Този видео тест цели да покаже колко много детайли могат да се видят с помощта на добър термален сензор. Както сами можете да се убедите, прочитането на всички знаци върху банера е напълно възможно. Термокамерите на Dahua са предпочитани за наблюдение на обширни открити пространства именно заради техните термо-сензори. Температурната чувствителност на една такава камера ви дава възможност да установите движение и да реагирате незабавно.

DAHUA TPC-PT8620A-T е термална мрежова хибридна PTZ камера, използваща 640*512 VOx uncooled термо-сензорна технология и атермализиран обектив без фокусиране. Този модел използва 1/1.9” 2 мегапикселов progressive scan Sony CMOS сензор и предлага мощно 30 х оптично увеличение. Поддържа голям брой интелигентни функции като измерване на температура и алармено известяване при пожар. Облечена е в IP67 метален корпус.

Този модел на Дахуа използва двоен Pаn/Tilt обектив, осигурявайки решение всичко в едно, особено полезно за приложения, в които е необходимо наблюдение на открито и на дълги разстояния. Тук са представени двете най-ярки технологии на Dahua – Thermal и Starlight, благодарение на които възможностите на камерата се проявяват дори през нощта. Серията комбинира една термо камера за мониторинг в пълна тъмнина и една камера с функция Starlight и моторизиран обектив за потвърждение на дребни детайли отблизо.

Intelligent Video System (IVS)

IVS е вграден алгоритъм за видео анализи, който предоставя интелигентни функции за мониторинг на дадена сцена, сред които tripwire violations, детекция на проникване и откриване на изоставени или липсващи обекти. Камерата с IVS позволява бърза и точна реакция при алармени събитията в конкретна област. Сред останалите функции на този модел са детекция на пожар с алармено известяване, измерване на температурата и auto-tracking –  с ръчно или автоматично активиране.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване