Ако сте поредният собственик на жилище или търговски обект, станал жертва на обир, вероятно търсите решение, с което да защитите допълнително своята собственост. С монтирането на висококачествена ел брава си решавате не малко проблеми, особено ако е обвързана и с друг вид система за сигурност – алармена система, връзка със СОТ или система за видеонаблюдение.

Какви свойства притежава качествената ел брава?

ел браваЕл бравите имат специфични свойства, които повишават не само защитата на обектите, в които се използват, но и комфорта на лицата с оторизиран достъп. Тяхното управление е максимално улеснено от производителите, така че дори малки деца да могат да се справят с отключването на вратата при нужда. В същото време, именно децата са най-защитени, тъй като електрическите брави позволяват използване на допълнителни защити срещу непозволено отключване от вътрешната страна на вратата.

Едни от най-важните свойства на ел бравите са:

Нямат изисквания към вида и състоянието на вратата

Електрическите брави могат да се монтират на всички модели врати, независимо от тяхното състояние, тъй като обикновено се прилага външен монтаж. Работят безпроблемно на врати с външно и вътрешно отваряне и могат да работят без наличие на механична брава, тъй като управлението се извършва изцяло по електронен път. При нужда може да се монтира бутон за бързо отваряне на вратата от вътрешната страна на крилото.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Управляват се от домофонна централа

Всяка ел брава има пълна съвместимост с наличните на пазара домофонни системи, така че независимо какъв модел домофон използвате, ще можете да свържете към него управлението на вратата. Това е изключително удобство, което пести време и усилия и в същото време осигурява огромна защита на жилища с малки деца и болни възрастни хора.

Позволяват безконтактно отключване на различен брой входни врати

Тъй като се управляват посредством потребителски RFID карти/ключодържатели, ел бравите ви спестяват нуждата да носите голям брой ключове. Един потребителски RIFD чип може да отключва различен брой входни врати като: портали, гаражни врати, входната врата на сградата, вратата на асансьора и тази на жилището. Изберете брава с опция за аварийно отключване при прекъсване на електрическото захранване.