Аналогови HD Камери

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

   

  аналогова камераHD-CVI камерите или High Definition Composite Video Interface са едно чудесно решение за охрана и наблюдение на всякакви обекти, където се търси висока резолюция на изображението. Това е една съвсем нова технология в охранителната индустрия, позволяваща предаване на видео сигнал по коаксиален кабел.

  Тази система за видеонаблюдение дава възможност за пренос на HD изображение с предаване на дълги разстояния – до 500 метра. Предимството на всички HD камери е, че не е необходимо да използваме нови кабели, когато обновяваме съществуваща аналогова система за видеонаблюдение с HD-CVI камери. Вашата система ще функционира перфектно, защото ще бъде проектирана, изградена и поддържана от експертния екип на V-MAX Protect.

  Приложение на HD аналогови камери

  Видеоохранителните системи с аналогови камери се използват успешно в частни домове и сгради с обществено значение. Те осигуряват висока степен на защита срещу посегателства, нападения, влизане с взлом и дават възможност за бързо разкриване на извършителите на криминални деяния. Ние предлагаме отлични бюджетни решения за всички свои клиенти.

  Голяма част от системите за видеонаблюдение, които компанията ни изгражда, са базирани на аналогови камери от ново поколение. Тяхната висока разделителна способност и възможност за пренос на сигнала на дълги разстояния (до 500м), ги прави ефективно решение за охрана на открито и в затворени помещения.

  Аналоговата HD-CVI (High Definition Composite Video Interface) камера може да се използва за ъпгрейд на остарели системи за видеонаблюдение, като се използва наличното окабеляване. Съвременните разработки помогнаха на аналоговата CCTV технология да се доближи максимално до цифровите си аналози по отношение скорост на предаване на видеопотока и качество на изображението. Не се колебайте да ни потърсите при нужда от монтаж на аналогови камери във вашия дом или бизнес обект.

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ Истина ли е, че аналоговите камери дават изображение с по-лошо качество от мрежовите❓

  В момента има нови аналогови формати, които ви позволяват да предавате сигнал до 960 ТВЛ, както и HD-CVI и AHD формати, способни да предават изображения с разделителна способност до Full HD. Полученият сигнал без компресия ви позволява да получите отлично изображение в реално време, но проблемът с новите аналогови системи е, че компонентите им не са съвместими един с друг. Когато купувате камери и приемащо устройство, трябва да сте сигурни в тяхната съвместимост.

  ✅ Актуални ли са днес аналоговите камери за видеонаблюдение❓

  Аналоговата технология все още е актуална при изграждане на нови системи за наблюдение, поради многобройните им предимства. Сред тях са ниската цена, лекотата на изграждане и експлоатация на системата, добро качество на изображението (с новите стандарти), включително при движещи се и отдалечени обекти. Аналоговите камери са по-устойчиви на повреди, присъщи на мрежовите системи: хакерски и вирусни атаки, загуба на връзка и дават възможност за надграждане на системата без подмяна на предварително положени коаксиални кабели.

  ✅ С какво са различни CVI камерите❓

  CVI камерите (High Definition Composite Video Interface) са патентована технология, разработена от Dahua. По своите характеристики, те практически не се различават от TVI и AHD камерите. За тях също е характерно: предаване на сигнал на разстояние до 500 метра чрез коаксиален кабел, предаване на всички 3 вида сигнал по един кабел, видео поток без забавяне и висококачествена картина – от 720p и повече. CVI рекордерите работят с три вида камери без проблеми: стар аналогов, CVI и IP. Предаването на сигнал е възможно и през кабел с усукана двойка – до 150 метра, с помощта на преобразуватели. Поради затворената технология, камерите и CVI рекордерите са съвместими само с оборудване на същия производител или с продукти на тези, които са закупили лиценз за използването му.