Видеото показва сравнение между възможностите на две видеокамери за наблюдение – едната от тях – топ марка, струваща 400 USD, а другата – модел на Dahua от новата серия LITE 2.0 на цена само 250 USD. Моделът е HFW2221R-ZS – Mini Bullet, за който са характерни всички най-нови функции и свойства, представени от китайския производител. Именно на тях ще обърнем специално внимание в това кратко ревю.

Характеристики на HFW2221R-ZS – Mini Bullet

Dahua HFW2221R-ZS е варифокална булет камера с резолюция 2 мегапиксела и моторизиран 2.7 мм – 12мм варифокален обектив. Това, с което мини булет камерата от серия LITE на Dahua се отличава, е перфектната комбинация от изискан дизайн и широк диапазон от монтажни решения за максимално потребителско улеснение. Тази мини камера е идеалното решение за малки до средни приложения, като най-голямото ѝ предимство е достъпната цена.

Оперативна съвместимост

Този модел видео камера Dahua отговаря на спецификациите ONVIF (Open Network Video Interface Forum), осигуряващи оперативна съвместимост между различни мрежови видео продукти, независимо кой е техният производител. Сред многобройните достойнства на продуктите от тази серия е наличието на Smart H.264 +.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Осигурявайки висококачествено видео без напрежение в мрежата, Smart H.264 + е оптимизираното внедряване на H.264. Платформата за кодиране Smart H.264 включва стратегия за адаптивно кодиране на сцени, динамична GOP, динамична ROI, гъвкава многофункционална референтна структура и интелигентно намаляване на шума, осигуряващи икономия на до 70% от широчината на лентата и съхранението в сравнение със стандарта Н.264.

Image flip – преобръщане на изображението

Image flip е още една много полезна функция на камера Dahua HFW2221R-ZS. Тя позволява изображението от камерата да бъде завъртано на 90° с цел по-добра видео оптимизация. Заснемането на ненужна информация, като например околните стени ще повиши изискванията за съхранение, без да добавя никаква реална стойност. С тази функция, това е напълно избегнато.

При този модел камера на Dahua имаме задължителните компоненти за денонощно видеонаблюдение – механичен IR cut филтър, интелигентно инфрачервено осветление (камерата преминава автоматично в Day/Night режим спрямо моментната степен на осветеност в наблюдавания периметър), както и ROI (Regions of Interest) – функция, дефинирана от потребителя, позволяваща наблюдение на отделни сцени, като същевременно се запазва цялостната ситуационна осведоменост за по-малко важните участъци.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване