обков за дограма от клас high security

Предлагаме и осигуряваме богат избор на антивзломни решения за вашата дограма на изключително конкурентни цени, съчетани с високо качество на обслужване от опитни професионалисти в бранша.

Секюрити обков от висок клас или накратко High security обков

V-MAX Protect предлага качествени и сигурни решения за повишаване сигурността на вашето домашно или офис имущество. Надеждността и сигурността на една дограма зависи от пантите, заключващите механизми и дръжките, които са обединени с една дума – обков. Качествената изработка и функционалност на обкова от High Security клас ще удовлетвори всички ваши изисквания за сигурност и спокойствие.
Голяма част от предлагания от нас Секюрити обков за дограма е тестван от Associated of Chief Police Officers (ACPO) и притежава всички нужни сертификати за качество, сигурност и надеждност във времето на експлоатация.

Антивзломни решения за заключване

Монтиране на секюрити обков от висок клас – от 4 до 14 точки на заключване на крило или врата. Независимо от типа на съществуващият ви обков, ние ще го подменим с възможно най-подходящият за конкретният случай Антивзлом обков, който ще бъде със стоманени специализирани насрещници, пъпки под формата на „гъбка”, които са произведени от специална стомана.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Това е нашия съвет, без никакви естетически компромиси ще получите максимална сигурност. Възможността да се преодолее  заключващата система, изградена от V-MAX Protect е сведена до минимум. Когато монтажа е направен от професионалисти шанса да се преодолее прозорец с такъв тип антивзломно заключване е минимален – това е от огромно значение за вашата сигурност и оправдаване на инвестираните средства и очаквания в такъв тип заключване.

Вижте демонстрационното видео и сами се убедете в качествата и здравината на предлаганият от нас антивзлом обков за дограма:

Направи запитване

Търсите начин да осигурите висока сигурност на дограмата?

Консултирайте се с нас и направете възможно най-информиран избор на обков!

Направи запитване