Видеото има за цел да покаже колко са напреднали аналоговите CCTV видеокамери на Dahua за последните 4 години. Можете да видите сравнение между HAC-HFW3802E-Z 4K bullet камерата на китайската марка и произволно избрана 4-годишна HD720p IP камера. Превъзходството на аналоговия модел, както сами можете да се убедите е безапелационно, така че не вярвайте, когато ви кажат, че бъдещето е в IP камерите за наблюдение.

HAC-HFW3802E-Z 4K bullet – 8 мегапикселова HDCVI камера Dahua

HAC-HFW3802E-Z използва 1/2” 8 мегапикселов progressive scan CMOS сензор и 3х оптичен моторизиран обектив с опция зумиране. След като това е Day/Night камера, тя е оборудвана с интелигентно IR осветление с обхват цели 100 м. Преносът на сигнала е по G59 коаксиален кабел на разстояние до 500м. Корпусът е от алуминий със степен на защита IP67.

DH-HAC-HFW3802E-Z използва високопроизводителен ISP и усъвършенствана 1/2 ” сензорна технология, която може да предостави по-голямо покритие и по-голяма детайлност на изображението 24/7. Този модел е с 4K резолюция, ултра отдалечено (до 100м) инфрачервено осветление и моторизиран Zoom обектив за лесно събиране на доказателства и ефективен ретроспективен анализ.

Като първата свързана по коаксиален кабел 4K HD камера на Dahua в света, този модел преодолява общото препятствие на коаксиалния трафик при предаване на сигнала. При изграждане на нова система за видеонаблюдение или модернизация на действаща такава, съществуващата аналогова инфраструктура може да бъде използвана много добре. За целта е нужно само да подмените 4K камерата в предната част и енкодера на задния панел, за да можете да се насладите на 4K визуален шедьовър в своето приложение.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване