Видеото представя невероятните възможности на новата Ultra Zoom камера на Dahua. Това е модел, предлагащ 48 х оптично увеличение и както сами можете да се убедите, получаването на кристално ясно изображение от дистанция 5 км не представлява никаква трудност за Dahua SD10A248V-HNI. Това е 2 мегапикселова IR PTZ мрежова камера от серията Starlight на китайската марка, разработена за наблюдение на открито при всякакви атмосферни условия.

Starlight – технология от бъдещето

Starlight IR PTZ използва 1/1.9” 2Megapixel CMOS сензор с обхват на IR подсветката до 450 м. Това, което е най-впечатляващо при този модел обаче, е мощното 48-кратно оптично увеличение. Като мрежова камера, тя поддържа Hi-PoE свързване, позволявайки да се намалят времето и разходите при изграждане на нова система за видеонаблюдение или при ъпгрейд на вече действаща такава.

С изключително мощно оптично увеличение и точност при Pan/Tilt/Zoom изпълнението, тази камера предлага решение “всичко в едно” при видеонаблюдение на дълги разстояния, особено подходяща за външни приложения. Заедно с инфрачервеното осветление и технологията Starlight, камерата е идеалното решение за тъмни приложения с ниска осветеност. Серията съчетава механичен IR Cut филтър за режим ден/нощ, осигурявайки най-високо качество на изображението при променливи условия на осветление през деня и True WDR за приложения с директна слънчева светлина или отблясъци.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Сред най-впечатляващите характеристики на Ultra Zoom камерата са Starlight Ultra-low Light технологията, позволяваща да се уловят цветни детайли при много ниска степен на осветеност -0.001lux. Налични са също функциите Auto-tracking и Smart Wiper, но не можем да не обърнем внимание и на уникалната:

PFA технология

Технологията PFA въвежда новаторски методи за преценка, за да се гарантира точността и предсказуемостта на посоката на коригиране на разстоянието. Резултатът е набор от усъвършенствани алгоритми за фокусиране. PFA осигурява яснота на изображението в процес на зумиране и съкращава времето за фокусиране. Реализацията на технологията PFA значително подобрява потребителския опит и увеличава стойността на продукта.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване