Антивзлом

Антивзлом

Предлагаме и осигуряваме богат избор на антивзломни решения за вашата дограма на изключително конкурентни цени, съчетани с високо качество на обслужване от опитни професионалисти в бранша.

Секюрити обков от висок клас или накратко High security обков

V-MAX Protect предлага качествени и сигурни решения за повишаване сигурността на вашето домашно или офис имущество. Надеждността и сигурността на една дограма зависи от пантите, заключващите механизми и дръжките, които са обединени с една дума – обков. Качествената изработка и функционалност на обкова от High Security клас ще удовлетвори всички ваши изисквания за сигурност и спокойствие.
Голяма част от предлагания от нас Секюрити обков е тестван от Associated of Chief Police Officers (ACPO) и притежава всички нужни сертификати за качество, сигурност и надеждност във времето на експлоатация.

Защо ви е нужна надеждна антивзлом система?

Посегателствата над частна и обществена собственост , в това число и върху хора се превърнаха в обичайно явление у нас, а това е повод за сериозна тревога, тъй като голяма част от тях се извършват чрез проникване с взлом. Качествената и надеждна защита срещу този род посегателства налага изграждане на ефективни антивзлом системи, които към момента се явяват единственото решение на този сериозен проблем.

Антивзломни решения за заключване
антивзлом системи

Монтиране на секюрити обков от висок клас – от 4 до 14 точки на заключване на крило или врата. Независимо
от типа на съществуващият ви обков, ние ще го подменим с възможно най-подходящият за конкретният случай Антивзлом обков, който ще бъде със стоманени специализирани насрещници, пъпки под формата на „гъбка”, които са произведени от специална стомана.

Това е нашия съвет, без никакви естетически компромиси ще получите максимална сигурност. Възможността да се преодолее  заключващата система, изградена от V-MAX Protect е сведена до минимум. Когато монтажа е направен от професионалисти шанса да се преодолее прозорец с такъв тип антивзломно заключване е минимален – това е от огромно значение за вашата сигурност и оправдаване на инвестираните средства и очаквания в такъв тип заключване.

Защо да изберете антивзлом системите на V-MAX Protect?

V-MAX Protect ви предлага отлични решения за защита на дома, офиса и търговския обект, като те включват
не само продажба на най-сигурните и качествени, устройства, механизми и съоръжения, но и цялостното изграждане и монтаж на системата, която сте избрали. Когато охранителната система е изградена от опитни и компетентни професионалисти, това ви гарантира максималната ефективност на защитата и дълъг експлоатационен живот на техническите компоненти.

Избирайки нашия екип, вие ще бъдете абсолютно сигурни в правилното изграждане на вашата антивзлом система. Ние предлагаме перфектни решения, съобразени с особеностите на всеки обект, защото не всяка система е подходяща за всеки, така че да може да се използва еднакво успешно навсякъде. Личното отношение към вашия проблем ни дава възможност да ви гарантираме отлична защита на вашия дом, близки хора или бизнес.

Какви антивзлом системи ви предлага V-MAX Protect?antivzlom-mehanizmi

Ние разполагаме с едни от най-добрите анти-взлом механизми, под формата на секюрити обков за алуминева и PVC дограма, предлагани в момента. Освен тяхната продажба, ние се ангжираме и с техния монтаж и същевременно осигуряваме ремонтни дейности на вече действащи анти-взлом механизми, с което повишаваме значително тяхната надеждност и дълготрайна експлоатация.

Ние предлагаме богат асортимент от заключващи механизми и анти-взлом обкови за врати и прозорци, като нашите продукти покриват широк ценови диапазон, което позволява на хора с ралични материални възможности да защитят еднакво ефективно своя дом, имущество и живот. Ние предоставяме отлични бюджетни решения, които ще осигурят базова защита на тези, които не могат да си позволят да отделят крупни средства за изграждане на качествена анти-взлом система.

Монтираните от V-MAX Protect антивзлом механизми върху вашите PVC или алуминиеви прозорци и врати ви гарантират 100% защита срещу нежелано проникване във вашия дом, офис, бизнес сграда или търговски обект.

Вижте демонстрационното видео и сами се убедете в качествата и здравината на предлаганият от нас антивзлом обков за дограма:

Ако се нуждаете от качествено решение за антивзлом, свържете се с нас!

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

Част от нашите доволни клиенти

Антивзлом
5 (100%) 1 оценки