Това видео има за цел да покаже възможностите на поредния първокласен продукт на марката Dahua. Dahua IPC-PFW8601-A180 представлява 3х2 мегапикселова 180 ° мрежова камера с висока разделителна способност, висока детайлност и H.264 компресия. Особено подходяща е за външно използване в големи по площ обекти като летища, банки, магазини, складове, за наблюдение на градски участъци и изобщо навсякъде, където е нужно покритие на голяма площ с изключително високо качество на изображението.

Dahua IPC-PFW8601-A180 е снабдена с нужното за стенен монтаж оборудване и Ethernet кабел. Корпусът ѝ е защитен от прах, дъжд, сняг и слънце, благодарение на което IPC-PFW8601-A180 може да работи при температури от -40 ° C до + 60 ° C (- 40 ° F ~ + 140 ° F). Поддръжката на PoE – Power over Ethernet * прави инсталирането съвсем лесно. Камерата разполага и с опция за дистанционно фокусиране за фина настройка на фокуса от компютър.

Технология за свързване на изображения в реално време

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Multi-lens 180-градусовата панорамна IR-камера на Dahua – IPC-PFW8601-A180 осигурява допълнителна гъвкавост при нужда от широкообхватно видеонаблюдение. С технологията за свързване на изображения в реално време, камерата разполага с три 2MP сензора, работещи заедно, които са способни да създадат изчерпателна 180 градусова картина . Този модел на Dahua може да замени няколко камери с един сензор, а това означава по-ниски разходи за инсталиране, съхранение и поддръжка.

На всеки сензор могат да се направят допълнително настройки за контраст и яркост, за да се постигне кристално чист панорамен изглед. Многофункционалната камера поддържа механичен инфрачервен Day/Night филтър и истински WDR (120dB), което я прави идеална за използване при променливи условия на осветление. В допълнение, при IPC-PFW8601-A180 е разгърната технологията на Dahua Starlight, за да се достави използваемо видео с минимална околна светлина.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване