Видеото показва една от интелигентните функции на камерите Dahua и по-конкретно как се справя модел HDBW8232  с преброяването на хора, преминали през контролна входно-изходна точка. Не е тайна, че Dahua иновациите се възприемат като стандарт при модерните системи за видео наблюдение и IVS технологията е една от тях. Ъпгрейд на IVS е възможен както за фиксирани IP камери, така и за NVR и HCVR записващите устройства.

Какво е IVS технологията?

IVS е мощна аналитична надстройка, осигуряваща рентабилно интелигентно решение, което помага да се сведе до минимум времето за търсене на данни, да се увеличи ефективността на видео системата и да се намали времето за реакция. С разширяването на аналитичните свойства, безплатният ъпгрейд на IVS осигурява допълнителна стойност за цялостното решение за видео охрана.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Intelligent Video Systems (IVS) е технология, предоставяща усъвършенствани, точни и интелигентни видео анализи за мрежовите камери Dahua и NVR и HCVR видео-рекордерите. Dahua предлага разнообразие от вградени интелигентни видео анализи, които варират от детекция на движение, периметрови нарушения, изоставени или липсващи обекти и показаното във видеото преброяване на хора.

Сред основните свойства на IVS технологията са:

  • Анализ на изображенията в реално време за незабавна детекция на подозрителна активност с активиране на известия;
  • Осигурява на охраната преждевременни нотификации за събития, подлежащи на разследване;
  • Оперира самостоятелно, без нужда от добавяне на аналитичен сървър;
  • Използва метаданни, за да намали времето за търсене на събития при преглед на записите;
  • Намалява времето и разходите за реакция на фалшиви аларми;
  • Филтрира действията, които не представляват заплаха, преди да изпрати предупредителен сигнал.

Устройството за видеонаблюдение, оборудвано с IVS, може да анализира изображенията в реално време, за да открива и предупреждава незабавно потребителя за подозрителни действия, в зависимост от предварително зададените параметри. Освен това, IVS добавя смисъл и структура към система за видеонаблюдение, така че операторите да бъдат по-ефективни и да могат да се фокусират върху допълнителни задачи.

IVS работи, използвайки метаданни чрез интелигентно търсене, така че доказателствата да бъдат незабавно извлечени за всички лица, влезли или напуснали сцената. Благодарение на високото ниво на точност на IVS, се получават по-малко фалшиви положителни данни, задействащи записи, а това позволява да се направят икономии при съхранение.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване