Контрол на достъп

Защо да се доверите на системи за контрол на достъпа от V-MAXProtect?

Системите за контрол на достъп в жилищни и обществени сгради, паркинги и асансьори са нещо ново и все още непознато за болшинството хора у нас. Изграждането и поддръжката на тези системи изисква изключително компетентен и опитен екип от специалисти, който да гарантира тяхната ефективна и дългогодишна експлоатация.

Тъй като системите за контрол на достъпа съвсем не са евтини, едва ли бихте желали те да ви бъдат предоставениконтрол на достъп и изградени от хора, които не разполагат с достатъчно знания и опит с тази специфична система от технологии.

Ние от V-MAX Protect разполагаме с отлични познания върху последните иновации, използвани в сферата на системите за сигурност и не само ги познаваме, но успешно ги изграждаме и поддържаме, гарантирайки максимална сигурност и спокойствие на всички свои клиенти.

Това, което V-MAX Protect може да ви предложи е цялостно изграждане на система за контрол на достъпа, като преди да пристъпим към същинската дейност.

В процеса на работа и обезпечаване сигурността на клиента, ние се запознаваме с особеностите на всеки обект, така че да можем да предложим индивидуални решения, които ще осигурят наистина ефективен и качествен контрол на достъпа до жилищни, офис или обществени сгради.

Какви решения ви предлага V-MAX Protect?

безконтактен четецВсеки продукт, осигурен от нас се предлага заедно с монтаж и поддръжка, което дава пълна гаранция за неговата функционалност и ефективност. Предлаганите от нас продукти са с изключително качество, защото ние работим само с доказани марки в сферата на сигурността.

Част от нашите продукти са едни от най-модерните механични устройства и автомати за заключване на врати, като това могат да бъдат врати на асансьори, входни врати или врати на частни жилища.

Ние предлагаме някои от последните иновации в биометричните системи за контрол на достъпа и отчитане на работното време, а също и отлични вандалоустойчиви и биометрични терминали, които ще увеличат значително контрола над хората, имащи достъп до вашата офис или жилищна сграда.

Метални врати с вграден контрол, автоматизирани системи за проследяване на активи и ценни документи – това са само част от продуктите, свързани с контрол на достъпа, които ви предлагаме.контрол на служители

Системите за наблюдение работата на служителите, като терминали и четци за контрол и отчитане на работно
време са продукти, които всяка компания може да си позволи, тъй като ние предлагаме компактни, самостоятелни устройства с отлично качество.

Избирайки V-MAXProtect за свой лоялен и надежден партньор, нашите клиенти, имащи нужда от системи за контрол на достъп на достъпни цени, разполагат с възможност за перманентен и ефективен контрол над всичко, което е важно и ценно за тях.

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

Професионално и компетентно проектиране и изграждане на системи за контрол на достъпа

Нито една от многобройните като вид и функции системи за контрол на достъпа не би могла да разгърне максимално своя потенциал и да работи ефективно за дълъг период от време, ако не е проектирана и въведена в експлоатация, съобразно нуждите на конкретния обект. Докато някои по-ниско бюджетни решения могат да се приложат непрофесионално, то при модерните, високотехнологични електронни устройства това е невъзможно.

За да ограничите и контролирате достъпа до вашия обект е необходимо както да изберете подходящата система, така и да я изградите по начин, който ще повиши нейната ефективност. Практиката ни показва, че на места, където системите за сигурност са монтирани непрофесионално не се осигурява качествен контрол на достъпа, дори когато използваните системи са скъпи и с отлично качество.

За да можете да си гарантирате абсолютен контрол и пълна отчетност на движението в охранявания обект е необходимо системата да е пригодена стриктно към всички особености на сградата – площ, архитектурни елементи, предназначение на обекта, количество преминаващи, брой на лицата с оторизиран достъп и т.н. За нас, дори най-дребните детайли са от значение, защото това ни позволява да изградим 100% ефективни системи за контролиран достъп.

Кои са системите, които изграждаме най-често?

Всяка модерна система за контрол на достъпа включва различни по вид и функции компоненти. Напълно възможно при съвременните технологични решения е една мрежа да представлява сбор от няколко различни като принцип на работа системи, за да се осигури най-висока степен на защита срещу проникване на неоторизирани лица и в същото време да се събере пълната наличност от данни за всички събития, касаещи сигурността и дейността на един обект.

Като част от нашата дейност, ние най-често проектираме и изграждаме следните системи за контрол на достъп достъп на много изгодни цени:

Бариери

инфрачервена бариераЕлектрически, електронни, електромеханични – бариерите са нужни на всеки обект с ограничен, контролиран или платен достъп. Наши клиенти са както големите учреждения, болници, офис сгради, търговски центрове и училища, така и малки жилищни кооперации, хотели, паркинги с платен престой, обществени паркове, спортни площадки и съоръжения.

При изграждане на системи с контролиран достъп, включващи бариери, ние се съобразяваме с техническите и архитектурни особености на обекта, както и с неговата функция и с потока от преминаващи през всяка една бариера. Като част от тази дейност, нашата фирма предлага и бариери от типа турникет, използвани предимно на закрито – в търговски обекти, гари, летища, метростанции и др.

 

Контрол на достъпа за асансьори

софтуер за контрол на достъпТова е една от услугите, от които все повече сгради се нуждаят. Системи за контрол на достъпа до асансьори се използват както в обществени, търговски и административни сгради, така и в жилищни блокове, кооперации и производствени предприятия. Ние предлагаме огромно разнообразие от системи, опериращи с различни по вид технологии за идентификация на лицата с оторизиран достъп до асансьорите – картови четци, електронни ключове и чипове, биометрични системи и др.

Изградените от нас структури за контролиран достъп до асансьорите повишават степента на защита на цялата сграда и едновременно с това дават отлична отчетност за лицата и събитията, свързани с нейната функция, като информацията се съхранява за дълъг период от време и може да бъде изискана от системата при нужда.

Контрол на работно време

Все повече сгради, в които се извършва някаква стопанска или административна дейност търсят нашите услуги, за да изградим нова или подобрим работата на вече съществуваща система за контрол на достъпа на по-добра цена, с която допълнително да се осигури отчетност върху дейността, извършвана от служителите.

Всяка една от изградените от нас мрежи може да работи съвместно с която и да е от системите за контрол на работно време, като отчитането може да става с персонален ключ, чип или карта, а също и през терминалите за биометрична идентификация, така че всяко движение на служителите да бъде регистрирано в базата данни, което безспорно ще повиши работната ефективност на организацията.

Част от нашите доволни клиенти

Контрол на достъп
5 (100%) 4 оценки