Контрол на достъпа

контрол на достъпВсе по-популярните системи за контрол на достъп на жилищни кооперации, обществени сгради, открити и закрити паркинги и асансьори, все още спадат към модерните и недостатъчно добре познати механизми за повечето потребители. Проектирането, изработката и поддръжката им са нелеки задачи, поверявани на квалифицирани и опитни специалисти, които са гаранция за получаване на ефективна защита с дългогодишна експлоатация.

Професионално изграденият контролиран достъп е скъпо удоволствие.Професионално изграденият контролиран достъп е скъпо удоволствие. Изграждането му от неподходящи и некомпетентни лица ще бъде излишно вложение, тъй като поправянето на неефективна система впоследствие струва двойно по-скъпо. Модерните технологии изискват не по-малко от най-добрите специалисти.

Фирма V MAXProtect има широк поглед и познания в областта на системите за сигурност и достъп, използвани в сферата на сигурността. Екипът й може да ви предложи най-подходящите за обекта ви решения, да ги изгради и инсталира, обещавайки мечтаното спокойствие на всеки от клиентите си. Ние предлагаме цялостна услуга, съчетана с последваща поддръжка и предварителен оглед на терен, преди проектиране на системата.

Екипът ни предлага както завършени, така и индивидуално “сглобени” конфигурации. Ръководим се единствено от вашите нужди и приложимостта на елементи, които могат да осигурят действително качествен контрол на достъпа до всеки тип сграда: жилищна, офис, търговска или обществена.

Предложенията ни

контрол на достъпаПредлагаме продукти и механизми единствено на световноизвестни производители в областта на сигурността. Ангажирайки се с техният монтаж и поддръжка, фирмата ни поема пълна отговорност за функционалността и ползотворната им работа. В каталогът ни ще забележите изключително модерните механични заключващи механизми и автомати за врати. Разполагаме с такива съоръжения за врати на асансьори, външни сградни врати, както и входни врати на частни жилища, офиси и др.

В селекцията ни ще видите и част от последните изобретения – биометричните системи за контрол на достъпа и работното време. Това са вандалоустойчиви и биометрични терминали, които позволяват отдалечена идентификация, без присъствието на физическа охрана, и осигуряват максимална степен на проследимост върху хората с позволение за достъп до вашият обект, независимо от вида му (офис или жилищна сграда, магазин, паркинг и др.)

Метални врати с вграден терминал за контролиране, автоматизирани устройства за проследяване на ценни документи, активи и пари – пълната ни гама от продукти е двойно по-голяма. Всеки собственик на обект ще оцени колко целесъобразно е внедряването им. Бизнес компаниите вероятно ще се заинтересуват от механизмите за наблюдение върху работното време на персоналът им. Това отново са терминали и четци за вграждане – устройства, които всяка фирма закупува с желание, тъй като те се грижат за ефективността на производствените процеси и така спестяват огромен процент разходи.

Ние сме лоялен и коректен партньор. Избирайки нас, вие избирате качествена услуга и едни от най-достъпните за контрол на достъпа цени в сферата. Погрижете се за всичко, което е ценно и стойностно за вас, с внедряване на самостоятелна и независима отчетна система.

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Професионално и компетентно проектиране и изграждане

  изграждане система за контрол на достъпИзграждането на система за контролиран достъп определя до каква степен, тя ще прояви пълният потенциал на съставящите я механизми. Неправилният избор, съобразно нуждите на обект, или неправилното въвеждане в експлоатация, са синоним на неефективност или ефективност за съвсем кратък период. Това е признакът на модерните и скъпи високотехнологични устройства – те не биха могли да извършват никаква работа, ако са инсталирани непрофесионално, за разлика от евтините заключващи системи.

  Как една система се изгражда ефективно? Освен избор на подходящите продукти, трябва да се предвиди и професионалният й монтаж. Редица наблюдения сочат, че непрофесионална инсталация на механизми за контрол за достъп никога не предоставя ефективност и работен капацитет. Това е факт и в случаи, когато избраните продукти са висококачествени и скъпи.

  Желаният пълен контрол и проследимост на движение в обект е възможен при отлично познаване на всяка особеност от сградата или откритото пространство, тъй като системата трябва да се адаптира прекрасно към тях. Такива фактори са площ, архитектурни елементи, предназначение, количество преминаващи за определен период, брой на лицата с оторизирано право на влизане и т.н. Ние забелязваме и отчитаме и най-незабележимите детайли, защото именно те ни позволяват да изградим 100% ефективни системи за контрол.

  Кои са системите, които изграждаме най-често?

  Новата система за контролиране на достъп се състои не от един, а от многобройни и разнообразни компоненти. Всеки компонент може да представлява отделна заключваща система – съвременните решения често са съвкупност от няколко различни като принцип на работа, заключващи или ограничителни системи.

  Те се проектират по този начин, с цел предоставяне оптимална степен на защита от влизане на неоторизирани лица. Другата цел е мониторинг и съхранение на база данни за всички събития, отнасящи се до сигурността и дейността на обекта. При нас ще откриете изключително разнообразие от решения и изгодни за контролиран достъп цени:

  Бариери

  бариериБариерата е предпочитана в почти всеки обект с необходимост от ограничен, контролиран или платен пропуск. Неслучайно, клиентите ни са административни учреждения, болници, офис сгради, търговски центрове, училища и детски градини, но и малки жилищни кооперации, хотелски и търговски комплекси, платени паркинги, обществени паркове, спортни площадки и съоръжения.

  Ние предлагаме изключително качество и разнообразна гама от тези продукти – високотехнологични електрически, електронни и електромеханични разработки.

  Системите за контролиран достъп, изградени с бариера, също изискват адаптиране към технически и архитектурни особености. Площта, капацитетът и функциите и ежедневният брой преминаващи, са другите значими фактори.

  Заедно с класическите съоръжения от този тип, фирмата ни използва и бариери от типа турникет, с които изграждаме затворени системи – в търговски обекти, гари, летища, метростанции и др.

  Заключващи механизми за асансьори

  Система за контролиране на достъпа до асансьори се поръчва от все повече потребители. Приложението й е изключително широко – както в обществени, търговски и административни учреждения, така и в жилищни блокове, кооперации и индустриални заводи. Фирмата ни предлага огромно разнообразие от решения, състоящи се от разнообразни високофункционални технологии за идентификация. Посетителите, които притежават оторизирано право за влизане, се “представят” с картови четци, електронни ключове и безконтактни чипове, уникални биометрични данни и др.

  Проектираните от нас системи са доказали нееднократно ефективността си при защита на цялата територия на една сграда. Едновременно, те предоставят пълна проследимост за лицата и събитията, имащи достъп до функционирането й. Съхранените сведения остават част от база данни за изключително продължителен период и могат да бъдат прегледани при всеки сигнал за такава необходимост.

  Отчитане на работното време

  софтуер за система за контрол на достъпаВече почти всички сгради с производствен характер – стопанска, административна или индустриална дейност, се възползват от системите за пропуск. Те поръчват не само проектиране и монтаж на нова, но и обновяване на компоненти или на цялостна съществуваща система, на по-приемливи цена. Всеки потребител търси по-качествена проследимост върху работата на служителите си.

  Изградените от екипът ни конфигурации работят отлично с всяка система за контролиране на работно време. Проследяването се прилага чрез персонален ключ, чип или магнитна карта, а също и през терминалите за биометрична идентификация. В резултат, не остава нито едно незабелязано движение на персонал в рамките на сградата, особено ако във вътрешните зони е инсталирана допълнителна. Отчетите се регистрират в базата данни, което безспорно повишава работната ефективност на организацията.

  Интелигентните системи за контрол на достъп дават възможност за максимална защита на материалната и интелектуална собственост на бизнеса и институциите. Ето защо, към изграждането им трябва да се подхожда особено отговорно. Дейността на нашата компания включва проектиране и внедряване на широк спектър от интелигентни разработки, контролиращи достъпа до частни и обществени сгради.

  Каква система ще изберете, се определя от редица фактори, на които експертите ни обръщат сериозно внимание още на етап проект. Системите, изградени от нас имат множество полезни функции, осигуряващи пълна защита и оптимален контрол над различните дейности и звена. С наша помощ можете да ограничите напълно достъпа на външни лица в своята сграда, да обособите зони на достъп за персонал и посетители, да контролирате работното време на служителите и т.н.

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ Само за бизнес клиенти ли са предназначени системите за контрол на достъпа❓

  Знаем, че наименованието на разработките, обединени в тази категория звучи твърде мащабно и сложно на обикновения човек, но всъщност системите за контрол на достъпа са толкова различни като технология и принцип на работа, че могат да се използват не само в големи обществени сгради, но и в частни домове. Редовите български граждани имат такава система в дома си, под формата на електронно заключване на входа на блока, биометрична ключалка на входа на апартамента или видеодомофон.

  ✅ Какво предлагате на големите административни, бизнес и производствени обекти❓

  Системите за контрол на достъпа, подходящи за една административна сграда, хотел, търговски център и производствено предприятие, са невероятно много. Дейността ни включва внедряване на автоматични паркинг бариери, турникети, електронни заключвания и системи за контрол на работното време. Много често бизнес клиентите ни използват комбинация от няколко или всички изброени разработки.

  ✅ Може ли системата за контрол на достъп да се персонализира спрямо нуждите на конкретен обект❓

  Абсолютно да! Всяка система може да се конфигурира по начина, по който ще бъде най-ефективна и удобна за използване в конкретния обект. Ето защо първият етап от работата ни включва оглед на място и разговор с клиента. Така можем да предложим най-удачната разработка, като проектираме нейните параметри съобразно наличните условия и нужди.