Видеото представя възможностите на термокамера Dahua PT8620, при която имаме 5 кратно оптично увеличение и автофокус. Ясно се вижда, че камерата работи при пълен мрак, предоставяйки добро изображение на движещ се обект (в случая котка). Благодарение на свойството на термалните камери да регистрират обектите на база тяхната телесна температура, те осигуряват надеждна 24 часова охрана на огромен периметър, работейки при всякакви условия.

Този модел използва 2.8’’ – 2 мегапикселов progressive scan Exmor CMOS сензор с капацитет максимум 60 fps – кадъра в секунда. Камерите от този клас използват добре познатата ни VOx uncooled термо-сензорна технология и поддържат детекция на пожар и алармено известяване. Сред многобройните интелигентни функции на PT8620 са познатите ни от другите версии: Tripwire, нарушаване на периметър, детекция на движещи се обекти (хора и автомобили), както и детекция на изоставени/липсващи обекти.

Основно предимство на термокамерите Dahua е способността им да работят безпроблемно при изключително неблагоприятни условия. Този модел е пригоден за работа на открито в температурен диапазон от -40°C ~ +70°C (-40°F ~ +158°F) и относителна влажност до 95% RH. Конструкцията на PT8620 е изработена от метал със степен на защита IP66. Записите могат да се съхраняват на micro SD карта памет с капацитет 128GB.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване