Това видео има за цел да ви покаже качеството на изображението, направено от поредния шедьовър на марката Dahua – Dahua Starlight HF81230. Сами можете да се убедите в детайлната картина, като имате предвид, че материалът е заснет при сложни условия на осветление – почти пълна липса на дневна светлина и изкуствени осветители, които могат сериозно да повлияят на качеството на изображението. Отблясъците не са проблем за сензора на китайската марка.

HF81230 е продукт от серията Starlight, на която ще обърнем специално внимание.

Starlight Technology – превъзходна производителност

Както подсказва самото име, камерите от звездната серия са идеалните устройства за наблюдение при ниски нива на осветеност, благодарение на своята 0.005Lux / F1.65 (цветна) light- illumination функция. Камера HF81230 разполага с 2-мегапикселов, 1 / 1.9-инчов сензор CMOS за прогресивни изображения и заснемане на пълноцветни изображения, като, също така поддържа и кодиране от максимум 50 / 60fps @ 1080p.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Широкият динамичен диапазон (WDR) има 120dB и предлага висока производителност в изключително ярки, тъмни области или при фоново осветление. Освен това, интелигентната адаптация Smart Scene Adaptive (SSA) на Dahua поддържа автоматично превключване между различните сцени, което дава възможност на потребителите да се насладят на изключителната производителност на камерите при слаба степен осветеност. При някои модели PTZ куполни камери обхватът на инфрачервеното осветление е до 500 метра, а IP67 защитата на корпуса осигурява по-високо ниво на водо и прахоустойчивост.

Интелигентни функции

Камерите от серията Starlight не само показват отлично представяне при сложни условия на осветеност, но и разполагат с широк спектър от интелигентни функции като tamper-детекция (опит за фалшифициране и намеса), умна видео-детекция и интелигентен анализ. Тампер детекцията може да бъде разделена на: детекция на видео маскиране, откриване на разфокусиране и установяване на смяна на сцени. Смарт видео детекцията включва детекция на прекъснати проводници и откриване на проникване.  Функцията за видео-анализ осигурява интегриран и лесен начин за анализ на изображенията.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване