Аналогови HD Камери

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

   

  аналогова камераHD-CVI камерите или High Definition Composite Video Interface са едно чудесно решение за охрана и наблюдение на всякакви обекти, където се търси висока резолюция на изображението. Това е една съвсем нова технология в охранителната индустрия, позволяваща предаване на видео сигнал по коаксиален кабел.

  Тази система за видеонаблюдение дава възможност за пренос на HD изображение с предаване на дълги разстояния – до 500 метра. Предимството на всички HD камери е, че не е необходимо да използваме нови кабели, когато обновяваме съществуваща аналогова система за видеонаблюдение с HD-CVI камери. Вашата система ще функционира перфектно, защото ще бъде проектирана, изградена и поддържана от експертния екип на V-MAX Protect.

  Приложение на HD аналогови камери

  Видеоохранителните системи с аналогови камери се използват успешно в частни домове и сгради с обществено значение. Те осигуряват висока степен на защита срещу посегателства, нападения, влизане с взлом и дават възможност за бързо разкриване на извършителите на криминални деяния. Ние предлагаме отлични бюджетни решения за всички свои клиенти.

   

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ Истина ли е, че аналоговите камери дават изображение с по-лошо качество от мрежовите❓

  В момента има нови аналогови формати, които ви позволяват да предавате сигнал до 960 ТВЛ, както и HD-CVI и AHD формати, способни да предават изображения с разделителна способност до Full HD. Полученият сигнал без компресия ви позволява да получите отлично изображение в реално време, но проблемът с новите аналогови системи е, че компонентите им не са съвместими един с друг. Когато купувате камери и приемащо устройство, трябва да сте сигурни в тяхната съвместимост.

  ✅ Актуални ли са днес аналоговите камери за видеонаблюдение❓

  Аналоговата технология все още е актуална при изграждане на нови системи за наблюдение, поради многобройните им предимства. Сред тях са ниската цена, лекотата на изграждане и експлоатация на системата, добро качество на изображението (с новите стандарти), включително при движещи се и отдалечени обекти. Аналоговите камери са по-устойчиви на повреди, присъщи на мрежовите системи: хакерски и вирусни атаки, загуба на връзка и дават възможност за надграждане на системата без подмяна на предварително положени коаксиални кабели.

  ✅ С какво са различни CVI камерите❓

  CVI камерите (High Definition Composite Video Interface) са патентована технология, разработена от Dahua. По своите характеристики, те практически не се различават от TVI и AHD камерите. За тях също е характерно: предаване на сигнал на разстояние до 500 метра чрез коаксиален кабел, предаване на всички 3 вида сигнал по един кабел, видео поток без забавяне и висококачествена картина – от 720p и повече. CVI рекордерите работят с три вида камери без проблеми: стар аналогов, CVI и IP. Предаването на сигнал е възможно и през кабел с усукана двойка – до 150 метра, с помощта на преобразуватели. Поради затворената технология, камерите и CVI рекордерите са съвместими само с оборудване на същия производител или с продукти на тези, които са закупили лиценз за използването му.