Смарт видео шпионките EZVIZСъвременните интелигентни решения за охрана и управление на дома вече трудно могат да изненадат някого с невероятните си възможности и лесна интеграция. Днес можете да организирате видеонаблюдение с отдалечен достъп за няколко минути и без особени усилия. Смарт видео шпионката EZVIZ Lookout е иновация, която успешно замества всяка камера за наблюдение. Нека ви разкажем как:

Свързан към телефона ви Smart Door наблюдател

Отличената с награди шпионка Lookout Smart Door Viewer на EZVIZ е видео решение за интелигентни домашни врати. То е съставено от две части, което позволява на съществуващата шпионка във всяка врата да стане част от свързания Умен дом.

Обграден в елегантен и издръжлив корпус от цинкова сплав, EZVIZ Lookout Smart Door Viewer включва професионален обектив на камерата с висока разделителна способност, оборудван с инфрачервена адаптивна технология за нощно виждане. Обективът се свързва чрез обезопасен кабел през шпионката, а действието отвън може да се види на сензорен дисплей от вътрешната страна на вратата.

Разширената способност за дистанционно наблюдение на шпионката на EZVIZ Lookout осигурява удобството за безопасно гледане от всяка точка чрез приложение, с което отпада необходимостта да отивате до вратата при всяко позвъняване. Собствениците на жилища могат да създадат галерия от доверени посетители в приложението.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

В същото време технологията за разпознаване на лица бързо и точно идентифицира кой е на вратата, за да може собственикът да предприеме съответни действия. Регулируем микрофон, високоговорител и интегриран звънец превръщат системата в интелигентен видео звънец.

Безжичната шпионка DP1 – витална алтернатива на домофона

Безжичната шпионкаEZVIZ е дала живот на солидна част от външните и интериорни камерите за домашна защита. Време беше компанията да се насочи към входната врата на вашия дом, замествайки шпионката с камера, която ви позволява да виждате в реално време видео на посетители, куриери и потенциални натрапници.

Камерите с шпионка все още са сравнително нова разработка. Подобно на видеодомофоните, те ви позволяват да виждате, да говорите и да записвате посетители, независимо дали сте вкъщи или не (отлична защита срещу кражби с взлом). Те също така откриват движение, осигуряват нощно виждане и предлагат отдалечен достъп чрез приложение за смартфон.

Основната разлика при камерите с шпионка е, че по-голямата част от хардуера им остава от вътрешната страна на вратата. По този начин хората отвън не знаят, че са в окото на камерата. (Въпреки че DP1 е по-видим от другите модели.)

Както шпионката DP1, така и дисплеят са изработени от цинкова сплав, благодарение на което се усещат много по-стабилни и издръжливи от пластмасовите модели на други марки. Този „наблюдател” за врата е обаче по-малко дискретен. EZVIZ DP1 е камера с видим обектив, сензор и звънец за врата. Дори е брандиран с логото на компанията.

Производителност

smart шпионкиРеално, DP1 функционира като камера за шпионка и видео звънец. Някой звъни на звънеца на на устройството и сигналът преминава както към дисплея, така и към вашия смартфон. По този начин можете да видите кой е на всяко устройство. И в двата случая ще получите ясно изображение, благодарение на широкоъгълния обектив на DP1 720p и 4,3-инчов цветен сензорен екран.

В HD режим изображението е контрастно с балансирани цветове, а зрителното поле улавя ясен изглед от главата и раменете на всеки, който стои директно пред обектива. Камерата използва пасивна инфрачервена (PIR) технология за откриване на топлината на тялото, така че е малко вероятно разпознаването на движение да се обърка от люлеещи се клони на дървета или преминаващи автомобили.

Когато се засече човешко движение, DP1 излъчва аларма и изпраща известие със снимка на човека към вашия телефон.

За компанията

EZVIZ, Inc., предоставя интелигентни системи за сигурност на дома чрез своите гъвкави камери и облачна платформа. Интелигентните и интуитивни продукти на EZVIZ позволяват на клиентите да виждат, улавят, споделят и защитават това, което е ценно за тях. Разположен в City of Industry, Калифорния, EZVIZ е дъщерно дружество, насочено към потребителите и жилищните нужди на Hikvision, най-големият доставчик на решения за видеонаблюдение в света.