шпионски камериСкритите или така наречените шпионски камери за видеонаблюдение дават чудесна възможност да разкриете престъпление или злонамерено действие. Предимство на съвременните модели е, че стават все по-компактни, а освен това и все по-съвършени като технология. Днес със шпионска техника можете не просто да заснемете изображение със съмнително качество, а да запишете HD видео с доста прилично качество на звука. Тук няма да обсъждаме причините, поради които ще използвате скрити камери, а ще обърнем внимание на местата, където те могат да бъдат укрити.

Доверете се на производителя

Шпионските камери от ново поколение и по-точно определени модели са фабрично вградени в различни предмети. Използвайки тях, няма да ви се налага да търсите места, на които да ги укривате. Изобретателността на производителите на шпионска техника е ненадмината, затова спокойно можете да им се доверите, като закупите:

Камера вградена в слънчеви очила

Всичко, което сте гледали във филмите за Джеймс Бонд днес е съвсем достъпно в магазините за охранителна и шпионска техника. Можете да намерите чудесни модели скрити камери, интегрирани в слънчеви очила, като целия комплект включва мини безжичен DVR, камера и памет. Този тип камери комбинират безжично излъчване и директен запис на карта памет/до 16 GB/. Пропуснахме да кажем, че камерата при някои продукти е с инфрачервена подсветка и подходяща за нощно виждане. Остава въпросът как ще оправдаете слънчевите очила при пълен мрак, но тази задача оставяме на вашата изобретателност.

Безжична камера, вградена в химикалка

Едно такова шпионско устройство ви дава възможност да уличите зложелател или престъпник без той да заподозре, че е обект на шпионаж. Стига обстоятелствата да го позволяват, вие можете да насочите обектива директно към лицето на извършителя или към престъпното деяние. Интересното тук е, че това е напълно функциониращ химикал, в който са вградени камера и предавател, излъчващ сигнал в радиус до 30м при пряка видимост. И при тези варианти има възможност за нощно заснемане и аудио запис.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

IP камера, вградена в крушка

Предишните два модела шпионски камери налагаха вашето присъствие, но при този вариант, това дори не е необходимо. Камерите, монтирани в крушки от този вид предлагат безжична Wi-Fi връзка и собствена памет, чрез microSD карта. Крушката е оборудвана с над 20 IR светодиода, позволяващи перфектно нощно виждане, а самият модул излъчва Wi-Fi сигнал на разстояние до 50 м, така че да можете да наблюдавате случващото се в реално време дори при липса на интернет връзка. Иначе Wi-Fi шпионската камера ви дава възможност да наблюдавате случващото се през интернет, като използвате смартфона, таблета или компютъра.

Wi-Fi камера, скрита в часовник

В случая става въпрос за настолен, а не ръчен часовник. Тази шпионска джаджа ви позволява да наблюдавате лица и обекти от разстояние, отново по интернет. Най-често се използва в домашни условия за шпиониране на нает персонал ( чистачи, детегледачи, болногледачи и др.) или за уличаване на половинката в изневяра. За да ви послужи този тип шпионска камера е важно да я поставите там, където със сигурност ще се случи нещо нередно, иначе функциите са ясни – безжична връзка и запис на собствена памет чрез microSD карта, като часовникът може да се настрои за свързване към безжични WI-FI мрежи с цел наблюдение в реално време през интернет.

Вашето решение

Ако многото готови комплекти със шпионска техника не отговарят на вашите нужди, винаги можете да закупите свободно мини устройство и да го скриете по начин, подходящ за вашите цели. Камерите за шпионаж могат да се монтират буквално навсякъде, с изключение на работещи при висока температура домакински уреди или електроника, която може да въздейства на сигнала на Wi-Fi свързващите се модули.