Aсансьор с контрол на достъп - чип за асансьор

Въвеждаме в експлоатация и инсталираме системи за контрол на достъпа за асансьори в бизнес сгради, училища, апартаментни комплекси. Системата е гъвкава и дава много възможности за управление на посетителите посредством чипове за асансьори.

Система за осигуряване контрол на достъпа за асансьори

Системата се състои от четец, монтиран на предната част на асансьорното табло. Четецът е малък, солиден, добре конструиран и се монтира здраво в асансьорното табло. Всеки четец може да бъде програмиран да разпознава до 65 000 различни чипа. Всеки чип е уникално кодиран, което позволява потребителските етикети да се добавят или премахват от системата по всяко време.

Големината на чипа за асансьор е с размер на дистанционно за автоаларма и няма батерии или бутони. Те са изработени от пластмасова плочка с вграден пасивен електронен код  и могат да бъдат окачени на всеки ключодържател.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Когато потребителят иска да ползва асансьора, е необходимо да доближи чипа до предната част на четеца. Светлинен индикатор ще извести, че кода е приет, бутониерата се активира и потребителят може да продължи с натискането на желания етажен бутон. След няколко секунди светодиода изгасва и бутоните за повикване се деактивират.

Система за контрол на достъп за асансьори - чипове за асансьори

Системите за контрол на достъп за асансьори, които V-MАX PROTECT ви предлага са изключително удобни и надеждни и притежават още няколко предимства:

  • Външни хора не могат да ползват асансьора, освен ако вие не ги поканите с вашия личен чип.
  • Възможност за управление с дистанционно управление.
  • Широко приложение – хотели, административни сгради, жилищни блокове и др.;
  • Съвместимост с различни видове електронни, електромеханични, електрически брави, магнити и ключалки;
  • Лесно и бързо препрограмиране на картите и чиповете за достъп;
  • Памет за събития (в зависимост от модела на системата);
  • Отделни етажи на сградата могат да бъдат обезпечени чрез инсталиране на безконтактен четец в асансьора – по този начин може да се упълномощи достъпа само на изрично оторизирани лица до конкретни етажи.

Системата за контрол на достъп за асансьори посредством чип е иновативна и съвременна – няма механични части или батерия. В случай, че чипът бъде изгубен или откраднат може лесно да се деактивира, изтрие от паметта и да се активира нов такъв. Активирането или деактивирането на чип се извършва своевременно от специалистите на V-MАX PROTECT.

Тази система за контрол на достъпа за асансьори с чип е предназначена за една асансьорна кабина и отговаря на всички нормативни уредби за използването й в жилищни сгради и офиси, както и на стандарта ISO 9001:2008.

Направи запитване

Нуждаете се от ефективен контрол на достъпа за асансьор?

Консултирайте се с нас, за да подберете сигурна система за жилищни и бизнес сгради!

Направи запитване