX Protect.
IF 300 позволява паркинг процеса на превозни средства да бъде ефективен, автоматичен и най-важното със свободни ръце.
Как става това? С широкообхватен скенeр, който може да открие специалните стикери, прикрепени или залепени към предното стъкло на одобрени превозни средства от разстояние. Вече не е необходимо водачите да спират колата или да търсят картата си за паркиране, за да получат достъп до паркинга. Тази системата прави паркинг процеса много по-прост и по-бърз, а освен това подобрява ефективността на сигурност. Когато се интегрира със системите за управление на паркирането, на далечни разстояния, системата V-MAXProtect IF 300 може да се използва и за контрол на влизащите и излизащите превозни средства. Системата IF 300 дава възможност за контролирано паркиране, за автоматично управление на такси за паркиране и осигуряване охрана на обекта.

Системата V-MAXProtect IF 300 може да бъде използвана в:
– Зони за офис паркиране
– Жилищни зони за паркиране
– Паркиране в училищни и университетски паркинги
– Паркиране в болнични заведения
– Търговски паркоместа

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

V-MAXProtect IF 300 е технологична иновация за контрол на достъп от тип “свободни ръце”, която предлага удобство и голяма сигурност. Широкообхватният четец е инсталиран на бариера или портална врата и открива всички IDAа (стикери-чипове) в рамките на обхвата /от порядъка на 2, 3, 5 или 10 метра/. Системата позволява на потребителите да имат достъп до защитена зона без да използват ръцете си или да се налага да се спира за проверка на ID тагове,  по този начин IF 300 поддържа необходимото ниво на сигурност в района.
Тази система от тип “свободни ръце” може да бъде внедрена в различни среди, където това е желателно. Например, с IF 300 процеса на контрол на достъп на превозни средства може да се направи по-удобен и по-бърз, тъй като шофьорите не трябва да отварят всеки път прозореца на автомобила, за да представят картата си всеки път, когато желаят достъп. Тази система може да елиминира напълно неудобството за хора, които не могат свободно да използват ръцете си, като например хора с увреждания, медицински персонал в болнични стаи за експлоатация или спешните отделения, както и складови служители, които използват ръцете си.

Приложение на IF 300:

– Контрол на достъпа за превозни средства
– Болнични стаи, спешни или операционни зали
– Места, където хората с увреждания се нуждаят от контрол на достъп
– Складова база с необходимостта за проследяване на достъпа на всички служители и дейности, извършвани от тях
– Големи офис сгради, където трябва да бъдат идентифицирани голям брой служители.