С покупката на модерен видеодомофон за къща, собствениците на еднофамилни къщи и вили могат да си осигурят голям брой удобства и възможности за защита на материални си активи и лично пространство. Най-малкото, което може да се постигне с един качествен видеодомофон е възможността да наблюдавате входа на своя дом и да виждате кой стои пред вратата и с какви намерения ви посещава.

видеодомофон за къща

По колко начина ще ви помогне домофонът с камера?

Наличието на един високотехнологичен видеодомофон за къща помага на собствениците по няколко различни начина. На първо място:

Спестява физически контакт с посетителите

Не всеки, застанал пред вратата на дома ви е желан и очакван гост. Понякога се налага да влизаме в директен контакт с различни персонажи, водени от различни намерения. Дори един напорист търговец може да отнеме от ценното ни време и да обсеби личното ни пространство, а да не говорим за хора, озовали се на прага ни с не чак толкова невинни намерения. Домофонът с камера ни позволява да комуникираме с посетителите от безопасна дистанция и да прекъснем бързо и лесно контакт ако той е неприятен или безполезен за нас.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Защитава от вандалски прояви

Ако използвате модерен видеодомофон, оборудван с 5 инчова камера със широк зрителен ъгъл, ще можете да наблюдавате голям периметър от входа на своя дом от безопасно разстояние и при забелязани нарушения да реагирате незабавно. Много собственици на къщи решават да се защитят от крадци и вандали именно чрез домофонна система, обединявайки полезните функции на камерата, като средство за видеонаблюдение и тези на домофона, като устройство за комуникация от разстояние.

Позволява дистанционно отваряне на входната врата

Всеки видеодомофон за къща има възможност за управление на електромагнитен насрещник. Ако входната врата на дома ви използва такъв тип заключваща система, то вие ще можете да се възползвате и от това допълнително удобство. Ако живеете в голям дом или многоетажна къща, няма да ви се налага да отивате до входа, за да отворите на очаквани и желани посетители. Ще можете да го правите с натискането на само един бутон и то без да прекъсвате рутинните си занимания.