Видеото представлява демонстрация на Autotracking функцията на PTZ камерите на Dahua. Това са най-добрите камери за наблюдение на открити пространства към момента, именно поради големия брой интелигентни функции, с които разполагат. При тях не само съотношението цена/качество е отлично, но и високата рентабилност и функционалност на видеонаблюдението.

Камерите на Dahua от типа Pan/Tilt/Zoom покриват широк периметър на наблюдение, с което позволяват да се намали броя на използваните камери за охрана. Те работят при изключително лоши условия, осъществявайки видео анализ с възможност за алармено известяване при промяна в предварително зададените от потребителя параметри. Autotracking функцията е едно отлично решение за детекция на движение в зоната на наблюдение.

PTZ камери Dahua

PTZ камерите Dahua поддържат ръчна и автоматична Pan/Tilt/Zoom функция, наред с излизане/навлизане на обект в дадена зона. HD PTZ мрежовите камери на китайската марка използват SONY HD progressive scan CMOS сензор, за да доставят 720p / 1080p HD видео, което е особено полезно за идентифициране лицата на нарушители, регистрационни номера на автомобили и др.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Този клас камери разполагат с мощно IR осветление, позволяващо да се заснемат ясни изображения през нощта, като обхватът на нощното виждане при някои модели е до 100 м. Тяхната Zoom функция предлага мощно 18х или 20х оптично увеличение в комбинация с авто-фокус, благодарение на което потребителят получава кристално ясни изображения с висока чистота. Наред с това PTZ камерите предлагат DWDR, true WDR, 2DNR, 3DNR, BLC, HLC, AGC и други технологии за обработка на изображенията за по-добро качество на видеото при лоши светлинни условия.

Функцията Autotracking е налична, благодарение на GPS-базиран PTZ автоматичен проследяващ контролер, който автоматично позиционира PTZ камерата за приближаване и проследяване на обектите на открито, използвайки географски указаната цел и проследяваща информация, предоставена от съответния сензор. С помощта на внедрения алгоритъм, камерата автоматично увеличава и проследява движещата се цел на особено големи разстояния. При активиране на аларма, се осигурява възможност за незабавна реакция в реално време.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване