Антивзлом

Антивзлом

V MaxProtect предлага на потребителите си пълна гама от ефективни антивзлом механизми за монтаж върху дограма. Продуктите ни са достъпни на изгодни средностатистически цени, в които са включени консултация и монтаж от най-опитните професионалисти в бранша.

Тествани от Associated of Chief Police Officers (ACPO)

Сигурното охранително устройство винаги е провереното. А когато е преминало оценката на контролни органи от най-високо ниво в сферата, съвсем оправдано можете да му поверите домашното и офис обзавеждане. Стойността и приложимостта на една дограма е следствие от механичните й компоненти. Пантите, заключващите елементи и дръжките са тези, които осигуряват здравина на дограмата и й придават предпазни функции.

Наричани са още обков. Предлаганият от нас High Security клас обков покрива и надвишава многократно съвременните изисквания към заключващите системи. Създаден съобразно най-актуалните изисквания за здравина и устойчивост, той притежава съвкупност от сертификати, които посмено потвърждават функциите и предимствата му.

Нужна ли ни е такъв тип защита

Определено да. Потвърждават го редовно случаите на взлом в частни и обществени имоти, които подтикват всички собственици на недвижимо имущество да обърнат специално внимание на уязвимите точки в имот – входна врата, приземни и ниски прозорци.

Правилното им обезопасяване е гаранция срещу проникване чрез взлом. Специалистите в областта са наясно с това и от десетилетия влагат усилия в проектиране на надеждни противовзломни механизми. Засега, този тип е единственото качествено решение за посегателства.

Висококласните Security обкови са устройства с многоточкова система на заключване. Всяко крило или врата се затварят с от 4 до 14 точки на заключване на крило или врата. Разполагаме с алтернатива за всеки тип противовзломно устройство и сме в състояние да ви препоръчаме най-подходящото за вашите условия решение. Разнообразие от високофункционални стоманени насрещници, устройства тип „гъбка”, и други продукти от галванизирана неръждаема стомана, ще се погрижат за имота, офиса или заведението ви.

Нашите обкови получават статут “висок клас“, тъй като преодоляването им е невъзможно. Тази е и причината да ги препоръчваме като единственото решение за входните зони на всеки ваш обект. Монтирани от професионалисти, те не само осигуряват висококачествен защита за прозорци, но удължават експлоатационният живот на дограмата в тези пространства.

Защо да изберете нашите антивзлом системи

антивзлом системи

Фирмата ни разполага с актуалните съвременни разработки за защита на вили, офиси, заведения и други търговски обекти. Ние не само продаваме противовзломни механизми – от нас ще получите предварителен оглед, консултация и създаване на завършена охранителна система с избраните детайли. Намесата на най-квалифицираните специалисти в сферата на защитата предлага висока степен на функционалност и изключително дълъг живот на механичните детайли.

С нас получавате сигурност на всякакво ниво, а не само що ес отнася до здравината на бронираният метален обков. Той ще бъде правилно изграден и монтиран съобразно индивидуалните особености на вашият обект. Такъв избор изисква професионализъм, тъй като неподходящото заключване или обков би направило прозорците толкова уязвими, колкото и отсъствието им. Затова влагаме лична ангажираност към всеки наш клиент – смятаме, че това е единственият начин за продължителна във времето защита.

Какъв тип устройства ви предлагаме

antivzlom-mehanizmi
Нашите предложения са сред свръхфункционалните съвременни антивзлом защити за врати и прозорци. Срещат се под формата на обков за алуминиева и PVC дограма, а екипът ни осигурява монтаж и дългосрочна поддръжка на тези устройства. С това гарантираме надеждността и дълготрайната им експлоатация.

Асортиментът ни е много богат и включва също заключващи системи за входни и интериорни врати. Продуктите ни се разпростират в широк ценови диапазон, подходящ и за средностатистически потребители с по-ограничен бюджет. Организирали сме ценовите си листи по този начин, за да осигурим отлична защита и за всеки обикновен гражданин с необходимост от охрана на личният си имот. Ние смятаме, че финансовите ограничения не трябва да възпрепятстват сигурността на хората.

Инсталираните от нас антивзлом обкови обещават 100%-ова непробиваемост на всяка врата или прозорец. Подходящи са за всеки дом, офис, бизнес сграда, търговски обекти или заведение. Подбрали сме и специално демонстрационно видео, което ще ви убеди в предимството на нашите антивзлом механизми пред всички останали бронировки за дограма.

Проникването с взлом е глобален проблем, засягащ целия свят, което принуждава собствениците на жилища и бизнес обекти да предприемат мерки за осуетяване набезите на крадците. Нашите антивзлом системи представляват сигурни и надеждни механизми за заключване на дограма, защото прозорците често остават най-уязвимата точка, от която недоброжелателите могат да проникнат.

Дейността ни се фокусира върху предлагане на антивзлом устройства, в чиято цена е включено и тяхното монтиране. За да изберете най-доброто противовзломно устройство за вашите нужди, ще получите експертна консултация от най-добрите специалисти в сферата на системите за сигурност. Антивзлом механизмите, познати още като обков за дограма, са с безупречно качество – тествани и одобрени от Associated of Chief Police Officers (ACPO).

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Вижте демонстрационното видео и сами се убедете в качествата и здравината на предлаганият от нас антивзлом обков за дограма:

  Ако се нуждаете от качествено решение за антивзлом, свържете се с нас!

  Част от нашите доволни клиенти