Видеото показва оптически увеличено изображение на Луната, чрез термо модула на Dahua PT8620B с термална леща 30-150 мм (5x увеличение). Както сме отбелязвали и в други ревюта, конкретният модел термо камера разполага с двоен обектив, комбиниращ една термокамера за наблюдение при пълна тъмнина и една визуална камера с функция Starlight и моторизирана леща за фокусиране на детайли. Pan / Tilt / Zoom (PTZ) камерите от  тази серия са практическо решение “всичко в едно” при нужда от видеонаблюдение на дълги разстояния и на открито.

С какво са полезни термо камерите на Dahua?

PTZ камерата Dahua Thermal Hybrid е професионална комбинация от визуална камера с вграден обектив с максимално 40x оптично увеличение и термокамера – и двете перфектно синхронизирани при Pan и Tilt движенията. Тази серия мрежови камери могат да уловят изображение в пълен мащаб, без да е нужно отдалечаване или рамкиране на кадъра.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Термо камерите на Dahua служат основно или за нощно наблюдение на дълги разстояния или за прецизни термографски измервания. Специалният им обектив фокусира инфрачервената светлина, излъчвана от всички обекти, така че да може да достави няколко независими потока H.264 при различни качествени нужди и ограничения на честотната лента едновременно.

Dahua също така предлага софтуер и аксесоари, включващи интелигентни PSS, NVR и DMSS, които да работят комплексно, за да отговорят на индивидуалните изисквания на различни специални приложения – транспортната индустрия, енергийната индустрия, граничния и крайбрежния контрол и т.н.

Интелигентните термални мрежови камери могат да определят с точност температурата на обектите, както и температурната дистрибуция, дори при малки и бързо движещи се обекти. Те са безупречни при детекция на скрити течове (зад стени) и укриващи се лица. Именно поради отличната им температурна чувствителност, се използват успешно в обекти, извършващи граничен контрол, тъй като могат безпроблемно да идентифицират преминаващи пътници с висока температура и треска.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване