Аналогови HD Камери

Вашето име (задължително):

Вашият телефон (задължително):

Запитване (задължително):

 

аналогова камераHD-CVI камерите или High Definition Composite Video Interface са едно чудесно решение за охрана и наблюдение на всякакви обекти, където се търси висока резолюция на изображението. Това е една съвсем нова технология в охранителната индустрия, позволяваща предаване на видео сигнал по коаксиален кабел.

Тази система за видеонаблюдение дава възможност за пренос на HD изображение с предаване на дълги разстояния – до 500 метра. Предимството на всички HD камери е, че не е необходимо да използваме нови кабели, когато обновяваме съществуваща аналогова система за видеонаблюдение с HD-CVI камери. Вашата система ще функционира перфектно, защото ще бъде проектирана, изградена и поддържана от експертния екип на V-MAX Protect.

Приложение на HD аналогови камери

Видеоохранителните системи с аналогови камери се използват успешно в частни домове и сгради с обществено значение. Те осигуряват висока степен на защита срещу посегателства, нападения, влизане с взлом и дават възможност за бързо разкриване на извършителите на криминални деяния. Ние предлагаме отлични бюджетни решения за всички свои клиенти.

 

Част от нашите доволни клиенти