Във видеото е показано сравнение между две булет камери – едната от които топ марка за 400 щатски долара, а другата е Dahua Lite камера за 250$. Сравнението касае не само качеството на изображението, но и скоростта на предаване. За пореден път става ясно, че Dahua предлага системи за видеонаблюдение, покриващи всички изисквания, без за целта да е необходима огромна инвестиция на финансови средства.

2MP IR Eyeball мрежова камера

Инфрачервената мегапикселова варифокална Eyeball камера на Dahua предлага 2 мегапиксела разделителна способност с моторизиран 2.7-инчов варифокален обектив. Елегантната комбинация от висока естетическа стойност на камерата и голям брой решения за лесен монтаж, правят DAHUA IPC-HFW2221R-ZS идеалното решение за голям брой малки до средни обекти на напълно достъпна цена.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Сред многобройните полезни функции на този модел можем да посочим:

True Day/Night

Механичният Day-Night IR Cut филтър прави този модел камера на Dahua идеален за приложения с променливи условия на осветеност, предоставяйки цветни изображения в дневен режим на работа и автоматично преминаване към монохромно черно-бяло изображение при затъмняване на сцената на наблюдение.

Региони, представляващи интерес (ROI)

ROI (Regions of Interest) е функция, дефинирана от потребителя, която позволява на оператора да наблюдава конкретни точки от наблюдаваната сцена, като същевременно запазва цялостната ситуационна осведоменост за по-малко важните области в охранявания периметър.

Интелигентна IR функция

Благодарение на IR подсветката на тази 2 мегапикселова булет камера, могат да бъдат уловени детайлни изображения при слаба светлина или в пълен мрак. Smart IR технологията на камерата се настройва към интензитета на инфрачервените LED светлини, за да компенсира разстоянието до наблюдавания обект.

Целта на интелигентната IR функция е да предотврати избеляването на изображението, когато обектите се доближават към камерата. Интегрираното при този модел булет камера инфрачервено осветление осигурява висока производителност при изключително слаба осветеност в обхват до 60 м(197 фута). Както самото видео, така и основните характеристики на DAHUA IPC-HFW2221R-ZS показват недвусмислено, че не е нужно влагане на огромни суми, за да се осигури качествено видео наблюдение при лоши светлинни условия.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване