Ако обмисляте да замените старата домофонна централа във входа на блока или да внедрите собствен едноабонатен домофон в семейната си къща, то съвсем логично е да се запитате какво толкова може да предложи една модерна IP видеодомофонна система срещу не съвсем ниската си цена? Това, което ще получите от високотехнологичните домофонни системи, използващи наличната IP мрежа е много повече от спокойствие и тук ще се опитаме да обясним какво точно се крие зад фразата ‘’много повече’’.

Винаги в течение кой е позвънил на вратата ви

видеодомофон за къща

Случвало ли ви се е да пропуснете важно посещение, докато отсъствате от дома си? Вероятно сте съжалявали безброй пъти за подобно нелепо стечение на обстоятелствата, но на подобен малшанс може лесно да се сложи край с внедряването на Internet Protocol базирана домофонна система. Модерните разработки при домофоните ви позволяват отдалечен достъп и управление на системата през мобилен телефон, така че не само да виждате кой звъни на вратата, докато сте вкъщи, но и да можете да отговорите, когато отсъствате.

Възможност за персонализация спрямо вашите нужди

IP базираната видеодомофонна система, срещу съвсем разумна цена може да отговори на индивидуалните нужди на всеки отделен абонат в по-големите жилищни комплекси, а да не говорим за възможностите на едноабонатните системи, предназначени за по-малки обекти – еднофамилни къщи, вили, офиси и бизнес помещения.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Домофоните, използващи наличната IP мрежа разполагат с компютърно програмиран цветен Touch Screen видео монитор, който не само осигурява възможност за безпроблемна комуникация с посетители, когато сте у дома, но и опцията да заснемате всяко лице, позвънило на вратата във ваше отсъствие за по-късен преглед. Възможностите за персонализирано използване са безброй – управление на различен брой заключващи механизми от дистанция или чрез въвеждане на парола е само малка част от възможните удобства.

24 часово видеонаблюдение на входната врата

С помощта на качествена IP видеодомофонна система на малко по-висока цена, можете да си спестите средствата и усилията за монтаж на камери за видеонаблюдение около входа на сградата, в която живеете – блок, вила или къща. Съвременните решения използват камери с висока резолюция и инфрачервена подсветка, което ви позволява да заснемате видеоизображение с много добро качество по всяко време на денонощието, както и да виждате в реално време от разстояние кой стои пред входа, какви действия извършва, с какъв автомобил се придвижва и т.н.

Безпроблемна работа при всякакви условия

Предвид огромните възможности на IP домофоните е напълно оправдано да заплатите по-високата за такъв тип видеодомофонна система цена. Тя ви позволява да контролирате изцяло ситуацията, независимо къде се намирате в момента, а също така предлага голям брой удобства, които значително ще улеснят натовареното ви ежедневие. Капиталовложението е 100% защитено, благодарение на здрав вандалоустойчив корпус, предпазващ техниката от влага и неблагоприятни температури. Ако искате стабилна и качествена система за контрол на достъпа, то IР домофоните са отлично решение.