Настоящото видео има за цел да илюстрира възможностите на Dahua PTZ камерата PFW8601-A180 по отношение на оптичното увеличение (зумиране). Предвид факта, че това е нощно видео, заснето при условия на изкуствена светлина, е очевидно, че интелигентната IR функция на модела успява да фокусира изображението, избягвайки отблясъците от уличното осветление. Нещо повече, камерата успява да зумира многократно отделни сцени, предоставяйки детайлна картина, от която могат спокойно да се разпознават лица и идентифицират номера на автомобили и конкретни действия.

Важно е да уточним, че Dahua PFW8601-A180 не разполага с “Auto Tracking” функция, така че тази PTZ камера не следва движещите се обекти автоматично. Тук по-скоро имаме ръчна настройка тип “point and zoom”, но при нужда може да се настрои и в автоматичен режим, посредством опциите за видеоанализ като “line crossing” или “intrusion detection”, с които този модел разполага.

Какви са техническите възможности на Dahua PFW8601-A180?

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Моделът използва Three 1/2.8” 2Megapixel progressive scan CMOS сензор с ефективни пиксели 4096(H)x832(V) и “Progressive” сканираща система. Тъй като IR функцията на камерата е отново основен фокус на разглеждане, трябва да отбележим, че тук са използвани 8 LED светлини, а обхватът на инфрачервената светлина е до 30 метра, като контролът може да осъществи ръчно или автоматично.

Тъй като това е PTZ камера, нейните възможности при покриване на широк периметър от зоната на наблюдение също са впечатляващи. При Dahua PFW8601-A180 е налична функция Pan/Tilt/Rotation с обхват на всяка от тях съответно – Pan:0˚~360˚; Tilt:0˚~90˚; Rotation:0˚~360˚. Сред интелигентните аналитични свойства на модела са Tripwire, Intrusion, Object Abandoned/Missing, както и опцията Heat Map.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!

Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване