Искало ли ви се е понякога ключът от в къщи винаги да бъде с Вас и да не мислите за него, тъй като в много случаи в ежедневието Ви се налага да търсите ключовете от дома си и не знаете къде сте го сложили или когато излизате и вратата след Вас се затвори, да установите, че ключът е останал от вътрешната страна и нямате под ръка друг – благодарение на новите технологии, вече никога няма да си губим ключа от дома, защото ще можем да отключим вратата посредством само нашият уникален пръстов отпечатък. Ключалката представлява устройство с подходящ дизайн, което има скенер за пръст. Всичко, което трябва да направите е да сложите Вашият пръст върху четеца на вратата и тя ще се отключи.

брава с пръстов отпечатъкУстройствата работят с различни видове захранвания – локални и автономни. Дори може да се използват версии, за които не са нужни връзки с компютър. Освен това не трябва да се притеснявате за заключването – системите могат да се настроят, така че след затваряне на вратата, тя да се самозаключва и отключването да става само с Вашия пръст.

Благодарение на лесно достъпните възможности за менажиране могат бързо да се добавят и изтриват потребители. На пазара има много компании, предлагащи брава с пръстов отпечатък, но е малък процентът на тези, които могат да предложат високо ниво на сигурност и защитават личните данни на потребителите, затова ние сме предпочели да представляваме две от най-добрите фирми производители на такъв тип брави, това са Bio-Key и E-key.

Биометричните системи са средства за управление, като те могат да управляват различни видове електрически вериги. Освен електрически брави, които ще споменем малко по-късно може да управляват и осветлението на дома, алармената система, гаража. С няколко пръста можете да менажирате целият цикъл. Що се отнася до електрическите заключвания има няколко типа електронни брави – разделят се на електромеханични и електромагнитни, като всеки случай се разглежда като самостоятелен обект и коя брава би била най подходяща за случая.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Няма да бъде професионално ако ви кажем купете си тази брава или другата без да е огледан обектът и да е обсъдено точно Вашето желание и предпочитание, тогава можем да предложим какъв тип заключване е най-подходящ точно за Вас. За да гарантираме надеждността, която очакват нашите клиенти сме подбрали водещи компании в производството на такъв тип брави, като Schuco, GU openers and closers. За да отговорим коректно на въпроса – надеждни ли са бравите ? Когато се подбере подходящото управление и заключване на надеждна врата може да имате едно от най- високото ниво на заключване, което може да се предложи на пазара.

Направи запитване

Искате ефективно решение за контрол на достъпа чрез брава с пръстов отпечатък?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

Направи запитване